![]() |
**YOKLUGUN**...
Uzaktan hissediyorum seni Yaşıyorum doyasıya Konuşuyorum yokluğunla Sarılıyorum,öpüyorum yokluğunu Şarkılar söylüyorum yokluğuna Şiirler yazıyorum ona Akşam göğsüne yaslanıyorum yokluğunun Beraber uyuyakalıyoruz yokluğunla Bazen işten geç geldiğimde Karşılıyor beni yokluğun O senden bile vefalı çıktı Görüyorum beni ne kadar sevdiğini YOKLUĞUNUN! ... İçim burkuluyor daha da Bilmiyorum kavuşabilecek miyiz bir gün Ama iyi bakıyor bana yokluğun Gözün arkad |
**YOKLUGUN**...
Uzaktan hissediyorum seni Yaşıyorum doyasıya Konuşuyorum yokluğunla Sarılıyorum,öpüyorum yokluğunu Şarkılar söylüyorum yokluğuna Şiirler yazıyorum ona Akşam göğsüne yaslanıyorum yokluğunun Beraber uyuyakalıyoruz yokluğunla Bazen işten geç geldiğimde Karşılıyor beni yokluğun O senden bile vefalı çıktı Görüyorum beni ne kadar sevdiğini YOKLUĞUNUN! ... İçim burkuluyor daha da Bilmiyorum kavuşabilecek miyiz bir gün Ama iyi bakıyor bana yokluğun Gözün arkadas |
ben sana mecburum...
Ben sana mecburum, Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin , Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor Bu şehir o eski istanbul mudur Karanlıkta bulutlar parçalanıyor Sokak lâmbaları birden yanıyor Kaldırımlarda yağmur kokusu Ben sana mecburum sen yoksun Sevmek kimi zaman rezilce korkuludur İnsan bir aksam üstü ansızın yorulur Tutsak ustura ağzında yasamaktan Kimi zaman ellerini kırar tutkusu |
CANISIZ BEDENİMİN CANISIN**...
Duyuyor musun birtanem? Dün gece yine sendin aklımda Bir hüznün çıkmaz sokalarında Gözyaşı oldu hasretin Ilık bir buse gibi süzüldü yanaklarımda Yanaklarım kırmızıydı, küskündü aynalara Ne zaman karşılaşsak sen bakardın onlardan Başıboş hoyrat aynalardan Önce ilk sarıldığımız yere gitti duygularım Bu gün gibiydi yaşadığımız küllenmemişti O bir ömürdü sanki, ölmeye değerdi Sonra gözlerin geldi aklıma, güzelliğin Başımı döndüren mey gibiydin sen Şelaleler akardı içime göz |
**...HAYAL GÖZLÜME...**...
Yine kendimle sonsuz bir savaşın içine girdim ßirkez daha aşka küskünlüğümü haykırmak istiorum Ama olmuyor... Olmuyor işte yapamıorum.. Yine sensizliğe yenik düşüyorum... ßir yanım haykır diyor..ßir yanım unut... Aslında kendimde biliorum yine olmayacağını Yine boşuna haykırmak için güçsüz olduğumu... Ama deli yüreğime engel olamıorum işte... Yalnızlıkmıydı benim istediğim yoksa senmiydin?? ßilemiorum... ßelkide benim için en iyisi yalnızlıktı.. Hayır...Hayır.. Tam olar |
*SENSİZ**...
Serbest bırakıyorum tüm duygularımı, Göz yaşlarım sessiz ve derinden içime akıyor. Toplayıp birer birer onları, Sessizce kucağına bırakıyorum. Hayallerim yarım yamalak. Külrengi bir dargınlık hâlâ yanı başımızda duruyor. Gitmem gerekiyor ,diyorsun. Başka bir şey çıkmıyor dilinden. Ve gidiyorsun. Beni yarım hayallerimle baş başa bırakarak gidiyorsun. Dönüp ardından bakamıyorum, gitme diyemiyorum. Eteğinden birer birer yenik sevdamız dökülüyor. Salonun orta yerinde beni b |
**HANGİ VAKİT**...
İçimde binlerce isyan çığlığı Özgür olmak..isterdim.. İçimden tutsağım dört duvar hayatıma Benim ama benim olmayan hayatıma Avaz avaz sustum içimdekilerle Sustukça kan kustum Bu hayat benim kime ne, derken Bi baktım, bu “kime ne” kişilerinin esiri olmuşum Gözlerime diken gibi batıyor gerçekler Aşk zılgıtında yüreğim, sağım solum önüm arkam sen. Hani 'sesi herşeyin sebebi olabilecek adam' diyor bir şair ya Sesinde fırtınalar koparırım o vakit.. Hani şar |
**KEŞKE SÖYLEYEBİLSEM SANA**...
Keşke söyleye bilsem sana, Kendime bile söyleyemediğim sırlarımı, Usulca eğilip kulağına fısıldasam, Sevdiğimi ... Günlerce hiç olmadığına inandırdım , Aylarca didiştim durdum kendimle. Sana yenilmemek için *******e yenildim, Yokluğuna yenilmemek için yalnızlığa yenildim. İnsanları koyamadım yerine, Şarkılar söyleyemedim, Dolaştığın sokaklara bulaşamadım, Adının geçtiği sözleri duyamadım. Aylarca hiç olmadığına inandırdım kendimi, *******i bir türlü uyuyamadım. |
**DİYEMEDİM**...
İyiyim derken içimdeki çığlığı dinletemedim sana.. Ayaz buralar diyemedim yağmur yüreklim... Eksilmişim Gün gün saymadım kaç ben gitti kaybettik.. Gömdük kara topraklara.. Diyemedim yağmur yüreklim.. Canım iki parça kemik bende..Gücüm neye yeter sen bilirsin..” Ayaz vurdu canımı” canım yandı diyemedim... “Dayanmak çok zor..” diyemedim... İstedim sen bilme.. Benden uzak siyah matem olmuş yüreğini birde bu yağmur yüklü kız vursun |
**GİDİYORUM SENDEN**...
vazgeçtim seni özlemekten bir sıkımlık ömrü kalmışken ümitlerimin zamanı geldi artık gitmelerin ecel canıma susamadan çekip kendimi geceden bu defa ben gidiyorum senden... şimdi sabah ezanları ayrılığı haykırıyor şehrin semalarına yine başıma bela olacak yokluğun..biliyorum..! ama söz ağızdan çıktı bir kere sevgili isterse yansın gece tutuşsun gökgubbe ne yazar ömrümün bütün dallarını silkelerken hayat gidiyorum senden vefasız ezgini yanıma alarak... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:53 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.