![]() |
Sevgimi Yüreğine Doku
beni deli ediyor bir görünüp bin kayboluşların aklım takılı kalıyor sende ısıtsın beni nefes alışların ne gülde ne karanfilde var o sendeki muhteşem koku benim mutluluğumu istiyorsan sevgimi yüreğine doku beni kızdırma üzme kırma sevgiyle yaklaş bana sakın kafamı attırma vallahi Akdeniz'i getiririm sonra kanallarla kapına bütün botları sandalları satınalırım da bundan böyle dışarıya bir adım dahi attırmam sana aklını başına topla beni deli etme beni çıldırtma ha 16.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sevgimle Örteceğim Üzerini
senin ateşinle kavrulmalıydım ömrümce ben dokundukça yanmalıydı bedenin adın dilimde olmalıydı gündüz gece bil ki ruhumdaki canlılık senin eserin sen buralardan gidince hep mahzunlaşıyorum ağlıyorum sanki terkedilmişcesine hasrete dayanmak ne de zormuş meğer bunu sana aşık olunca sen gidince anladım ben seni sevdiğimden beri özleminle yandım ırmak olsa bile suyu kururdu birkaç günde yeter artık durdur akmasın göz yaşım haydi ya haber vermeden çıkıp geliver ya da bir gece rüyamda bari görünüver yoksa delireceğim buralarda bir gece yarısı bilmem ki oralarda hissediyor musun? seni de alıp götürdüğümü yüreğimde her gittiğim yere senden habersizce korkma sakın üşütmem ben sevdiğimi sıcacık uyutacağım düşlerimde seni inan ki ölünceye değin sevgimle sımsıkıcasına örteceğim üzerini 31.01.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sevgin Solmayan Bir Güldür
vefa denen şey hiç kalmamış sende söz verip verip de hiç gelmiyorsun bir güneş bir ateş gibisin bende beni yaktığını biliyor musun? seni hep sevmekle geçecek ömrüm belki de bu hasret bitecek bir gün bir sabah dünyama doğarsan eğer bir gece olsa da bende kal yeter hasretin bir kurşun gibi kalbimde öldürüyor beni dünden bu güne sevgin solmayan bir güldür içimde öyle hoş kokuyor ki günden güne Hüseyin Erdoğan |
Sevginle Sıkıca Ört Mezarımın Üzerini
keşke yağmur gibi sevgi de yağsaydı yıllarca sırılsıklam ıslatsaydı bizi hem de ömrümüz boyunca havalar sisli puslu olunca sensizliğim düşer aklıma ateş alır yüreğimi sevdan yakar durur beni hep sana yazarım şiirlerimi bilirim senin de beni sevdiğini sen de gelemiyorsun bu yana çaresizsin senin de elinde değil ki lütfen söyle öyle değil mi? uçumayan bir kuş görünce beni hatırla düşün uzunca sen benim kolum kanadımsın ne olursun beni buralarda kuş gibi kanadı kırık bırakma her sabah uyanınca gözlerimdeki ışığı yolluyorum sana aydınlık versin diye dünyana her bakışımda dönüyorum senden yana oralarda seni ısıtsın diye ömrün boyunca her gece rengarenk giriyorum rüyalarına sabaha dek huzur içinde uyuyorsun değil mi? herşeyimi verdim sana,sevgimi yüreğimi sana kavuşamadan ölürsem eğer ne olur sevdiğim sevgili şiirim sen de sevginle sıkıca ört mezarımın üzerini 18.11.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sevgiyi Kazıyacağım Bütün Yüreklere
