www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   coomic (https://www.cakal.net/showthread.php?t=142134)

F.S.Mehmet1453 08-25-2007 07:09 PM

Benzin istasyonunun onunde bir afis:
"Depoyu dolduran lotaryada tutturursa bedava seks kazaniyor."
Iki kafadar benzinciye "Doldur depoyu" der, sonra bedava seks icin lotaryaya talip olur...
Benzinci sorar: Kafamdan bir sayi tuttum, bilirseniz bedava seks.
"Uc" derler...
Benzinci, "Bilemediniz, ben bes tutmustum."
Bir hafta sonra iki kafadar yine gelir, depo yine doldurulur, yine lotarya...
Bizimkiler "Yedi" der.
Benzinci "Olmadi, ben alti tutmustum".
Uc gun sora yine depoyu "fullerler", yine lotarya...
"Iki" derler, benzinci "Bir" der.
Kafadarlardan biri arkadasina acilir...
"Yahu bu bizi kandiriyor galiba, hep baska rakam soyluyor... Hile yapmasin!"
Diger cevap verir:
"Yok canim kizkardesim arka arkaya iki kere kazandi."

F.S.Mehmet1453 08-25-2007 07:09 PM

Adamin birisinin karisi hamileymis ve karisiyla sex yapamiyormus.Komsusunun karisiyla para karsiliginda yatmaya baslamis
Birgün karisi kocasinin komsusuyla beraber oldugunu ögrenmis ve kocasini çagirip sormus :
-"Sen nasil komsumuzun karisiyla yatarsin!..?" demiş.Kocasi da:
-"Karicigim sen hamile oldugundan dolayi komsumuzun karisini para karsiliginda yattim" demis.Bunu duyan karisi:

-"Vay ****** vay, o hamileyken ben kocasina bedava veriyordum"

F.S.Mehmet1453 08-25-2007 07:10 PM

Adamın biri misafirliğe gitmiş. Akşam olunca haliyle sormuşlar :
-Pardon arkadaş, demişler karı-koca.
-Bizim odada mı yatarsın, bebeğin odasında mı, yoksa boş bir odada mı?
Adam düşünmüş :
-Karı-koca nın yanında yatılmaz, bebekte uyanır ağlarsa uykusu kaçacak, ben boş odada yatarım, demiş.
Sabah olunca adam elini yüzünü yıkamış, bir de bakmış çok güzel bir kız adama havlu tutuyor.
Adam:
-Kızım senin ismin ne? diye sormuş.
Kız :
-Bebek amcacığım ya sizin isminiz?...
Adam :
-Eşek kızım eşşşeeek...

Cok atesli bir homo ucaga binmis.Uzun bir ucus yapiliyormus.Yemek sonrasi ucagin ici karartilip uyku moduna girilince, "homo" yanindaki adama asilmaya baslamis.Adamin da cani istiyormus ama yakalanirlar diye cekiniyormus.Homo yanindakine
-"Hadi her taraf karanlik, herkes uyuyor bir sey olmaz"demis.Bunu ispatlamak icin ayaga kalkmis:
-"HOSTES, BANA BIR CAY" diye bagirmis.Hic kimseden ses seda yok.
-"Bak Gordun mu herkes uyuyor" ve adami ikna etmis. Bunlar islerini gormusler ve
kahvalti zamani gelmis, hostesler servise baslamislar.Arkalarda oturan yasli bir adama sira gelince hostes adamin cok sikintili oldugunu gormus.
-"Ne oldu beyefendi?" demis.
Yasli adam
-"Hostes hanim, basim catliyor,sabaha kadar gozume uyku girmedi" demis.
Hostes
-"Ama beyefendi neden daha once soylemediniz, size hemen bir agri kesici verirdik" demis. Yasli adam

-"Yok canim, baska bir yolcu bir cay istedi, herifi sabaha kadar becerdiler, ben
agri kesici istesem kim bilir ne olurdu?"

Kari koca oturmus televizyon izlerken, erkegin cani sevismek ister.Gider mutfaktan bir bardak su ile iki Aspirin getirir, karisina uzatir;
-Al karicigim sana su ve Aspirin getirdim!.
- ???!!! Neden hayatim?, basim agrimiyorki?.

- Allaha sukur!.

F.S.Mehmet1453 08-25-2007 07:12 PM

Evli bir kadınla sevgilisi, birgün sevişiyorlarmış. Kadın, çok azgın olduğundan sevgilisine dönüp "Benimle kocamın yanında sevibilir misin?" diye sormuŞ. Adam da o anda cevap verememiş ve "Sana, yarın cevabını vereceğim" demiş. Ertesi gün olmuş, adam sevgilisini aramış ve "Şimdi kocanı al, sahile in, denize gir ve yengeç kaçtı diye bağır. Ben senin yanına geleceğim" demiş. Kadın söyleneni yapmış ve kocası denize girip karısını sahile çıkarmış. O sırada da sevgilisi "Ben doktorum, sorun nedir beyefendi, yardımcı olayım" demiş. Adam, "Yengeç kaçtı, Doktor Bey, ne yapabiliriz" deyince doktor "Çok kolay, ilişkiye gireceksiniz" der. Adam, "Riski var mı?" diye sorar. O da, "Tabi ki var, ucundan biraz gider." der. Adam, düşünür ve "Doktor Bey, o zaman sen yap" der... Onlar yapmaya başlarlar. Bir, iki, üç derken, adam, "Ya kardeşim! Çıkmıyor mu? Madem çıkmayacak, bari boşal da boğularak ölsün" der...

