![]() |
Dile kolay
Ben neyleyim demeyin Dile kolay demesi Aşk deyipde geçmeyin Dile kolay çekmesi Bana bakıp gülmeyin Dile kolay sevmesi Yar deyipde geçmeyin Dile kolay seçmesi M.Tamer Altıparmak |
Dinmiyor acısı bilki derdimin
Avutursun beni sabret diyerek Susturursun yine diller dökerek Ne kadar sürecek seni beklemek Unutursun bir gün böyle giderse Derdimi diyemem kırıp dökerek Mutluluk dilenmem minnet ederek Zoruma gidiyor böyle beklemek El alem olursun böyle giderse Usandım cananım sabret sözünden Huzurum kalmadı bu söz yüzünden Daha da beterim aşık keremden Sebebim olursun böyle giderse Yolunu gözledim umud ederek Bekleye bekleye buda sönecek Hesapda yok amma bir gün gelecek Derbeder olursun böyle giderse Dinmiyor acısı bilki derdimin Ne zaman bitecek senin hasretin Mahsuru varmıdır hemen gelmenin Vefasız olursun böyle giderse M.Tamer Altıparmak |
Diyarı gurbet
Diyarı gurbette aşk çilem Yanar gönlüm yanar sinem Sensiz bomboş durur alem Senbaşkasın ela gözlüm Derdim azdı ciğer parem Çok ağladım nasıl gülem Hasret yakar gönül parem Bir başkasın ela gözlüm Ben dünyayı sensiz nidem Senle başka gündüz gecem Varlığınla çok hoş alem Sen başkasın ela gözlüm Mehmet Tamer Altıparmak |
Doktor
Doktor beni ne muayene et Nede tedavi Çünkü söndüremezsin sen İçimde alev alev yanan ateşi Tıp aciz kalır bırak Sende kalsın o bildiğin reçete Bedeni ılık ılık saran o buğu O güzel aşk o güzel duygu Eczanede satılmaz Paraylada alınmaz bu ilaç Sudan aziz toprak gibi Bahar havası gibi temiz Gökyüzünden daha berrak bu sevgi Işıksız dünyamı aydınlatan Yapayalnız *******imi doyuran Günlerimi mutlu kılan bir şey bu Bir çift göz Bir çift söz Bir tatlı buse Ve uzanacak bir çift el ilaç olacak bana Ancak o söndürür alev alev yanan bağrımı Ancak o dindirir acımı Yalnız ilacım o olur Doktor beni ne muayene et Ne de tedavi Çünkü ben hasta değil aşığım M.Tamer Altıparmak |
Dolu
Aşkımızın takvimi Hasret günüyle dolu Beklemekle geçermi Günler çileyle dolu Sensiz bahar mevsimi Yine tatsız çileli Ömrümüzün gündemi Gönül derdiyle dolu Mehmet Tamer Altıparmak |
Dudağım Titriyor
Gözünü ayırma biran gözümden Elini bırakma sakın elimden Haykırmak geliyor bilki içimden Aşığım ben sana aşığım diye Yağlarım eriyor seni beklerken Hayalin son perde gözüm dalarken Tüylerim ürperir rüya görürken Aşığım ben sana aşığım diye Duramam gel gayrı seni görmeden Yüreğim çarpıyor daha şimdiden Dudağım titriyor bunu söylerken Aşığım ben sana aşığım diye Sevdim seni sevdim hemde gönülden Aşığım ben sana mecnun türünden Dilimden kan damlar ahı dökerken Aşığım ben sana aşığım diye M.Tamer Altıparmak |
Dudaklarımı duman öptü sensizken
Hayaller savurur beni Uzakdaki umut dünyasına Toz pembe bakarım karanlığa Aradığım umut ışığı Gözümde sen gönlümde sen Soğuk odamda yalnızken Ellerim üşür bedenim titrer Kınalı ellerinden çayın dumanı yükselir İşveli bakışların hadi iç der sanki Tatlı sözlerin şeker olur çayıma Gözlerin başımı döndürür derki gel Reklamlar yazısı belirir ekranda Dağılır hülyalar gökyüzüne Herbiri yıldız olur mavi semada Senin gibi çok uzakda onlarda Ruhumda çöl fırtınası eser Sığınırım çaya siğaraya Dudaklarımı öpen dumanlara Nefesimde is olur sanki Beni avutsun isterim oysa ki Keşmekeş beynim yine of of Duygularımda hüzün Düşüncelerimde sen varsın Beyhudeymiş ızdıraplar çekmek Değmezmiş avutan sözlerine hayaller kurmak Sen ne bilirsin ki sevmeyi sevilmeyi Bir kedi geçiyor yavaş yavaş Islak caddenin kaldırımların da Saçalardan dökülürken yağmur Sesi başkadır güz yağmurunun çinko damlarda Süzülen gözyaşımın karıştığı hıçkırıkda Hayaller ıslandı yağmurlu *******de Dudaklarımı duman öptü sensizken M.Tamer Altıparmak |
Duygu kaynağım
Gönül bağımda tomurcuk gül Buğulu gözlerimde saklı gizem Çatlamış dudağımda hüzünlü şarkı Sımsıcak duygumun kaynağısın Göz deryasını süsleyen yakamoz Kavrulan dilmde açan çiçek Hüzünlü yüzümün umut ışığı Çağlayan duygumun kaynağısın Gül yapraklarına çiğ düşmüş sanma Ağlamak kaderimin olmazsa olmazı Yaşlı gözlerimin tatlı hayali Gece gündüz dert kaynağımsın M.Tamer Altıparmak |
Duygular
Gönlümden taşıyordu Bağrımı yakıyordu Gözüme yansıyordu Bende olan duygular Gün boyu sürüyordu Geceye taşıyordu Ömrümden çalıyordu Umut olan duygular Gönlüm hazanda soldu Gözüme yaşlar doldu El alemde ne duydu Bende kaldı acılar Kör baykuşlar kuş oldu Viran gönlüme kondu Hani bülbül ne oldu Baykuş gönlüm yaralar Can cananın kuluydu Gözü gibi korurdu Yan başında dururdu Neden şimdi ayrılar M.Tamer Altıparmak |
Duygular Dile Geldi Şiirler Yazdım
Senden haber aldım mesut diyorlar Bir kızın olmuş mesude'ymiş adı Duygular dile geldi şiirler yazdım Bir çiçek dikmişsin ikimiz için Dalından koparma solmadan kalsın Duygular dile geldi şiirler yazdım Gurbetde gezen seven üzülen ben Ayrılık acısı hasret acısı sanki sarmaşık Duygular dile geldi şiirler yazdım Artık hayaller aşkımızın rüyası oldu Kavuşmak zor ayrılık kader oldu Duygular dile geldi şiirler yazdım M.Tamer Altıparmak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:45 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.