![]() |
Seni Anlatıyorum 'Yine'
Yine gözlerimden sen akıyorsun, Yine yanaklarımdan süzülüyorsun sen, Yine karanlık geceme sen doğdun, Yine yalnızlığımı paylaşıyorsun sen... Yine kalbimde sen atıyorsun, Yine hayalinle sevişiyorum ben, Yine güllerde kokuyorsun, Yine sabahlarda beklenen sen... Yİne yıldızlarda sen parlıyorsun, Yine denizlerde dalgalanıyorsun sen, Yine sessizce sen geçiyorsun gemi yelkenlerinden Yine rıhtıma vuran dalgalarda sen... Yine elerimde sen yazıyorsun, Yine şiirlerimde yaşıyorsun sen, Yine baharlarda sen varsın, Yine damarlarımda dolaşan sen... Yine şarkılarda sen çalıyorsun, Yine güneşle doğuyorsun sen, Yine alevlerle sen dağlıyorsun yüreğimi, Yine düşlerime giren sen... Özlem Bogner |
Seninle Sensiz
Bazen bir boşlukta kalırım Sensizlik sarar her yanımı Sana nasıl sarılmak,koşmak isterim Bir sözün alevlendirir kanımı Sana tutsak olmuşum Sensiz yaşayamaz olmuşum Yazık ki çok geç anladım Sensiz nefes alamaz olmuşum Uzaklardasın şimdi,çok uzaklarda Bende sensizim buralarda Tek avuntum bıraktığın son resmin Yağmur gibi boşanır gözyaşlarım bakarak yollarına Özlem Bogner |
Seninle Sevmek İsterim
Seninle bir saat bile Bir ömre bedel Sonsuza dek Seninle olmak isterim. Kötü olan herşeyi Silip kaderimden Seninle yeniden Gülmek isterim Seninle, Paylaşıp birbirimizi Seni sevebilmeyi Çok isterim Senin Herşeyin olabilmeyi ve Sana Herşeyimi vermek isterim Özlem Bogner |
Sensiz Yaşantım
Sen yokken de ben seninle yaşarım, Seni anarım günümün her anında, Her mevsimde seni hatırlar,seni yaşarım. Hayallerimde sonsuz kalırsın bazen Mısra mısra seni yazar ellerim, Şiir şiir okurum gözlerini, Ve bir roman başlığı verir saçlarım, Gözlerin kelime kelime tamamlar satırları, Çevirir ellerim sayfaları bir bir, Bir şiir,bir roman yazar sana tutsak ellerim... Özlem Bogner |
Sensizliğe Ağlıyorum
Yine boyun büküyorum sensizliğime Yine damla damla ağlıyorum Kavuşmak kadar zor bir şey yok artık bizim için Oysa ben sensizliğime ağlıyorum Nisan yağmuru kadar kısa Hançer yarası gibi acı ve derin Ama peri masalından daha güzeldi her şey Oysa şimdi ben sensizliğime ağlıyorum Özlem Bogner |
Sevdiğim...
Benim gönlü sevda yüklü, Gözleri hüzün yüklü sevdiğim... Mevsimleri güz yüklü, Işığı gece yüklü sevdiğim... Omuzları mazi yüklü, Dilleri türkü yüklü sevdiğim... Hayatı aşk yüklü, Canı ben yüklü sevdiğim... Özlem Bogner |
Sevgimiz Ayrılığa Esir
Gözlerin gözlere ilhamını bilmezdim önceleri Dillenen bakışların karşısında Yaralı kuş gibi yüreğim ellerinde çırpınıncaya kadar Biliyor musun doluyor içime hep Sonunda ayrılığa esir olmasaydı sevgimiz Tüm yaşantımı bir çırpıda bıçaklayıp Yükleyiverirdim sevdanı yüreğimdeki kervanlara Kimselerin olmadığı yerlere giderken yalnız ikimiz Akşamları beni penceremde beklerdin Sıcacık gülüşlerinle o zaman Dudaklarında şarkımız olurdu Ellerimdeyse sana tutku şiirlerim Karanlıklar gündüzü kovalamadan Öperdim her akşam hasretli dudaklarından Birbirimizin olurduk temelli Özlemle kucaklaşırdık Susuzluğumu dudaklarında giderirdim Anlatırdım kalbimdekileri gözlerimle Susmazdım... Her zaman ki gibi konuşurdum Yüreğimi titreten bakışlarınla bahar misali çiçekleniverirdim Hayal, Yine seni düşünmekteyim Akşam yine akşam Yine ben böyle sensizim Özlem Bogner |
Sevgiyle Yaşamak
Yaşamayı bilmek demek Yaşamak bir ömür boyu mutlulukla Yaşamda sevgi üzerine ne varsa Yaşarken hayatı Yaşa hem sevgiyi.hem aşkı Yaşıyorsa kalbin özgürce Yaşıyorsa umutların delice Yaşıyorsun demektir sende Yaşadıkların bir martı gibi Yaşanılan mutluluk gibi Yaşayan bir çiçek gibi Yaşarken dök gözyaşı yalnız sevinç için Özlem Bogner |
Sevmek...
Sevgi beraber şımarmak, Bazen abartmaktır. Sevgi sevdiğin için her şeyi göze almak, Her acıya katlanmaktır. Sevgi bir demet gülü, Dikenine aldırmadan kucaklamaktır. Özlem Bogner |
Sevmeyeceğim
Elveda demenle yıkıldım o an Hayal mi gerçek mi anlayamadım? Gözümün önündeydi o yüzün bir an Ağlamak istedim,ağlayamadım Şimdi beni istiyorsun neden geleyim? Kalbimi kırmana bir daha neden izin vereyim? Bakma öyle gözlerime,sen beni kaybettin Bir daha asla seni sevmeyeceğim Özlem Bogner |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.