![]() |
Aşkım Bana Küstü
Kumru gibi koklaşmadık Yıldızlarda buluşmadık Aylar oldu görüşmedik Aşkım bana küstü gibi Mavi gözlü sarışın mı? Buğday tenli kumral mıydı? Gül yüzüne hasret kaldım Aşkım bana küstü gibi Şimdi benim,boynum bükük Anılarım bölük,pörçük Sol yanımda büyük göçük Aşkım bana küstü gibi Şahin Ertürk |
Aşkım ON BİN Rakım
El sözüne bakma sakın Elbette var aşkta farkım Kıskançlara tavır takın Sana aşkım on bin rakım (15.07.2008) Şahin Ertürk |
Aşkım Sırılsıklam
Nisan yağmurları Üzerime yağıyor Duygularımla beraber Vücudumda sırılsıklam Kütahya sokakları Gülüyorlar halime...? Kulağımda kadife sesin Gözlerimde hayalin Sersem gibi dolaşıyorum Sıcaklığını düşünüyorum Yazdıklarını düşünüyorum Cesaretini düşünüyorum Aşka inanmışlığını düşünüyorum Bu çılgın şairi Seviyor...Seviyor olmalı Aşka mezar kazmaz diyorum Vuruyorum kendimi yollara Nisan yağmurları Üzerime yağıyor AŞKIM SIRILSIKLAM AŞKIM SIRILSIKLAM (Dün...) (30.04.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Aşkımı Hafife Alma
Sakın ha Aklından bile geçirme Beni al Yaşantımı al Bu şehri al Şiirlerimi al Herşeyimi al ama Sakın ha Aşkımı hafife alma Benim aşkımın Sınırları yoktur Okyanuslarla Dağlarla ölçülemez Metreler,kumpaslar Ölçemez benim aşkımı Yüz yılda bir yaşanır Benim aşkım gibi aşklar? Milyonda bir gelir Benim gibi sevenler Sakın ha güzelim Sakın ha...? Herşeyimi,herşeyi Hafife al amma Aşkımı hafife alma Zaten senin gibiler Benim aşkım altında Ezilir kalırlar Ezilir kalırlar (25.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Aşkımı HAK Etmemişsin
Onlarca mektubu çöpe attın ya Gücendim,kırıldım,darıldım sana Artık tek bir satır şiir bekleme benden Sen benim aşkımı HAK etmemişsin (06.01.2007) Şahin Ertürk |
Aşkımız Bağdat ın Son Hali
Eveleme,geveleme Bana masallar anlatma Yere,göğe sığdıramadığımız Destansı,aşkımız vardı ya Senin kaprislerin yüzünden Bağdat ın son haline döndü Gerçek bu güzelim gerçek bu EVELEME,GEVELEME (07.06.2006) Şahin Ertürk |
Aşkın Doğru Adresiyim
Acılardan kaçıyorsan Yalnızlıktan bunaldıysan Mutluluğu arıyorsan Yeşil gözlüm,buradayım Aşkın doğru adresiyim Değerini bulmadıysan Gerçek aşkı tatmadıysan Bulutlara çıkmadıysan Yeşil gözlüm,buradayım Aşkın doğru adresiyim Başka kalbe girmediysen Birkez olsun gülmediysen Şair kalbi görmediysen Yeşil gözlüm,buradayım Aşkın doğru adresiyim Yanlış kapı çalıp durma Yalan söze kanan olma Ayrıntıya kafa yorma Yeşil gözlüm,buradayım Aşkın doğru adresiyim TAHİR bulmak istiyorsan? ZÜHRE olmak istiyorsan? AŞKA doymak istiyorsan? Yeşil gözlüm,buradayım Aşkın doğru adresiyim (08.08.2007) Şahin Ertürk |
Aşkın Hala Kördüğüm
Sevmiyorum desemde Başkasıyla görsende İnanma Yeşil Gözlüm Bıraktığın yerdeyim Aşkın hala kördüğüm (09.02.2007) Şahin Ertürk |
Aşkın İkinci Tokadı
Sayende Saçmalamaya başladım Sayende Delirmeye başladım Sayende Aşkın ikinci tokatı Suratımda patladı? Her gördüğüm güzele ZELİHA diyorum Bir ton azar işitiyorum Otuz beş plakalı araçları Durdurmak alışkanlık oldu Zeliha yı gördünüz mü? Onu tanıyormusunuz demek Alışkanlık oldu...? Amca sen iyimisin Başka işin yok mu be adam Git işine...? Çattık bir deliye Bu sözleri duymakta Alışkanlık oldu bende...? Zaten çocukların eğlencesiydim Şimdi tüm Kütahyanın delisi? Bu sefer Kaçamazsın benden Zeliha sensin,sen diyorum Senin gibi giyinen Sana çok benzeyen Bir Zümrüt gözlüden Okkalı bir tokat yiyorum Yıldızları sayıyorum? Önce sen Sonra bu kız Tarzlarınız çok farklı amma Aşkın ikinci tokatını Bugün yiyorum...? Ahh ZELİHA Ahh AŞKIN İKİNCİ TOKATINI Yine senden yedim Yine senden yedim (05.06.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Aşkın Kalbe Yerleşti
Aşk tan darbe yemiştim Artık sevmem diyordum Ne zaman seni gördüm Aşk la ogün barıştım Aşka farklı bakışın Aşka saygı katışın Beni sana bağladı Aşkın kalbe yerleşti Olay çabuk gelişti Bu ne yaman çelişki Kalbim sanki değişti Aşkın kalbe yerleşti Yollarımız keşişti Şimdi durum değişti Ellerimiz birleşti Aşkın kalbe yerleşti (22.07.2005-Yeni/KÜTAHYA) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:48 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.