![]() |
SENİ SEVİYORUM SEN SEVMESEN BİLE,SENİ ÖZLÜYORUM SEN ÖZLEMESEN BİLE,HERGÜN KENDİME DİYORUM ARTIK SEVMİYORUM SENİ GÖRÜNCE ANLIYORUM Kİ HALA SEVİYORUM
|
VUR HANÇERİ KALBİME BIRAK HEP KANASIN FAZLA DERİNE İNME ÇÜNKÜ ORDA SEN VARSIN SENİ HALA ÇOK SEVİYORUM AŞKIM
|
Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek!
|
En koyu mavilikleri avucuna, en içten mutlulukları gözlerine ve en derin sevgileri kalbine usulca bırakıyorum
|
DÜNDE,BUGÜNDE,YARINDA, YÜREGIN KADAR YANINDAYIM. KENDINI YALNIZ HİSSETTIGINDE ELINI KALBINE KOY;BEN HEP ORDAYIM
|
Aşk hiç ummadığın biranda kapını çalıyorsa, için ürperiyor, nefesin kesiliyor, kalp atışların hızlanıyorsa; sakın korkma! unutma ki ansızın gelen aşklar büyük mutluluklar getirir..!
|
BAZAN KAR NASIL HAZIN YAGAR BILIRSIN KURSUNI BIR GOKYUZUNDEN AGLAMAKLI ISTE OYLEYIM, KAPKARAYIM BU GUN GEL EN HUZUNLU SESINLE, EN DOKUNAKLI
|
BIR SABAH UYANDIGINDA GÜNESY GÖREMEZSEN YANINDA SAKIN GÖZLERINI KAPATMA YILDIZLARIDA KAYBEDERSIN SONRA.
|
Bulutların gözyaşları pencereye vururken düşlere daldığın bir gecede hangi hayaller sana uyumayı unutturuyorsa gelecek sana onları yaşatsın
|
Bir yildiz sec kendin icin gökyüzünden
gözlerin gibi parlak, senin gibi tatli olsun, bir yildizda bana sec, parlakligi önemli degil yeterki sana yakin olsun! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:50 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.