![]() |
Sessizliğin içinde sukunet olduğunu unutma. Başkalarını sevmediğin
zaman sever gibi görünme. İnsanları yargılama, çünkü onları yargılarsan onları sevmeye zamanın olmaz. Aşka burun kıvırma sakın, o çöl ortasında yemyeşil bir bahçedir. O bahçeye layık bir bahçivan olabilmek için her bitkinin sürekli bakıma ihtiyacı vardır sakın unutma. Hatırlarmısın sen doğduğun zaman herkez sevinçle gülüyordu, öyle bir ömür geçirki hayatta herkes ağlasın sen öldüğünde... |
Ask Nedİr Bİlİr Mİsİn?
Bİlemezsin, CÜnkÜ Sen Tas Kalplİsİn Pekİ Sevgİ Nedİr Bİlİrmİsİn? Bİlemezsİn, CÜnkÜ Sen Hic Sevmemissin. Dİnle O Zaman Sevmek; Benİ Yasatan, Hayata Baglayan Umutlarim, Hayallerim Kisacasi Sevmek; Bİ Cİft GÖzÜn Icindeki Paralayan Isiktirr! Sen Bilmezsin Bunlari, Sİlersİn Hatiralari... Cİleli Hayati Ben Yasadim YÜregimi Siir Ile Bastirdim... Sen Bİlemezsİn Bunlari... GÜndÜzleri Silip *******i Yasayan Bendim, Sen Bİlemzsin Bunlari... Ka |
GÖzlerİnemİ Yanayim?
SÖzlerİnemİ Kanayim? Yoksa... Hayatima Mi Kiyayim? Ben Senİ Sevmİstİm, GÖzlerine Yanarak. Ben Seni SevmİŞtİm, SÖzlerİne Kanarak. Ben Hayatimi Sİldİm, Senden Cayarak. Sen Sevgini Sİldİn SÖzÜnden Kacarak... Artik İstesemde DÖnemem Sana, Yİne Aci Cektirirsin Sen Bana. Benİ Sev Desen... Sevemem Asla! Sen Durdurdun Benİ, Sen Susturdun Sevgimi, Sen Sevmedİn Beni... Ben Ise Deli Gibi Sevdim Senİ!!! |
Asla Kacamazsin Hatiralardan
Onlar Da Seninle Beraber Gİder. Gerİye DÖnÜp De SÖle Bakiver... Bir GÜnlÜk Mutluluk Bir ÖmÜr Yeter! Kosarak Dertlerin Pesinden Gitme, DÜsÜnÜp DÜsÜnÜp Hayata KÜsme... Aglamayi Degil,gÜlmeyi Dene, Bİr GÜnlÜk Mutluluk Bİr ÖmÜr Yeter!!! |
Gece Öyle Bir Geceydi Ki
Herzamankinden Daha Karanlik Korkutuyormuydu Beni, Yoksa Yinemi Sensizlik Basliyordu? Alismistim Artik Sensizlige Ne Sen Geliyordun Ne De Ben Seni Beklemekten Sikiliyordum Ve GÖzlerim Yine Kapaniyor Sensizlige, Acaba GÖzlerimi Actigimda Yanimda Olacakmiydin? Kim Bilir Ki Gece GÖzlÜm... ÖlÜmde SÖzlÜmmm..... Nese YÜzlÜmmmm..... Kimbilir Sewgili Insannnn????? Kim? |
KORKuYORUM ANNE
Bilmem ki şimdi sana nasıl anlatsam hala seni unutamadığımı her gün uzaktan nasıl sana gizlice baktığımı.kendime bile söyleyemiyorum bir türlü seni sevdiğimi biliyorum söylersem daha çok acı çekecek sensiz kalan bu benlik,daha acı çekecek seni arayan bu kalp.keşke şimdi yanımda olsaydın da hiç elimi bırakmasaydın.keşke keşkeler gerçek olsaydı.ama işte olmuyor sensiz bu bedenin olamadığı gibi.insana en çok koyan da bir zamanlar bana aşkım demen daha sonra da bırakıp bir başkasına |
Seni seviyorum demek;
Sevgili için gerektiğinde ölüme giderken bile çocuk saflığında gülümseyerek gitmektir |
B i Bilsen,
U gruna döktügüm gözyaslari, R üyami kabusa cevirdigi, C animi verdigimi, U nutamadim iste seni...bi bilsen sevdigimi.... BURCU seni seviyorum........ |
aşk ne demek bilmezdim ki
takii senle tanışana kadar seni o kadar seviyorum ki anlatamıyorum hayallerimde düşlerimde adının önemi yok benim için sen varsın ilk görüşte aşık oldum o güzel gözlerine o güzel gözlerine kıyamıyorum bakamıyorum senii sevmeye kıyamıyorumm aşığım haykırmak istiyorum istiyorum çünkü; SENİ SEVİYORUM |
İÇİnde Öyle Umut TaŞi Kİ Onu Senden Kİmse Alamasin;
GÖzlerİn Hep GÜlsÜn; MutluluĞu Hep Sende Arasinlar; Ama Onu Kalbİnde Öyle TaŞikİ GerÇekten Seven Bulsun........ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.