![]() |
Çıldırmak Üzereyim
Hop oturup hop kalkıyorum Sözlerini hazmedemedim Çıldırmak üzereyim Ben sana bir şey demedim Peşini bırakacağımı sandın Bu aşk burda bitmez Hayâlin gözümden gitmez Hatanı kabul et, özür dile benden Ya birlikte güleceğiz, Ya da birlikte ağlayacağız Sana da zehir olmalı bu hayat Bana ettiğin gibi Hop oturup hop kalkıyorum Sözlerini hazmedemedim Çıldırmak üzereyim Ben sana bir şey demedim. |
Çınlayan Sessizlik
Öyle büyük sana olan hasretim Ayrılığın derdim, acı gurbetim Seni taşımaya yetmez kudretim Çaresiz hallerde seni beklerim… Kalbimde açtığın boşluk dolmuyor Ne yapsam şu gönlüm huzur bulmuyor Artık dayanacak gücüm kalmıyor Çaresiz hallerde seni beklerim… Neye el sürdüysen hepsi de değer Seni ben ne kadar sevmişim meğer Sevinçten uçarım dönersen eğer Çaresiz hallerde seni beklerim… Bütün izlerinde gözlerim gezer Sanki eşya ağlar, hüzünler çizer Çınlayan sessizlik bir başka üzer Çaresiz hallerde seni beklerim… |
Çiğneyip Geçtiler
Unutuldum, artık aranmaz oldum Gözlerin önünde görünmez oldum Ne yaptımsa yine yaranmaz oldum Çiğneyip geçtiler toz toprak diye… Nerde o yüzüme gülen insanlar? İyi günde koşup gelen insanlar Kalmadı mı kıymet bilen insanlar? Çiğneyip geçtiler toz toprak diye… Bir kere düştün mü bakan olmuyor Yanana göz yaşı döken olmuyor Karanlığa ışık yakan olmuyor Çiğneyip geçtiler toz toprak diye… Saymadım, yediğim darbe kaçıncı Dün dostum dediğim, bugün yabancı Doğrudur bildiğim, şimdi yalancı Çiğneyip geçtiler toz toprak diye… |
Çok Özlüyorum Seni
Gündüzlerimde güneş, *******imde aysın Sen her şeyinle benim aklımda olan yarsın Gül kokunu rüzgârlar, her bir tarafa yaysın Sen her şeyinle benim aklımda olan yarsın O çiçek güzelliğin süslüyor hayalimi Her gece rüyalarda tutuyorsun elimi Çok özlüyorum seni, anla artık halimi Sen her şeyinle benim aklımda olan yarsın Ben ölümsüz aşkımı kalbimde taşıyorum Güne senin resmine bakarak başlıyorum Senden uzakta yine seninle yaşıyorum Sen her şeyinle benim aklımda olan yarsın Seni ne zaman görsem hep neşeyle dolarım Kuş gibi olur gönlüm gökyüzüne salarım Gözlerine bakınca ummanlara dalarım Sen her şeyinle benim aklımda olan yarsın |
Çok Sevdim
Beni istediğin kadar dene Sana karşı düşüncemde En küçük bir sapma olursa Veya sen öyle hissedersen Beni sil o zaman defterinden Beni sil o zaman yeryüzünden Dün sana ne dedimse Bugün sözümün ardındayım Yarın yine senin yolundayım Ben sevmeden sevdim demem Ben sana yalan söylemem Dünyayı verseler bana Saçının telini vermem Ben ayrılmam senden Ben vazgeçmem senden Beni ölüm bile Koparamaz senden Ben seni akılların Alamayacağı kadar Öyle çok sevdim Ben seni yerdeki çiçekler Ben seni gökteki yıldızlar Adedince sevdim Ben seni akılların Alamayacağı kadar Öyle çok sevdim |
Çok Şükür
Korkuyordum bana dargınsın diye Çok şükür sesini duydum ben bugün Ölecektim bana kırgınsın diye Çok şükür sesini duydum ben bugün Aylardır ilk defa güldü şu yüzüm İnan ki sevinçten ağladı gözüm Senle konuşurken ballandı sözüm Çok şükür sesini duydum ben bugün Kalbimi derinden sardı heyecan Dertlerim kayboldu güldüğün o an Sen canımda cansın damarımda kan Çok şükür sesini duydum ben bugün Ne yaparım bilmem yüzünü görsem Elimi simsiyah saçına sürsem Gözüm çıksın başkasını seversem Çok şükür sesini duydum ben bugün |
Çözüm Kalmadı
Gitmeyesin diye sana dil döktüm Daha söylenecek sözüm kalmadı Ardından ağlayıp boynumu büktüm Her yolu denedim çözüm kalmadı Gülüşünle bana sen umut verdin Elimden tutarak sevgilim derdin Gidecektin; neden kanıma girdin Sensiz şu dünyada gözüm kalmadı Hasretin gönlümde dinmeyen sızı Mevsimlerden sildim baharı, yazı Nerdesin bahtımın çoban yıldızı Benim mutlulukta izim kalmadı Acı duydum sensiz geçen her günden Kıyamet kopsaydı kopmazdım senden Cümle âlem seni soruyor benden Sokağa çıkmaya yüzüm kalmadı |
Dalar Gider Gözlerim
Resmine baktığımda dalar gider gözlerim Gözüm önüne gelir birlikte geçen günler Damla damla yaşlarla dolar gider gözlerim Gözüm önüne gelir birlikte geçen günler Gülünce yanakların kırmızı gül açardı Gönlüm yanında coşar, kanatlanır uçardı Kalbimin her yerini şimdi acılar sardı Gözüm önüne gelir birlikte geçen günler Kulaklarımda çınlar hiç dinmeksizin sesin Soluk alıp verdiğim sanki senin nefesin Kayıplara karıştın değişti mi adresin Gözüm önüne gelir birlikte geçen günler Seni görmek, duyduğum en büyük heyecandı Ahu bakışlarınla yandı, bu gönül yandı Hasretin bıçak gibi boğazıma dayandı Gözüm önüne gelir birlikte geçen günler |
Değiştin
DEĞİŞTİN Hayata küstürdün beni vefasız Yüzüme gülerek sırtımdan vurdun Senin de geçmesin günün cefasız Yüzüme gülerek sırtımdan vurdun Bakışlarınla sen gönlümü yaktın Gözümde yaş olup dinmeden aktın Ayrılık yok dedin, neden bıraktın Yüzüme gülerek sırtımdan vurdun Beni sevdiğine nasıl inandım Sana ben yürekten, candan bağlandım Ben seninim, sen de benimsin sandım Yüzüme gülerek sırtımdan vurdun İstanbul havası gibi değiştin Hani gülüm sen de beni sevmiştin Anlamadın gözlerimde güneştin Yüzüme gülerek sırtımdan vurdun |
Derede Boğulduk
Seninle ne zorlukları yendik, Seninle dağları aştık, Seninle zorları kolay kıldık Okyanusları geçtik, derede boğulduk... Ayrılmalı mıydık? Heba olup gitti onca emek Sendin benim gözümde melek Yanıyor şimdi yüreğim Soldu hayat çiçeğim Ayrıldık ne demek Bir anlam veremiyorum Ayrıldık diyemiyorum Seninle ne zorlukları yendik Seninle dağları aştık Seninle zorları kolay kıldık Okyanusları geçtik, derede boğulduk Ayrılmalı mıydık? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:40 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.