![]() |
Seyirci Kalma Yürek Yangınıma
sen kalbimde esen bir meltem yelisin her öğün yerine aldığım değişik türdeki vitaminimsin sen benim yüreğimin en sağlıklı besinisin bir dakika bile aklımdan çıkaramam seni inan ki hemencecik iliklerime kadar hissederim eksikliğini keşke bir güvercin olup uçup gelsen yanıma gıdayla dopdolu sevgini enjekte etsen damarlarıma sakın beni buralarda sevdanla yakıp kavurup da el alem gibi uzaklardan bakıp da seyirci kalma yürek yangınıma 19.09.2005 Hüseyin Erdoğan |
Sıcacık Ettin Şuramı
bir tek 'günaydın' ın bile aydınlattı dünyamı merhem sürdün iyileştirdin yaramı sıcacık ettin şuramı ne olursun sevdiğim artık hiç ihmal etme beni sen bir güneş bir ay'sın bir tatlı bakışınla her yer aydınlansın her sabah uyanınca bana gülümse ki kainat da ısınsın inan ki sen çok çok farklısın yılın dört mevsimi rengarenk açan bir baharsın dağlarıma düşen ovalarımda eriyen hiç üşütmeyen bembeyaz karsın o güzel yüreğin ölünceye değin yalnızca bende kalsın 13.01.2005 Hüseyin Erdoğan |
Sıcacık Tut Beni
senden önce her yer zifiri karalıktı senin gözlerindeki ışık olmasaydı renkleri kimse tanıyamazdı sen doğunca renklendi dünya ben seni sevince de erdik bahara ******* bile aydınlık senin yanında bir tek sen olursun rüyalarımda eğer ben de girdiysem senin yüreğine sıcacık tut beni sakın üşütme havalar ısınıyor yavaş yavaş senin gelişinle gözlerimde kalmadı yaş sevgi olayım sende kalbinden beni taş ben seninle bir ırmak olur akarım senin resmini göğsüme madalya diye takarım ben sana bir çiçek bir bebek gibi özenle bakarım seni benden çalmak isteyenleri sözlerimle yakarım seninle dopdolu şu kalbimdeki bütün sevgim senindir benim bütün organlarımda çizili olan da senin resmindir gecemde günümde bu bedende yaşayıp duruyorsun sen beni yaşarken öldürmek istemiyorsan ellerimi bırakma ebediyen yokluğuna dayanamam sensiz nefes alamam inan ki ölürüm ben 10.04.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sızlayıp Duruyor Sol Yanım
ben seni hiç görmeden sözlerinle sevdim canım artık günlerden bu yana sızlayıp duruyor sol yanım inan sen benim tek ilacımsın gönlümdeki eczacımsın ah! bir tutabilsem ellerini bir daha hiç bırakır mıyım seni? bir gün çıkıverirsem karşına sımsıkıca sarılır mısın bana? bil ki sen tek hasretimsin benim hep aklımdasın sol yanımdasın en büyük acımdır sensizliğim sen gönlümdeki solmayacak baharımsın kalbimdeki sönmeyecek narımsın sen benim ışık gözlümsün ömrümdeki tek gönül sözlümsün 20.07.2005 Hüseyin Erdoğan |
Sizinle Bahar Gelmişti İstanbul'a
benim için kullandığınız sıfat ruhumu öylesine okşadı ki o anda,uçup gittim havalara bir kral gibi hissettim kendimi ama güzel kalpli biriyim değil mi? inanınız ki siz de bir prensessiniz hem de,hem de o kadar derin ki soyluluğa dayanıyor kökleriniz sizinle bahar gelmişti İstanbul'a mevsim kış olsa da kırlarda bahçelerde çiçekler açmıştı her yerde dün gece siz gidince balkondakiler bile soldular birdenbire eğer siz dönmezseniz geriye ne yazık ki artık bir daha bahar gelmeyecek bu şehire 13.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Solmayan Çiçeğimsin
hayallerim sensin düşlerim sensin bitmeyecek aşkım şiirlerimsin mevsimlerim sensin nefesim sensin sen benim baharım solmayan çiçeğimsin bahar bizim olsun gelmesin hazan gel otur yanıma bakma uzaktan güneşli havada çimlere uzan sakın çekip gitme akşam olmadan Eylül'de bekledim gelmedin neden? mevsim hazan oldu haber yok senden Dönüp gel bir sabah Ekim bitmeden istersen çıkıp gel haber vermeden Hüseyin Erdoğan |
Sonunda Ölüm Olsa Bile
sensizliğim aklıma düşünce bir hüzün çöküyor yüreğime yokluğun zehirli bir ok gibi delip geçiyor kalbimi öldürüyor beni günden güne mevsim karakış olsa da sakın hiç üşütme oralarda sana ırmak olup akan sevgimi her sabah bir güneş gibi pırıl pırıl doğacağım dünyana sevgimde sırılsıklam ıslatacağım seni hem de ömrüm boyunca sen benim kalbimde rengarenk açan bir goncasın bil ki seni hiç koparmadan ömrümce koklayacağım dalında bu gün İstanbul'da sen yoksun diye her yer zindan gibi zifiri karanlıkta ben bu sevdadan asla dönmem geriye ölünceye değin çeksem de çile benim için sonunda ölüm olsa bile 15.11.2005 Hüseyin Erdoğan |
Söyle Çekilir mi Bu Çile?
sana öylesine alıştım ki sensiz yapamıyorum artık sen günüme doğan bir güneşsin sanki bil ki sen yoksan bu alemde benim için gündüzler bile karanlık istemem sabah olmasın güneş de hiç doğmasın razıyım *******e,ömrümce yeter ki sen ol düşlerimde seni göremezsem rüyamda üşürüm korkarım her gece bir gün bile dayanamazken yokluğuna söyle çekilir mi bu çile? hem de ömrüm boyunca 22.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Söyler misin Sevdiğim?
dizelerini her okuyuşumda tir tir titriyor bedenim adına her bakışımda şiirlerine ellerimle her dokunuşumda bir kez daha yanıyor yüreğim söyler misin sevdiğim? gerçekten özlenen ben miyim? ne olursun sen değilsin deme bana bil ki teselli bulurum azıcık olsa da yokluğun beni cayır cayır yakacak yoksa belki yüreğim yanmaktan kurtulur hiç olmazsa belki de aşkım sende de yeşerir zamanla senin taşıdığın kalp değil de taş mı yoksa? bitkisel hayattayım artık beni anlasana sakın geç kalma ha 28.02.2005 Hüseyin Erdoğan |
Söyler misin?
senin olmadığın yerde inan düşerim derde sakın beni üzüp de sensizliğe mahkum etme sen benim uzuvlarımsın seni duyduğum kulaklarım seni bana getiren ayaklarım geçtiğim yollarım mutlu yaşadığım dünyamsın sen olmazsan güzelim söyler misin? ben sensiz buralarda ne ederim yokluğunda? 18.01.2005 Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:06 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.