![]() |
aşık değilim sana seviyorum.
kusuruma bakma, ben hemen aşık olamıyorum. sevgimin gücü sağlamdır ama bunu içten söylüyorum.... |
dünyamıdır insanı kötü eden.
yoksa insanmıdır dünyayı kötüleştiren. hangisidir hayatı zindan eden. dünya hep vardı dönüyodu. insan gelip geçici ozaman insandır hacminin küçüklüğüne bakmadan dünyayı kirleten. BU NE CÜRET.... |
dünyamıdır insanı kötü eden.
yoksa insanmıdır dünyayı kötüleştiren. hangisidir hayatı zindan eden. dünya hep vardı dönüyodu. insan gelip geçici ozaman insandır hacminin küçüklüğüne bakmadan dünyayı kirleten. |
Hayat Dedİm Zor Dedİler
Sevgİ Dedİm PaylaŞilmaz Dedİler AŞk Dedİm DÜnyadakİ En BÜyÜk Yalan Dedİler Sen Dedİm O Senİndİr Dedİler Ama Yalan SolemİŞler ....:(( |
....?????????????...
AŞK bir yıl sürer SEVGİ bir ömür AŞK gözünde büyütür SEVGİ razı olur AŞK aldatır SEVGİ ikna eder AŞK (aşık) kıskanır SEVGİ (sevgili) güvenir AŞK seni de onu da ikiye böler SEVGİ ikinizi bir eder AŞK zehir gibidir SEVGİ ilaç AŞK ay gibidir hep bir karanlık yüzü var senden gizlenen SEVGİ güneş gibidir hep sana bakar içini ısıtır AŞK gider (isteyince) SEVGİ kalır (isteyerek) AŞK çeker, ezer, cesaret kırar SEVGİ iter, teşvik ede |
Seni ne kadar seviyorum biliyor musun?
Söz verip de tutmadığın günler kadar, beni beklettiğin saniyeler kadar, bana sevgiyle bakmadığın an kadar, uykularımı kaçırdığın ******* kadar, sonunda anladım senin de beni ne kadar sevdiğini zalim... |
Ayrılığı ben çağırmadım,ismini anmadım,sakındım dilimden...
Hep kaçtım boş sokaklardan,yaklaşan hasreti görmezden geldim... Uzak durdum ayrılık şarkılarından,düşler kurdum ellerin ellerimde.. Ne zaman adımların sıklaşsa,kıyametler koptu yüreğimde... Duymak istemedim o kelimeyi,her gün bin defa öldüm... İdamını bekleyen mahkuma döndüm... Kendi kendimi avuttum,yanında iken her şeyi unuttum... Senden başkası yalandı gözümde,sadece sen dedim sustum... Gitmez dedim,gidemez dedim... |
Birtnamem Benim
Seninle Ögrendim Ben Nefes Almayi Simdiye Kadar Bilmemisim Ne Yazikki Sevgi Nedir Sen Ögretin Bana Sevmek Nedir Sana Binlerce TessekÜr Ederim Biricik Askima |
Yine dayanamadım bak!
Yine ellerim rahat durmadı, Bir şiir daha yazıyorum sana. Zaten hiç bıkmadım ki! Hiç usanmadım seni yazmaktan, Hiç pes etmedim. Hep savaştım bendeki aşkınla, Hala savaşıyorum, Yenilen yine ben olacağım ama, Senin için değer yağmur gözlüm, Senin için biter bu HÜZÜN. Artık sensiz uyanıyorum karanlık sabahlarda, Sen bu aşktan habersizsin benim dünyamda. Farkında olmadan sana bakardım,hiç kaçınmadan, Gözlerimi alamazdım senden, Sanki bir resimdin çizilmiş, |
Aşkım benim
Anlıma yazılmış kaderim Bedenime kazınmış nefesim Elini turaken titredigim Gözüne bakarken ümid ettigim İsmini anarken kıyamadıgım Tek varlıgım Sana sadece iki kelimeyi yakıştırıyorum Ve haykırıyorum SENİ SEVİYORUM... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:55 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.