bu gün yeniden geldim dünyaya büyüyünce çok çalışacağım okuyup öğretmen olacağım konuma komşuma öğrencilerime ne bileyim işte karşıma çıkan herkese sevmek ve sevilmek fiillerini öğreteceğim hatta bu muhteşem her iki eylemin şimdiki zamanını tek tek ezberleteceğim sonra da çok ünlü bir hattat olacağım sevgiyi kazıyacağım bütün yüreklere hobi olarak da bahçıvanlık yapacağım bir çiçek gibi bakacağım sevdiklerime ben de yılın dört mevsiminde böylece hep baharı yaşayacağım ömrümce ya sen? sana söylüyorum ey güzel kadın lütfen yüzünü dönüp de bana bakın tamam sevindim buna şimdi kendini tanıdın yeniden keşfettirdim seni sana ya yıllar sonra ilk kez olsa da ben neymişim dedirttim ya haydi sen de söylesene haykıra haykıra bütün dünyaya sen neresindesin bendeki bu yemyeşil rengarenk baharın? 02.08.2007 Hüseyin Erdoğan |
Sevincim Olsun Gelişin
neden böyle çekip gittin uzaklara? bir kez bile dönüp de bakmadan arkana bir tek senin hasretinle dopdolu yüreğim haydi gelip de ellerimi yeniden tutsana beni darmadağın etti senin ansızın gidişin resimlerde mi kaldı yoksa o muhteşem gülüşün hele bir başkaydı o sıcacık ellerini bana verişin ne olursun her gece çıkıp gel de bana rüyalarımda hiç olmazsa düşlerimde bari sevincim olsun gelişin 21.01.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sevmek ve de Gülümsemek Yeter
bu sabah sahil yolu bomboştu Adalar uzaktan bir başka hoştu Bostancı dolmuşları yine canlı insanlar telaşlı ve de heyecanlı kuyrukta hüzünlü bakıyordu bazıları dalgalar acımasızca vuruyordu kayalıklara motorlar yol alıyordu dalgaları yara yara herkes koşuşturuyordu sağa sola kimileri her zamankinden erkenciydi insan demekten kendini alamıyordu hayrola boylu boslu bir güzel bekliyordu otobüs durağında kahve tonlu bir ruj vardı dudağında dişlerinin güzelliği de çıktı ortaya gülümsediği anda günaydın günaydın sevgili dostlar hepinize yeniden merhaba güzel insan olmak istiyorsak eğer paylaşmayı bilmek sevmek ve de gülümsemek yeter 24.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Sevmek ve Sevilmek
sevmek ve sevilmek iki güzel fiildir bir başka güzeldir gelince yan yana her ikisi de hitap eder insan ruhuna ben sevgisiz yapamam gıdasız da kalamam her türlü vitamin her çeşit protein bulunur onda aç bırak beni amma sakın sevgisiz bırakma ya da mezarımı hazırla 14.03.2005 Hüseyin Erdoğan |
Sevmeyi Sen Öğrettin Bana
sevmeyi sen öğrettin bana aşkı da mutluluğu seninle tattım heyecanı da yaşadığımı anladım kalbim seninle dolunca sana aşık olunca havalar sisli puslu olsa da güneş doğmasa sabah hiç olmasa da üzülmem asla çünkü uyandığın anda sen doğarsın benim dünyama zaten sen de yetersin bana 01.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Sevmeyi Seninle Öğrendim
inan ki yokluğunda güneş doğmuyor benim dünyama iyi ki her gece sen varsın benim rengarenk rüyamda çok korkardım yoksa ödüm patlardı gece yarılarında uzaktan da olsa bana bir el salla da ilk kez bahar yemyeşil açsın benim de hülyamda sevmeyi seninle öğrendim ben sen de sevilmeyi ezberlet bana ah! bir gülümseyiversen benden yana haydi gel artık şairim deyiversen sevdiğim her şeyimi veririm sana senin her mesajını alışımda yangın yeniden düşüyor yüreğime her yazdığın sözcüğü okuyuşumda kramp giriyor sanki her yerime vallahi tir tir titriyor bedenim ellerin hiç değmese de ellerime ne olursun artık daha fazla bekletme gel de çare ol sisli puslu gözlerime 13.03.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:03 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.