![]() |
Yaşadığımız dünya bizim
Dünya kan revan içinde Dişler bilenmiş herkeste kin Ayaklar çıplak karınları aç ekilip biçilmeyen bir toprak bu cennet olan dünyayı Cehenneme çevirdiğimiz Yaşadığımız dünya bizim Halil ÇOLAK 03.06.2008 ANKARA, … Halil Çolak |
Söyle.
Kimler icat etmiş te bu çilegâhı Sevenin olurmuymuş söyle günahı aşkından delmişti Ferhat dağları sevende günah olmaz sen onu söyle. Hangimiz gezmedik ki bu dikenli yolda kerem aşkı yüzünden kayboldu çölde seven mi günâhkar, sevmeyen mi söyle sevmeden hayat çekilmez sen onu söyle. Halil ÇOLAK 03.06.2008 ANKARA Halil Çolak |
Bülbüller
Gök mavi, yer yeşil,dalında açmış güller Dalmış gitmişler dallara konmuş bülbüller bir ahenk içinde kayalardan dökülür sular Yazık ki gönlümde susmuş öten bülbüller Halil ÇOLAK 3.6.2008 ANKARA Halil Çolak |
Seçtin
Kır çiçeklerini açımadan ezipte geçtin ey gönül, dikenli olan gülü nediye seçtin Halil ÇOLAK 01.06.2008 ankara Halil Çolak |
Rahmet
Belalar gelmez sen dilemedikçe Rahmet yağmaz sen istemedikçe Halil ÇOLAK 01.06.2008 ANKARA Halil Çolak |
Senin derdinden solan güllere yazık
Bilmem ki ne zaman hakka uyarsın Kapanmaz yarayı sen nasıl sararsın Bu gidişattan ne zaman cayarsın Bu iş böyle gitmez be deli gönül yıllarca koştum hayallerimin peşinden Sevmeyi çıkaramadım hayatımın içinden Geçemedim canan sevda çölünden vahaya ulaşamadan geçen ömüre yazık Sevmiyorum desem de sakın inanma hayatın içinde bir çok sırın var amma akıllanmaz başlarıda vursan da taşa Senin derdinden solan güllere yazık Halil ÇOLAK 20.05.2008 ANKARA Halil Çolak |
Müslüman mahallesinde bu adamlar salyangozu satıyor.
Halk diyor adam halkın dini değerleriyle alay ediyor. Halkın yüzüne bakamıyor aymaz köşe Bucak kaçıyor Adalet ve kalkınma diyor bu adam adalete çatıyor Avrupa’ya şirin görünmek için egemenliği satıyor Haçlıyı,Yahudi yi kucaklıyor,bu millete fırça atıyor Adam kiliseleri onarıp cemaati olmayan kiliseyi açıyor Müslüman mahallesinde bu adamlar salyangozu satıyor. Halil ÇOLAK 23.05.08 Ankara Halil Çolak |
Ben de şaşırdım.
Ben hakkı temsil ediyorum dedin yaptığına şaşırdım Adalet,adalet dedin yaptığın adaletsizliğine şaşırdım Sevgi dedin aşk dedin insanları azarlamana şaşırdım Seni nasıl anlamadı bu arif olan millet. Ben de şaşırdım. Halil ÇOLAK 2205.2008 Ankara. Halil Çolak |
Adil Olsun
Mülk istersen askerin olsun Asker istersen paran bol olsun Para istersen ülken imarlı olsun İmar istersen iyi siyasetin olsun Siyasetin olmasını istersen Adaletin çabuk ve adil olsun Halil ÇOLAK 22.05.2008 ANKARA Halil Çolak |
Vardır
Sevginin olduğu yerde mutluk insanlık vardır sevgi yok ise sizde ne insanlık nede adalet vardır Halil ÇOLAK 22.05.2008 Ankara Halil Çolak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:15 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.