![]() |
Hayat sineması
Hayat senaryosunda rolüm çok ağırdı. Elime verildi anlayamadığım bir sürü şeyler yazılı/ Bir kağıt; okudum ama hiçbir şey anlamadım. Okuduk ça oynadım ordaki oyunumu. Vurgun yedim daha küçüklüğümden. Kimi zaman küheylan bir ata benzedim; Kimi zaman bir sünepe. Rol yapamadım bu filimde: Naturel oldum kendimi oynadım. Olduğum gibi. Bebeğim verilmiş yazıda günahlar hep senin boynuna, Bakındım çevreme çevrede olanlara Kah güldüm yalanlara yalan olduğunu bilerek Güldüm dalga geçtim hayatla. Ne kadar yaşayacaktım ki. Kahrolası ömrü bilmeden Karar verdim kendi kendime. Sevecektim insan olanı,yalancısı riyakarı Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dedim. Ama öylede değilmiş.adadım kendimi insanlığa. O zamanda yalnızlıklar matinesinde kaldım. Gülenle güldüm ağlayanla ağladım. Lokmamı ikiye böldüm. Maalesef bu defa ben aç kaldım. Açmısın hastamısın diye soran olmadı. Bazen ağrıdı sızladı yüreğim. Anlayamadığım o kadar çok şey var ki. Mesela yaşamak neden güzeli varken kötüsünü yaşamak. Yaşamayı tuhaflaştıran. Kaybedeceğini bile bile aynı oyunları oynamak. Yada alışkanlık haline getirmek. Hayat yaşadığın kadar vardır. Biraz hüzün biraz neşe Nedendir bilinmez,hayat sinemasında. Bir gün gelicek perdeler kapanacak. İşte senaryonun sonu herkes için bu film; Böylece bitecek. |
Hayatım
Ben seni gözbebegim gibi sevdim... Ben sana gelecegim gibi taptım. Beni seni türkülerimde yaşadım... Dagbaşlarında gecenin karanlıgında; Hep hep seni aradım Hayalimde,geçmişimde gelecegimde. Bulamadım.ne gecemde nede gündüzümde. Sadece kendimi avuttum sanal *******deee. Küfürler yedim aşagılandım.... Ama hep katlandım. Uykusuz *******imi paylaştım can dediklerimle. Kimsesi oldum kimsesizlerin. Anası oldum anasızların... Ablası oldum,bacısı oldum garibanların. Gün oldu bacı diyenler küfür etti. Gün oldu ana diyenler küfür etti Yinede yılmadım..yıldırılamadım. Gelinlerim oldu.kardaşlarım oldu damatlarım oldu. Ama yinede felege yenilmedim.... Onlarla agladım onlarla güldüm. Yalnız *******imde Onlarla mutlu oldum,onlarla güldüm. Onlarla agladım.. Ama hep seni aradım,aradım bulamadım. Yinede kendimi yitirmemek için karanlıklarda dolaştım.. Seni bulabilme ugruna. Ama bulamadım,bulamadım be cannnnnnnnnn. |
Hülyadan kocasına
İşte sen bunu bilemedin,kanın kanım. Canım canın.sen benim belelım degıll Sen ben aynı kanın aynı atar damarın. Kanlarıyız.... Ben bütün bunları dinledikce.sana hayran kalıyorum. Nedenini bende bilemiyorum ama,gerçekleri seviyorum. Bir ömür boyu. Dogum günün kutlu olsun derim. Nedenini ben de bilemiyorum. Hayatın sana verdigi yükmü onuda çözemedim. Ama,sensiz hayat anlamsız bunuda bil... Dogum günün kutlu olsun canım.. Sen 24 haziranın buyurduğusun. Ve benim çocuklarımın babasısın. İçimde ne kadarda yılların yorgunluğu olsa da. Senin dogum günün kutlu olsun. |
Hüzün
Yanma,benim gibi ağlama… Yine gideceksin.kalıcam sensiz.. Sıkıldım böyle yaşamaktan.. Seni düşünüp aglamaktan. Ölümden farksız ayrılıklardan. Sıkıldım hasretle özlemle yaşamaktan. Yalan aşkı oynamaktan. Yine ben yalnız. Dalıp dalıp seni düşünüp ağlayacagım.. Anla beni,bırakma karanlık *******de. Dipsiz kuyulara atma. Yordun beni; Her şey yine sıradan. Dudaklarımda sensizliğin mısraları. Gözlerim buğulu ağlamaklı Hep seni düşünüp. Çiseleyen yağmur gibi ağlayacağım. Adını hüzün koyacağım. |
İki yanlız yıldız
Koca bir ayrılık girdi aramıza. Döndügünde ki dönersen eger; Eksik noksan bir şeyler başlamış olacak. Sanki görmedigim o günler alıp götürmüştü. Biz olmamıştık eksik kalmıştık. Kırılmış bir şeyi onarır gibi başladık sevgimize. Yüregimiz çekingen körler gibi tutunuyor. Dilsizler gibi bakışıyorduk. Sanki ufacık bir şey olsa birbirimizden kaçacaktık. Türküsüz,hilesiz bir beraberlikti bizimkisi. Zamanla güvenle ilerledik birbirimize. Gittin........ Şimdi koca bir mevsim degil. Koca bir hayat girdi aramıza. Biliyorum ne sen dönebilirisn artık. Nede ben kapıyı açabilirim sana. Şimdi biz neyiz biliyormusun? Akıp giden zamanda birbirine uzanamayan. İki yanlız yıldız gibiyiz. Acı çekiyor ve kendimize gömülüyoruz. Bir uçak geçsede bizi birleştirse diyorum. Bir zaman sonra bakınca bu aştan geriye kalan; İki enkaz olacagız yanlızca. Kendi denizimizde sesiz sedasız boğulacagız. Ne kalacak bizden. Bir kart,bir mektup ve benim şiirlerim. Ne kalacak savrulmuş günlerimizden. Bizden diyorum senden yada benden ne kalacak. Şimdi ben neyim biliyormusun. Yıkıntılar arasında yakınlarını arayan çocuklar gibiyim. Umut ve aşkın hiç bir anlam taşımadı dünyada. Bir sevgi bulduğunda ne yapacagını bilmeyen. Çocuklar gibiyim. Elbette bende bu aşk ta büyüyecek. Herşeyi bir başka aşka erteleyecegim. |
