![]() |
Bakışlarının İzleri Kalmış Gözlerimde
seninle öylesine heyecanlı ki yüreğim tik tak'larında senin adını vuruyor kalbim yokluğunda konuşmuyor susuyor dilim sana duygularım dizelerime akıyor sevdiğim sen her sabah dünyama doğan bir güneşsin güzellikte kainata tek eşsin senin her bakışında bahçeler renklenir benim yüreğim de bir tek senin kalbinle denklenir her aynaya bakışımda seni bulurum karşımda bakışlarının izleri kalmış gözlerimde geçtiğin yollarda yürüdüm ayak izlerini gördüm izlerin kaynayıverdiler inan ayaklarıma sen düşlerimde bile gülümsemesen bana boğulurum nefes alamam o andan sonra bir daha sen öylesine sevgi dolu duygu yüklüsün ki mutluluğu heyecanı buluyorum senin sevdanda 18.10.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Bana Geldiğin Gün
bu sabah yine senli çiçekler açtı gönül bahçemde senli renklerde seni kokuyorlar yüreğimde ben de seni çekiyorum içime o güzel kalbinde hiç olmasın hüzün akmasın asla hiçbir gözün ömrün boyunca gülümsesin yüzün gönlündeki çiçekler hiç solmasın güzün inan ki mutluluğu seninle yakalayacağım bana geldiğin gün 26.01.2005 Hüseyin Erdoğan |
Bana Göz Yaşlarıyla Gelmesin
bir gün olur da genç yaşta ölürsem eğer bedenimi doğduğum yere yüreğimi de sevdiğimin yaşadığı şehire gömün bütün dostlarıma haber verin şair arkadaşlarımı da çağırın o gün gelmezlerse de hiç kimseye kırılmayın darılmayın güçlü kuvvetli olsunlar tabutumu taşıyacaklar beni güzel yürekliler omuzlarına alsınlar ne olursunuz cenazemi alkışlamayın sakın arkamdan da ağlamayın gözlerinizdeki gönüllerinizdeki sisleri bulutları yağmurları daha çok sevdiklerinize saklayın şair sevmesini iyi bilirdi yaşarken de hem sevdi hem de sevildi amma kavuşamadı sevdiğine deyin cenazeme gelenlere bir bir teşekkür edin benim yerime eğilin önlerinde arkamdan dua edenlerin eğer sevdiğim bir gün gelir de beni arayıp sorarsa bu şehirde ona yattığım yeri gösterin lütfen ona söyleyin bana göz yaşlarıyla gelmesin benim sevgimi ölünceye değin yüreğinden silmesin ömrünce hep gülsün gülümsesin hak ediyorsam da arada bir olsa da fırsat bulursa yaz aylarında kalmasın sıcaklara ya gün doğumundan önce ya da gün batımından sonra elinde rengarenk çiçeklerle serin havalarda gelsin mezarıma kışın da gelip de sakın üşütmesin benim yüzümden olmasın hasta sevdiğime söylemeyi ihmal etmeyin sakın bir gün bile kalmasın yasta 29.06.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Bana Hatırlatma Sensizliğimi
rüzgarlar estikçe kokun sarar bedenimi sevgilileri el ele gördükçe hasretin yakar yüreğimi ne olur sevdiğim böyle susup susup da bana hatırlatma sensizliğimi 03.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Bana Kendini Delicesine Sevdirme
ressamlar seni görseler hayran kalırlar inan senin kadar güzel bir kadının resmin yapamazlar da ondan sen muhteşem bir fotoğrafsın bir tek benim yüreğimdedir tek baskın sen dilimdeki en güzel sözsün dünyaya baktığım iki harika gözsün senin sevgi dolu o okyanus yüreğinde ölünceye değin bir tek şairin yüzsün gözüm gönlüm bir tek sende mutluluğu buldum heyecanları yaşıyorum sayende sakın beni kendinden bir gün bile eksik edip de beni çekilmez dertlere düşürme seni yüreğimde hapsedeceğim ömrümce gözlerimde saklayacağım kimse görmesin diye sevmekse seviyorum seni,aşığım sana bir tek sen olacaksın gönül tahtımda sakın benden başkasına elini bile değdirme beni el aleme mahçup düşürüp de boyun eğdirme bir gün beni ansızın bırakıp gideceksen eğer ne olursun bana kendini delicesine sevdirme 09.07.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Bana Rengarenk Çiçekler Açıver
