![]() |
Korkak
Sen istemedin, ben hiç arzu etmedim Süpriz oldu bu ask ikimizede Saskina döndüm sayende Insan arar bazen sevdigini Ama, sevdigin de o yürek nerde Tipki sen gibi birtanem Cesareti yoktur, kaçaktir kendinde Esiridir korkularinin kuytu kösesinde Yazik, çok yazik Erkekligin şani bile kalmamis sende Yapabildigin en güzel sey Ardina bakmadan kaçabilmekmis megerse |
Mezarimi Sen Kaz
Seni düşlüyorum kaybetme korkularımda Uyku yok gözlerde, yattığım uykularımda Sağım hasret, solum hasret çıldıracağım Faydası yok birtanem, seni unutamıyacağım Böyle sevmek olur mu, rakib oldum Leyla'ya Her an eller dua da yalvarıyorum Allah'a Akıl kalmadı bende, deliye çıktı ismim Sen yüreğimdesin, kayıplara karıştı cismin Bir ses ver, sesin değsin kulağa Sabrım tükendi neden bu naz, bu tafra Öldürmekse maksadın bak, sonunda başardın Kimselere bırakmaz, mezarımı da sen kazarsın |
Unutuldun
Gökyüzünden yıldızları toplamıştım Tek bir tebessümüne Güneş'e uzanmıştım Sevgine, delicesine Tutkumdun, vazgeçilmezim Yalanına yandığım, yalancım Ben artık uyandım Gidiyorum Gittim hayatından Ben yokum Sen, unutuldun Sayfalar arasında kaldın Kurutuldun.. |
Nerdesin
Simsiyah saçlarini yoluyorum gecenin Çiglik çigliga hasretin Tutunamiyorum tek bir umuda Nerdesin Kelebek misali günlük yasiyorum hayati Anlamini yitirdi hersey, yoksun ya Dibine vuruyorum siselerin Her kadeh paramparca avuclarimda Öksüzlügünü çekiyorum içime her sigaramda Dumaninda tüten, hayalin Nerdesin Sesin suskun, kulagim sagir dünyaya Gözlerin yok, bakar kör oldum sayende Yasamaksa yasiyorum iste öylesine Kopup kopup baglaniyorum hayata bir yerinden Her gidisin bir dönüsü olmaz mi Belki diyorum, belki o'da beni unutmamistir Sabirla bekliyorum yoksun,gelmiyorsun Nerdesin Bir gün, sen yanacaksin benim yerime Keskin bir hançer gibi saplanacagim pismanligina Sana biraktigim kor hatiralarda Arayacaksin her damla gözyasinda Ben olmayacagim, bulamiyacaksin Avaz avaz haykiracaksin Nerdesin..... |
Kimseyi Senin Gibi Sevmedim
Hasretimin çaresizligine sen düstügünde Kalbim tutusur, titrer isminle Tutuklu kalmis her tebessümümde Benimsin,birtanemsin yüregimde Uykusuz gece nöbetlerinde Unutamiyorum seni tek günümde Sen kansin, cansin tenimde Dolasiyor sevdan her bir yerimde Nefes aldikça sadece sen hücrelerimde Ben kimseyi sevmedim Bir sen gibi ömrümde |
En Mutlu Günüm
Hoşçakal demeye varır mı dilim Sen giderken, paramparça yüreğim Sevdası olacaksın başka güzelin Ben sensiz, tüm mutluluklar senin Kabahatinden de büyük özürün Sanma ki yokluğunda ölürüm Hatıralarınla sürecek bu ömrüm Sende yıkılacaksın unutma birgün Sabırla bekliyeceğim gül'üm O gün , benim en mutlu günüm |
Benİ Hatirla
Beni hatırla Yüreğin alev alev yandığında zamansız İçin, tarifsiz sıkıntıya saplandığında Beni hatırla Bir kelebeğe hayran olduğunda Avucuna konduğunda Beni hatırla Gözlerinle vuruşunu Sözlerinle yıkışını Beni hatırla Her mezarlığın yanından geçişinde Beni silahsız öldürüşünü hatırla |
Çiğlik
Bin çığlık haykıran gözyaşlarımdan Bin çığlık yapayalnız Bir çareye tutuklu bin çaresizliğim Tek çarem sen Sensizim Yollarına çığlıklar nöbette Çığlıklar sessiz, beklemekte Saçları ağaran sabırlar sevdalarda Boynu bükük umutların Sensizim Karanlıklar geceyi tırmalayan Çığlıkları kulaklarımda sessizliğin Çığlık çığlığa hasretin Yangın yüreğim,bir damla suyum yok Sensizim |
Senİ İstİyorum
Seni özlemek deli ediyor beni Ben, sevmemişim demek ki Senin gibi kimseleri Tutamazsam ellerini Okşayamazsam gözlerimle, gözlerini Ne yapayım bende ki beni Dünyalara değişmem Seni istiyorum, sadece seni |
Yİne Sen Hep Sen
Nefesim de ılık ılık esen Gözümde ki fer im Yüreğimde sevdiceğim Böyle sevmek olmaz derdim İşte, ben seni sevdim Pişman değilim bebeğim Bin kere de gelsem dünyaya Yine seni severim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:59 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.