İkimizin dünyası
Seninle küçük birdünya istiyorum. Apak bir sayfa. Ufacık tek katlı bir ev Biryatak odamız olsun; minikbir oturabilecegimiz, yer minderli bir oda Ama başka hiçbirşey olmasın sevgimizle dopdolu. eşyalarımız sevgimiz olsun... Penceresinde perde degil; Aşkımız olsun. Düşlerimiz sevişmelerimiz olsun. Menekşe rengi olsun Duvarlarımızın boyası... Bahçesinde; Aşkımızla sevgimizle beslediğimiz. Mimozalar,rengarenk gül fidanları. Yediveren çiçekleri. Pencerenin önünde Reyhan... Nede güzel kokar bilirmisin? Hele aşkımız sevgimizle beslersek. Gece ılık rüzgar estikçe Odamız reyhan kokusuyla; O ılık rüzgarın esintisiyle. Sevişmelerimiz reyhan kokusuyla. Hiç tartışmayalım bile aşkım. hep sevelim sayalım birbirimizi İncitmeyelim kalplerimizi. Adresimiz ne olsun Biliyormusun? Hayal mahallesi Sevenler Sokak. Aşk malikanesi.... ikimizin dünyası. |
İmkansız
Kagıt kalem kaldı öylece elimde. Yazmak istedim ne varsa gönlümde Seninle aramızde bir şeyler var. Bende direndim durdum imkansız. Gözlerim dolu dolu saat sabahın beşi Kimi mutsuz benim gibi; kiminin yanında eşi. Kimki bu beni benden alıp götüren kişi. Ugraştım nafile anlatmak imkansız. Bogazım dügümlendi,hafızam nerede. Aklım fikrim kalmış malesef sende. Seninle el ele son verdik biz bu işe. Ugraştım olmadı anlatmak imkansız. Kaderin önünde yuvarlandım durdum. Gözgöze gelip seninle bir bütün oldum. Nihayet gönlüme bir sahip buldum. Seni şiirlerle anlatmak imkansız. |
İntikam alabilseydim
Eğer intikam alabilseydim. Seni unuturdum. Unuturdum seninle gülmeyi.; Unuturdum sevgili yalan sözlerini. Unuturdum aglamayı,özlemeyi. Eğer intikam alabilseydim. Silerdim seni. Aklımda kalan aşk sözlerini. Silerdim birtanem diyişini. Silerdim sevgili hafızamda büyütügüm. Oysa... Bir hiç olan seni..... Şimdi anlıyorum. Sevmek yürek ister... Oysa sen yüreksizsin degilmi.. Şimdi anlıyorum sevmek emek ister. Sen emek veremezsin,zora gelemezsin degilmi. Şimdi anlıyorum.sevmek sevilmek adam ister. Oysa sen adam olamazsın değilmi... |
İstiyorum
Hasret koma beni; Anlamsız sevgilere itme, sabahlarımın seninle olmasını; Ay ışıgını seninle seyretmek istiyorum. Nemli *******i seninle yaşamak. Anlam katmak sevgimize Lekesiz temiz bir sevgi istiyorum. İkimize..... Seni sen oldugun için sevmek. Elveda degil,merhaba demek. Neonların altında Dans etmek sevginle Erimek aşkınla sarhoş olmak Ne dersin birtanem........ Hayatı bir kaç gün değil. Oluruna bırakmadan Sarhoş olmak istiyorum. Lakin senin ne düşündügünü bilmiyorum. Aşkımızın sevgimizin büyük olmasını istemiyorum. Nedensiz sebepsiz İçimden geleni söylüyorum. Yalansız. Olurlarla dopdolu..... Riyasız tertemiz Umut dolu Mutluluklarla sonsuza dek birliktelik istiyorum |
İsyankar sokakta aşk
Ben sevmeyi garipler mahallesi isyankar sokakta öğrendim. Hayata isyanda insanlara isyanda kendime isyanda. İpek sofralarda yemek yemedim be gülüm. Çatal bıçak nasıl kullanılır öğrenmedim. Bizde bol acılı sebzeli bulgur pilavına,yufka ekme dolanıp alınır. Ne çatal var ne de bıçak. Ben isyankar sokaklarda büyüdüm be maralım. Ne bilirim dansı nede bilirim senin farzı. İsyankar sokakları tanımadıysan git be gülüm, Hayat senin tanıdığın gibi süslü hayallerle dolu degil. Sevmenin sevilmenin bedeli yoktur isyankar sokaklarda. Ama senin gerçek hayatında vardır. İşte isyankar sokaklarda sevgi budur. Ben tanımadım be gülüm beni benden çok seveni. İsyankar sokaklarda,sevmenin bedeli... Dostluk sevgi kardeşlik. Dostluk ölümüne... Kardeşlik kana kan cana can. Sevgi anlamı büyük bilene. Ben isyankar sokaklarda tanıdım hayatı üstat yine kendimce O sokaklar var ya o sokaklar bilmeyene hayatı öğretir bence |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:15 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.