Adamin biri bir bankaya girmis ve bankadaki
görevli kadina
-"*mina kodumun bankasinda boktan bir hesap açtirmak istiyorum " demis.Kadin bir anda böyle bir laf beklemedigi için sasirmis ve afallamis...
-"Afedersiniz anlayamadim tekrar eder misiniz ?"demis.
Bunun üzerine adam
-"..ina kodumun bankasinda boktan bir hesap açtirmak istiyorum " demis tekrar kadin çok bozulmus ve
-" Aman beyfendi sözlerinize dikkat edin lütfen ve lütfen ne istediginizi kibarca söyleyin"demis.
Neyse adam da hiçbir degisme yok ayni lafi tekrar tekrar söylemis.En sonunda bankodaki kadin dayanamamis ve
-"Ben sizi müdürümün yanina götüreyim derdinizi ona anlatin" demis.Müdürün yanina gitmisler adam gene ayni sekilde müdüre istegini iletmis. Müdür
-"Beyfendi elemanim son derece hakli bu sekilde
konusursaniz korkarim size yardimci olamayacagim,lütfen bu sekilde konusmanizin nedenini anlatir misiniz?" demis.
Bunun üzerine adam
-"Azina siçtimin sayisal lotosundan en büyük
ikramiye bana çikti ve bunu ..ina kodumun bankasinda boktan bir hesap açtirarak degerlendirmek istiyorum"demis.
Bu lafi duyan müdür eliyle bankadaki bayani isaret ederek yüksek sesle adama

-" VE BU ****** SIZE YARDIMCI OLMUYOR HAA..?"

Karanlik ve issiz parkta devriye gezen polis memuru bir agacin altinda park etmis olan arabayi görür ve sessizce yaklasir. Ancak bu kez alismis oldugu manzara ile karsilasmaz. Gerçi, çogu zaman oldugu gibi, arabada genç bir kiz ve oglan vardir; ancak polisin düsündügü seyi yapmamaktadirlar. Oglan ayisiginda gazete okumaya çalismakta; kiz ise örgü örmektedir.
Düsündüklerinden dolayi utanan polis memuru, muhabbet olsun diye cama vurur ve arabaya girip konusmaya baslar:
- "Gençler, ne güzel bir gece, degil mi?. Siz de ne güzel, iki kardes oturuyorsunuz..."
- "Evet polis bey...Gerçekten güzel bi gece...Ama biz kardes degiliz ki..."
Polis killanir...
-"Kardes degil misiniz...
Sonra oglana sorar:
- "Sen kaç yasindasin bakiyim?..."
Oglan cevaplar:
- "19..."
Polis bu kez kizi isaret eder ve sorar:
- "Pekiii.... O kaç yasinda?..."
Oglan, sinsice siritarak cevap verir:
- "20 dakka sonra 18 yasinda olacak...."

Baba,küçük oglunu yüzmeye götürmüş.Soyunup denize atlamislar bu sirada bir turist kadin gelmis ve anadan dogma soyunup kumlara uzanmis. Çocuk bu,merakli tabi kadinin bacaklarinin arasini gösterip:
-"Babacim o ne" diye sormus
Baba saskin
-"Eeee sey oglum...Oraya balta düsmüs ondan öyle".Çocuk bir babasina bir yariga bakmis

-"Vay be.. balta tam da kadinin amina düsmüs"

Kari-koca tatil günü evde televizyon seyretmekten sıkılmı-şs,yatak odasina geçmeye karar vermisler.Ama ne mümkün.7 yasindaki oglan evde...
-"Oglum, hadi biraz sokaga çik, gez, oyna!.."
-"ihhh.."
Israr faydasiz.....Afacanin sokakta gözü yok.
-"Öyleyse, diyor baba, annenle ben odamiza geçelim,sen de balkona.Etrafta neler olup bitiyor, yüksek sesle bize rapor et !...."
Oglan biraz miziklamakla birlikte çaresiz balkona geçiyor.Bizimkiler de yataga.
Ve afacan canli yayina basliyor :
-"Su an bizim sitenin otoparkina yabanci bir araç park etti.Şimdi de Aygaz arabasi sokaga giris yapti.Yasli bir kadin markete giriyor......"
Kisa bir sessizlik... Ve rapora devam ;
-"Yan komsumuz Ahmet Bey amcayla karisi Necla teyze yatak odasinda sevisiyorlar...."
Yataktakiler sok vaziyette.Baba sesleniyor :
-"Oglum, nereden çikardin simdi bunu ?....."

-"Hiiiç.... Küçük kizlari Ayse balkonda dikiliyor da.!.."

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:56 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.