![]() |
Karaoğlan'ı kaybettik
Sene 2006 Aylardan kasım Günlerden pazar akşamı Bir kara bulut kapladı Önce başkent ankarayı Sonra bütün türkiyeyi Bütün kanallar söz birliği etmişcesine Son dakika flaş haber diye Veriyordu kara haberi Karaoğlan'ı kaybettik Başımız sağolsun diye Ah ne büyük bir acı allahım Ah ne büyük bir kayıp bu O bir dürüstlük abidesi O bir kahramandı O bizim içimizden biriydi Yalan nedir bilmezdi Yolsuzluk yapmazdı Hele hele tüyü bitmemiş Yetim hakkı yemezdi Dosdoğru siyasetçi Gerçek bir aydındı Karaoğlan bizdi Biz karaoğlan'dık O içimizden biriydi Onun gibi insanlar ölmezler Hele hele hiç unutulamaz Adı daima dilimizde Ruhu heran içimizde olacaktı Ak güvercin mavi gömlek Bir de o şirin kasket Bizim gibi öksüz kaldı Bizm gibi yetim kaldı Karaoğlan babamız Karaoğlan anamızdı Kısacası o bizim herşeyimizdi Onun gibi biri çok zor gelir bir daha Mezarında rahat uyu Rahat uyu ECEVİT baba İnan bu dünya varoldukça Seni unutmayacağız Unutturmayacağız Karaoğlan baba Elvan Sarım |
Kardeşçe yaşayalım
Haydi birlik olalım Oyunları bozalım Geçmişe sünger çekip Kardeşçe yaşayalım Alevisi,sünnisi Türkü,kürdü,lazı,çerkezi Kucaklayıp herkesi Kardeşçe yaşayalım Düşmanların oyunu bu Bizler birer kardeşiz Kahpelerin inadına Kardeşçe yaşayalım Elvan Sarım |
Katil fransa
Bre katil bre kahpe fransa Sen kim oluyorsunda o kirli ağzına Besmelesiz alıyorsun türkiyemin adını Sen katil sen vahşi sen kalleşsin Sen kendi yaptığını görmezden gelip Nasıl bize soykırım yaptın dersin Bu ne arlanmaz bir düşünce bu ne cüret Biraz olsun utanacak yüz varsa itiraf et Üç beş oy için sattın kendini Ermeni kucağına attın kendini Sen iyi hatırla cezayirdeki vahşeti Öldürdüğün yaşlı genç bebeleri Kendini aklayıpta karalama türkiyemi Yoksa size göre medeniyet Yaptığınız ********likmi Görenlerde seni birşey sanırdı Adam sanıpta aldanırdı Bre cahil chirac bu yalana bir son ver Üç beş oy uğruna satma kendini Türkiyemden öğren sen medeniyeti Elvan Sarım |
Kırıp gurur denen esaret zincirlerini
Bir seni düşünüp Bir seni yaşıyorum Bir sana hasret olup Bir sana özlem duyuyorum Biliyorumki senden af dilesem Beni affedeceksin Bu son olsun bir daha yapma Karışmam diyeceksin Ama ben senden Af dileme cesaretini bulamıyorum Halbuki herşeye yeniden başlamayı Seni ilk günkü gibi sevmeyi Sımsıkı sarılıp bir daha ayrılmamayı Soğuk kış akşamlarında Sıcaklığınla ısınmayı Her nefes alışında Kalbinin her atışında Ben olayım istiyorum Hatalı benim biliyorum Senden af diliyorum Gerçi af dilemesini bile Beceremiyorum Yada buna cesaret Edemiyorum Ama bu kez başaracağım Kırıp gurur denilen Esaret zincirlerini Hiç durmadan sana koşacağım Senden af dilemek için Gururumu feda edeceğim Ama şunu iyi bilki Seni her zamankinden Çok daha çok Ama daha çok Seveceğim Seni bir daha üzmeyeceğim Elvan Sarım |
Komşu Kızı
İkimiz İçin Aşk Şarkısı Çalıyor Bak Komşu Kızı Kalbimi Bir Aşk Sancısı Sarıyor Bak Komşu Kızı Komşu Kızı Komşu Kızı Yanakların Kıpkırmızı Komşu Kızı Komşu Kızı Sensin Kalbimin Hırsızı Yüreğimde Büyük Sızı Anla Beni Komşu Kızı Gönlümdeki Bu Sevdaya Çare Sensin Komşu Kızı Elvan Sarım |
Nerelerdesin
Gittiğin günden beri Bekliyorum bir ümitle Bilmiyorum neredesin Kiminlesin şimdi Ne yapıyorsun bensiz Belki bizim şarkımızı Dinliyorsundur bir köşede Zihninde anılar Yüzünde sıcak bir tebessüm Belkide gülümsüyorsundur Belki çoktan unuttun beni Yüreğinde başka bir sevda Gözlerinde başka biri Anlatılamayacak kadar mutlusun Belki yanlızsın benim gibi Anilarla yaşamaya çalışıyorsun Ama malesef çaresizsin Elvan Sarım |
O Zalimden Sor
Bir Gün Yolum Meyhaneye Düşerse Tanrım Hesabını O Zalimden Sor Küsersem Bu Yüzden Ben Bu Hayata Tanrım Hesabını O Zalimden Sor Şikayet Edersem Eğer Halimden İsyan Dökülürse Yanmış Dilimden Eser Kalmamışsa Gülen Yüzümden Tanrım Hesabını O Zalimden Sor Sabahlara Kadar İçki İçersem Sarhoş Olup Ben Benden Geçersem Avare Dolaşıp Boşa Gezersem Tanrım Hesabını O Zalimden Sor Elvan Sarım |
Onlar Bizim Çocuklarımız
Kiminin Babası Yok Kimininse Anası Ellerinden Tutalım Onlara Destek Olalım Yapayanlız Kalmasınlar Karamsar Olmasınlar Onlar Bizim Çocuklarımız Üzülüp Ağlamasınlar Eksikleri Var İse Hep Beraber Giderelim Sevgisiz Kalmasınlar Biraz Şefkat Gösterelim Tutalım Ellerinden Okşayalım Saçlarından Onlar Bizim Çocuklarımız Yıkmayalım Hayellerini Elvan Sarım |
Öğretmenim canım benim
Öğretmenim canım benim Sen benim herşeyimsin Dünüm,bugünüm,yarınımsın En önemlisi geleceğimsin Daha henüz bir çocukken Okuyup yazmayı öğrettin En güzel yıllarını sen Bizim için feda ettin ALLAH'ımı çok seviyorum Sonrada PEYGAMBERİMİ Annem babam akrabalar Birde seni öğretmenim Sevgim saygım sonsuz öğretmenlere Hayatı öğrettiler biz gençlere Açılsın cennet kapısı ALLAH'ım Bizi okutan öğretmenlere Elvan Sarım |
Ölümlü Dünya
Güneş Olup Doğmuş İnsanları Isıtmış Ay Olmuş Batmış İnsanları Uyutmuş Yağmur Olup Yağmış İnsanların Üstüne Damla Damla Yağarak Mutlu İnsanlar Bırakmış Ölümlü Bu Dünyaya Elvan Sarım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:54 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.