![]() |
**LİSELİM**...
Birgün bir yıkık mezar görürsen, Bilki o benim mezarımdır. Kabirde taşlar karaysa, Bilki o benim mezarımdır. Mezartaşının bir kenarı kırıksa, Dua'yı boşver birkez an diyorsa, Dikkatli dinle bir off sesi geliyorsa, Bilki o benim mezarımdır. Mezarlıkta taşlar garipse, Gökyüzü suskun ona küsmüşse, Topraklar çatlamış suya hasretse, Bilki o benim mezarımdır. Mezartaşında EMRE yazıyorsa, Mezarlık taşlık yollar uzuyorsa, Gürültüden uzak görünmüyorsa, Bilki o benim me |
**BAŞLIK YOK**...
Adımın önünde adın yazılı Resmimin yanında resmin basılı Sabrım sabıkalı, sevdam azılı Hasretin kanıma girdi girecek Ağaç ağaca benziyor artık Deniz denize Çiçek çiçeğe Şiirler yazmıyorum artık bak Gözlerinin güzelliğine... İyi seni unutmuşum ! Aklımdan çıkmıyorsun Sensiz bomboş bu hayat Susma öyle ne olur Bana kendini anlat.. Akşam erken çöker yalnızlığıma Sokak sokak gezer ararım seni Hasretin gönlümün yangınlarında Alev alev yanar ararım seni Al götür eskici kalbimi benim Neyim |
**SONUNDA BİTTİ**...
Giden gitti Tek kalan; kuru bir hasret ve sonsuz acı Tek kalan; yanlızlık ve karanlık Acıyorum; Eğime, sevgime, gözyaşlarıma, kendime Ama en çok da sana be gece gözlüm Bulamayacaksın benim gibisini Bulamayacaksın yürekten seveni Bulamayacaksın illede sen diyeni Ha bulacaksın dilde seveni Illede ben diyeni Sırtından hançerleyeni Acırım sana gece gözlüm Bulurum dersinde böylesini bulursunda Sonunda gelrsin sözüme Sonunda dönersin bana Neylersin bitti Giden çoooktt |
**SONUNDA BİTTİ**...
Giden gitti Tek kalan; kuru bir hasret ve sonsuz acı Tek kalan; yanlızlık ve karanlık Acıyorum; Eğime, sevgime, gözyaşlarıma, kendime Ama en çok da sana be gece gözlüm Bulamayacaksın benim gibisini Bulamayacaksın yürekten seveni Bulamayacaksın illede sen diyeni Ha bulacaksın dilde seveni Illede ben diyeni Sırtından hançerleyeni Acırım sana gece gözlüm Bulurum dersinde böylesini bulursunda Sonunda gelrsin sözüme Sonunda dönersin bana Neylersin bitti Giden çoooktt Giden çoooktt |
**ÖYLE BİR HAYAT YAŞIYORUM Kİ**...
Öyle bir hayat yaşıyorum ki, Cenneti de gördüm cehennemi de Öyle bir aşk yaşadım ki Tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazılar seyrederken hayatı en önden, Kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, Okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, Hem kızdım hem güldüm halime, Sonra dedimki 'söz ver kendine' Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. |
**SÖYLENMEMİŞ BİRŞEYLER KALSIN**...
Ve bir düşman daha kazandım ben incesu yeşimi kristaller düşürürken bir sevda ses kilimine sızıyordum parmakuçlarımdan, saçlarımdan fışkırıyordum çöliçlerinden, vaha yarıklarından geçtim sırtımda araf taşları kurşun döktüler, tütsü yaktılar giderken incelen ben miyim, sevdikçe öldüren ben kıyısız serüvenimi sürüklerken değirmen intiharlarında ve sözcük barikatlarında tükenen yunus ılığı gözlerim Yehova yeniği çizgili bir mermere dönüşürken kapattım üstüne yedi deniz kok |
**YARALI SANDAL**...
yaşam ölüm arası paylaştığımız bu an bir kez aşık olunca, sınır tanımaz insan kuvvetli bir rüzgarla uçsun yüreğim sana ben bir yaralı sandal, sen vurduğum son liman dalgalar ürkütücü, geçiyor göz boyunu kanadım olmalıydı aşmaya imkansızı ben sadece figüran, bu da hayat oyunu hem sevmeye mübtelâ, hem de hüzün arsızı tuzlar iz bırakırken, bu yorgun mizacımda ben titreyen ellerle siliyorum merceği bir kaç cesur hayalle mutlu olacağım da durmadan dayatmasa yüreğim ah gerçeğ |
**VAZGEÇTİM**...
Vazgeçtim, üzüm karası gözlerinden, Masallar kadar tatlı sözlerinden vazgeçtim. Kiraz kırmızısı, çatlak dudaklarından, Bana senin kokunu getiren rüzgarlardan, Seni hatırlatan bütün şarkılardan vazgeçtim. Umudumun bittiği yerlere güller dikmekten, Her acı cigaramın sonunda "of " çekmekten, Hayatı, sen diye yaşamaktan vazgeçtim. Yalan dünyanın, doğrularını dinlemekten, Kadehlerden, gözyaşıma su katıp içmekten, Yalancı dostları, çevremde görmekten v |
**GİT DİYECEKSEN**...
Yüreğini yüreğimde Gözlerini gözlerimde Ellerini ellerimde Bırak bırak da git Giderken son bir defa Veda busesini esirgeme Git selametle git Git uğurla git Git yolun açık olsun Ben içimdeki korla kalayım Hüzünlü şiirlere konu olan ben olayım Sen sağlam adımlarla yürürken Meçhule Yıkılan Kırılan İncinen Ben olayım Gülen sen ol Ağlayan ben Sana uğramasın kötülükler Geride kalsın Kötüye dair ne varsa Benim avuçlarıma bırak Acıyı ızdırabı elemi kederi |
**AĞLAMAK**...
Aglamak nedir bilirmisiniz, Aglamak ayriliktir, Aglamak sevmektir, Aglamak kaderdir, Aglamak bazende mutluluk, Bazende gülmektir. Ben hergün agliyorum, Ne için, Neden, Kimin için, Ne için, Ben bile bilmiyorum. Yoksa mutluluk mu beni aglatan, Aglatipta yüregimi kanatan. Sanmiyorum, Mutluluk nedir bilmiyorumki. Hayat bir sinav gibi, Mutlaka kazanmaliyim diyorum, Her yanlista bir dogru gidiyor, Mutlaka kazanmaliyim. Ben sanmistimki, Yanimda olacak, |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:53 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.