![]() |
sevdim seni birtanem
düşünmeden umutsuzca hep sen vardın hayalimde sevdim seni birtanem sende imkansızlığı sevdim sonu olmayan bir düşü bazen tek kelimenle yıkıldım yanağında düşen iki damla bazen mutlu etti tek kelimeden bir tebessüm oldun yüzümde karanlık *******de seni çektim nefes nefes içime haykırdım defalarca kendime neden neden seviyorum diye bilmiyorumyollarımız ayrı seninle söz dinlemetim şu garip gönlüme sevdim seni birtanem çok sevdim |
Sen, Ayşegül...
Hani o, gözlerine bakıp kıyamadığım, Hani ellerini tutup, sarılıp koklayamadığım, Saçlarını okşayamadığım... Aşkım, bi tanem, Biricik sevdam... Nerdesin? Nerdesin Ayşegül? .. Beni duyuyor musun? Bak, senin için yazdım bu şiiri, Bu şarkıyı senin için söyledim. Senin için ağladım bitmeyen *******de... Zeytin gözlüm, melek yüzlüm, Cankuşum... Nerdesin? Nerdesin Ayşegül? .. Yollara düşüp seni arıyorum, Yıldızlara bakıp seni... Beni kimse sevmed |
Ben Seviyormuyum Ne Aynı zamanda özlüyor. Sanki Ben Aşık Olmuşum Hemde
Delicesine Bu Memleketi Terkedercesine... Sanki Ben Aşıkmı Olmuşum Ne, Ama Bukadarı Fazla Bana Gerimi Çekilmeliyim? Hayır Tam Tersine Üzerine Gidip Bu Talihsizliği Yenmeliyim, Sonucu Ne Olursa Olsun. Bilmiyorum Seni Nasıl Bırakıp Gidicem Buralardan? Acaba diyorum Bazen: "Biz Ne olucaz Die" Oda Sadece Acabada kalıyor. Seni Düşünüce Karnıma Kramp Giriyor, İnanırmısın Bilmem Topuklarım Bile Sızlıyor. |
Anliyamadim benmi suçluyum?
Anlatamadim mi? sana olan sevgimi.. Tutustum yandimda sensiz her gece Gözyaslarimla söndürdüm kalbimi Her gün her dakika özledim seni Dinmedi kederim senin yaninda bile Sustum hep gözlerine baktigim zaman Isyan eden kalbimin çaresizligiyle Oysa neler düsünürdüm sen yokken Neler söylemek isterdim kavusunca Ayrilik saati gelince ben biterdim En kötüsü beni koyup gitmendi O öyle bir yanlizlikti ki anlatilmaz O öyle bir çaresizlikti ki inanilmaz |
yine gidiyorum cigaramı çekip kafamı dumanlayıp seni düşünerek
ağlamaya yine gidiyorum bir köprü altında şarap şişemle beraber uyumaya yine gidiyorum cehennem çukuruna yine gidiyorum sensiz hayata yine gidiyorum bir köşede sızmaya yine gidiyoru kalbimdekiyarayı kapatmaya yine gidiyorum mezar çukurlarına yine gidiyorum sensiz hayata yine gidiyorum yine gidiyorum |
Bir yürek var
Paramparça ziyan olmuş Bir ben var bende değil Bilmem hangi derdin içinde Hiçbir şefkatli el El vermiyor elime Bu karanlıklarda bile Sarıyor bedeni Nerden geleceği belirsiz birini bekleyiş..>>> bekleyiş... |
Yüreğimde peygamber mührü
sabrettim öfkene,belki bir gün diner diye... Olmadı Geride,kalp ameliyatında aşkı alınmış asık suratlı,sevgisiz biri kaldı. Her aşkın bir kurşunu varmış beklemem artık, Şakağıma bir namlu,bir intihar dayandı... *******i sevgilim gündüzleri nefretimsin İkili oynamandan yoruldum Rüyalarımda el eleyiz karşıma gelince elinsin Yabancı biri gözlerine sığınmış Ben de o bakışlarında kahroldum Belli ki beni daha çok üzeceksin Yıllar sonra göreceğiz asıl kim k |
Gözünde sinek ikilisi kadar değeri olmayan bir iskambil kağıdıyım.
Hayat kumarında tebessüme mağlup hayallerim Yağmurun suyuna bandığım yavan aşkım sevmeyince yine yolunu unuttu kör yüreğim yorgun ve şaşkın. Umut ıstakasına konmuş sahte okey ile hayalin arasında bir bağ kurdum Ve Anladım ki, yalnızlıkmış benim yurdum... Sevdiğim, ama hala açık sokak kapısı ve posta kutusunda yüreğim... Rakının içindeki alkol değeri miydi ilk dublede sarhoş eden yoksa aşkın içindeki özlem mi? |
senı yazdım sahıldekı kumlara ismını fısıldadım içimdekı duygulara
sordum dalgalara gelsın dedım yeter dedım ve sen yanlızca bırtanem dınledım şarkılarda duydum dalgalarda sıgaramın dumanında bir hayal olup bır özlem olum kaldın senı sordum sevdalara göklerdekı yıldızlara içimdekı korkulara gönlümdekı arzulara günler gectı sen gelmedın birtanem |
İşte yine güneş batımı ve ben sahilde yürüyorum
Tabi aklımda küçük melegim yine onu düşünüyorum Onsuz olmuyor artık anlıyorum Küçük melegim söz verdi dönecek biliyorum Ya dönmezse diye biran ümitsizlige kapılıyorum Ama tekrar toparlanıp kendime geliyorum Gözlerimi kapatıp rüyaya dalıyorum O güzel gözlere doyasıya bakıyorum Küçük melegim söz verdi dönecek biliyorum Gözlerim doluyor birdenbire aglamaya başlıyorum Yoklugun acı veriyor artık hissediyorum Tek ümidim var hep sabrediyoru |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:37 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.