bir gün başımı alıp gidersem bu şehirden hasretime dayanamayıp da ardıma düşer misin? geçtiğim yollardaki göz yaşlarımı görünce üzülüp de ağlar mısın sevdiğim? şairim neden çekip gittin diyerek sitem edip de gözlerinde kalan yaşlarını döker misin? sen beni sevmekten vazgeç güzelim bir türlü birleşemiyor elinle elim ben sen geleceksin diye ümitle beklerim o zaman sen de gel de geride kalmasın gözlerim buralardan kaçıp da bir başka yere gidelim sen beni sakla gözlerinde ben de seni müebbete mahkum edelim yüreğimizde birbirimizi yıllarca her yerde köşe bucak arasalar da ikimizi tarasalar da dağları ovaları bağları bahçeleri bin ömür yaşasak da birlikte asla bulamasınlar ikimizi bulutlara gizlenen senin için saklı sevgi yağmuruyum ben istersen başını kaldır da gök yüzüne bir bakıver bir tek senin gönül bahçene yağacağım ebediyen ne olursun sen de ömrümce o güzel gözlerinden bana yemyeşil rengarenk farklı kokan çiçekler açıver 05.07.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Bana Yokluğunu Hatırlatıp da
hasretin yakıp kavurup kül etti beni sevdan güçlü kıldı beni derin acılara bilir misin ne de çok özlerim ben seni? haydi gel de şifa bulsun şuramdaki yara ben seni sevmek için doğmuşum seni severek mutlu olmuşum senin aşkınla heyecanınla dolmuşum yokluğunda kavuşacağım umuduyla avunmuşum bu sabah henüz uyanmadın galiba çiçekler solgun duruyor dallarında haydi uzaktan da olsa tebessüm et de canlansın her yer açsın orkideler gülümsesin dünya bu gün bir rüya gibi düşüver geceme yüreğimi acıtıp da sakın beni hiç üzme beni göremediğin günlerde resmimde bakıp bakıp da gözlerime ışık ol dünyama sakın ha sönüp de zifiri karanlıklara beni mahkum etme bana yokluğunu hatırlatıp da ne olursun beni bir günde bin defa öldürme 19.02.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Bedenini Sardı mı Sevdamın Ateşi?
kıyılardaki kayalar bile ağlayıp duruyorlar sensizliğime dalgalar da vurmuyorlar artık sahile sana küstüler galiba gel uzanalım sereserpe çimenler üzerine yoksa bahçelerdeki güller açmayacaklar bir daha bedenini sardı mı sevdamın ateşi? dünyana doğdu mu gözlerimin güneşi? bil ki kainatta yoktur asla senin şairinin bir tek eşi sen mutluluk esen bir rüzgarsın yüreğimi tatlı tatlı okşarsın sen benim ömrümce bitmeyecek sevdamsın yüreğimde bir çıra gibi yanarsın beni aşkınla beni hasretinle cayır cayır yakarsın 25.04.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Bedenlerimiz Kaynamalı Birbirine
bir gece olsa bile benden başkasını görürsen düşlerinde vallahi bu deli eder beni günlerce uzaktanda olsa bakarsan yüzüme hüzün bulursun gülüşlerimde hele bir de benden başkasına değerse eğer o güzel ellerin artık bu dünyada yaşamanın anlamı kalmaz benim için bu nedenle sevdiğim yalnız ben olmalıyım senin her şeyinde bir tek ben sevgimi dolmalıyım ebediyen senin o harika yüreğine her bakışımızda gözlerimiz değmeli bedenlerimiz kaynamalı birbirine dudaklarımızdan muhteşem bir ateş çıkmalı her öpüştüğümüzde birbirimizi sevmeliyiz delicesine ellerimiz hiç ayrılmamalı ömrümüzce 31.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Beklerim Sahilde
göz yaşım durmuyor inliyor kalbim sen gittin gideli sızlar yüreğim bitmeyecek inan sana hasretim yanımda olsan da canım sevdiğim istemem sen yoksan olmasın akşam yıllarca ağlasam sevgisiz kalsam beklerim sahilde gelirsin diye bil ki senden başkasını aramam ne olur güzelim gel sarıl bana ölünceye değin beni bırakma şarkılar söylerim senli dağlara yazarım aşkımı geçtiğin yollara Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:21 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.