![]() |
Gözlerime baktığında
Orda mutsuzluğu ve yalnızlığı görÜrsÜn GönlÜmÜn içine baktığında Kocaman bir boşluğu... Sadece beni SEV! çÜnkÜ yavaşça ölÜyorum Aklına gelince çağır çÜnkÜ yÜregimden ağlıyorum |
Her an seni düşünürüm
Akşamından sabahına kadar Sana yazarım bunca şiirleri Aşkımdan Sonsuz kadar Ne seni unutum ne de gözlerini |
gercekten gitmekmi istiyorsun yürekli ol biraz hadi konus sölemek
istedigini sole iki cift lafı hak etmedimi bu yasanılan bunca seye hic mi saygın yok hadi git git simdi git ki ben yasayayım seni ben seveyim seni yoklugun beni boguyor ama olsun bunu bilmek bile bana huzur verior bırak bırak AŞK BENDE KALSIN |
işte o özel gecede
ellerim ellerini tutuyor gözlerim gözlerine bakıyor kalbim kalbini çekiyor ama bu sevgi bize yetmiyor |
Giden kaybedendir,
Giden pes etmiştir. Giden korkmuştur, Giden yorulmuştur... Ve SEN gittin, Kaybettin,pes ettin. Korktun ve ben mahvoldum.. |
Bak sevgili bizim sevdamızda
Çicek ve Suyun sevdasına benzedi |
YaŞananlar YaŞamak Kadar Zor
Şu An ÜzÜldÜĞÜme Yarin GÜleceĞİme Belkİ Neden Aci Ekİyorum İÇİmde Bİtİp TÜkenmeden Yanan Alevler Bİr ParÇa AŞk Bİr ParÇa Sevgİ Aldatti Benİ UmutsuzluĞumda DÜŞerken Bİrde Onlar Vurdular Ölmek Bİle Bazen ÇÖzÜm Olmuyor AĞlamak İstİyorum Haykirircasina DaĞlari TaŞlari İnleterek YaŞamak Buysa ÖlÜm Nedİr Sankİ Arkana DÖnÜp Her Bana BaktiĞimda İÇİmden BİrŞey Kopuyor Acilar İÇİnde Kivranirken Sen Tut Elİmden Sen Sev Benİ Duyuyormusun Bu Seslerİ Senİ ÇaĞir |
sesini duysamda
her an yüzünü gürmek gibi değil özlediğimi bil heran hiçbirsey seni sevmek gibi değil gidiyorum bu aşktan ama seni bırakmadan içime öyle yoğun bir hüzün çöktüki aynı anda havada karardı.srtık seninle aynı havayı bile tenefüs etmek istemiyorumişte bu yüzden kaçmak istiyorum evet sen benden yaşça büyüktün ama ben senden kalp olarak daha büyük oldum.ve artık kalbime yarattığın bu sızının dinmesini istiyorum bukez sevginin katili sen değil ben olacam kalbindeki senin ölme v |
UnutacaĞİm Senİ
Bİlİyorum Benİm İÇİn Zor Olacak Ama Unutmam Gerek Senİ Birak Ellerİm BoŞ Kalsin Birak GÖzlerİm GÖzlerİne DeĞİl BoŞluĞa Baksin |
sanmaki güneş doğacak sanmaki hayat gidecek her batan güneşin ardında
bir karanlık vardır her hayatın sonundada ölüm vardır |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:35 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.