![]() |
Olsun
Bende istiyorum herşeyim olsun Bir elim yağda bir elim balda olsun Hem arabam, hem evim, hem işim, hemde çok param olsun Ama herşeyden önemlisi sağlık mutluluk olsun Senden ayrı *******deki sessizlik Kahretti beni hep senli sensizlik Soğuk yatağımda yanlız olmak Bende istemezmiyim güzelim hep birlikte olmak Hikmet Güner |
Olurmu
Sorsalar aşksız hayat olurmu Aşka doymak, onsuz hayat olurmu Dokunmakmı, hissetmekmi, yaşamadan olurmu Ne olursa olsun ama hayat sensiz olurmu Susamakmı, aç kalmakmı ikiside olurmu Yağmurmu, selmi doğa susuz olurmu Sonbahar ardından kış, ama kar yağmadan olurmu Ne olursa olsun ama hayat sensiz olurmu Gündüzmü, gecemi ******* aysız olurmu Bulutmu, güneşmi, güneşsiz hayat olurmu Hem sıcak hem soğuk, yaşamadan olurmu Ne olursa olsun ama hayat sensiz olurmu Rüyamı, gerçekmi hayal kurmadan olurmu Sevgisiz aşk, sevmeden olurmu Aşkına susadım, susamadan olurmu Bahane ne olursa olsun, ama hayat sensiz olurmu Hikmet Güner |
Özledim
Yeşil gözlerini özledim Mis gibi kokan tenini özledim Sana sarılıp yatmayı özledim Göğsümde nefes almanı özledim Gülüşünü, kahkahalarını özledim sıcaklığını tenimde hissetmeyi özledim Hergün Takvime defalarca bakıp Sana bir an önce kavuşmayı özledim Hikmet Güner |
Patronluk babamıdır?
Hani verdiğin vaatler sözler Ne yapsak yanlıştır, yanlıştır sözler Çekemezler, üstümüzdedir gözler Uzaktayım canları görmek ister gözler Sence insanlık yanlız işmidir, paramıdır Yaşam, Aile, Sağlık havamıdır Patronluk demek güven, gelecek Babadır Senin patronluğun sorarım Babamıdır Düşünmezsin kendi çıkarından başkasını Menfaat için satarsın en iyi adamını Verirsin doğruluk, dürüstlük fetvasını Parayı bulduktan sonra atarsıın havasını Bilmezsin insanları, yakınını sevmeyi Onlara rahatlık huzur vermeyi Sana canını verenlere gönül vermeyi İstemezsin takdir edip aferin demeyi Senin herşeyin paramıdır Yaşam, Aile, Sağlık havamıdır Patronluk demek güven, gelecek Babadır Sorarım senin Patronluğun Babamıdır. Hikmet Güner |
Sana
Şiirler yazdım sana Besteler yaptım sana Aşkımız dillere destan Bense aşığım sana Şair oldum senin yüzünden Tabiki bende hasretim sana Aşkına ve sana Ne aşkına doydum ne de sana Hikmet Güner |
Rüya
Gecenin sessiz karanlığında Uyanıp da gözlerimi açtığımda Zennettim sen varsın yanımda İşte o an hissettim kendimi boşlukta Gecenin sessiz karanlığında Oturdum yatağın ortasında Oysa sen vardın kollarımda Bir an yok oldun gözlerimi açtığımda Nede güzel birlikteydik Sevgiyle aşkla dirlikteydik Meğer bir rüyaymış Fark ettim gözlerimi açtığımda Keşke hiç uyanmasaydım Uyanıpda kalkmasaydım Varmış olurduk mutluluğun sonuna Gözlerimi açtığımda Hikmet Güner |
Sarı Kızıma
İstedim birde sarı kızım olsun Saçlarında karanlıklar aydınlık olsun Bembeyaz teni, Annesi gibi yeşil gözleri olsun Güzeller güzeli bir de Nuket'im olsun Bana babalık heyecanımı hatırlattın Mutluluğu en son sen tatdırdın Derken bir Barış, bir Buket Geldi dünyaya birde Nuket Saçtın Mutluluk, gülücükleri Sende Abin, Ablan gibi Sevdirdin sende herkese kendini Benim mutluluğumsa coşar gibi Babanın sevgisi farklıdır kızına Benzemez ana sevgisi hızına Hep göstermez belki ama Baban sevgi doludur kızına İstedim birde sarı kızım olsun Saçlarında karanlıklar aydınlık olsun Bembeyaz teni, Annesi gibi yeşil gözleri olsun Güzeller güzeli birde Nuket'im olsun Hikmet Güner |
Sen Ben
Senki benliğimdeki sen Gördüğümden beri düşlerimde sen Ayakta sen, uykuda sen, Hayalde sen Duyduğum müzikte içtiğim suda sen Tarifi imkansız hisler içinde kıvranan ben Elini tutup seni okşamak isteyen ben Hasretinle yanıp tutuşan ben Seni seven arzulayan yine ben Hikmet Güner |
Sen Varken
Alamaz aklımı hiç bir güzel sen varken Sevemez bu gönlüm bir başkasını sen varken Mutlu edemez bir başkası beni, içimde hep sen varken Dolduramaz hiç kimse yerini, yanlız seninle ve sen varken Ayrılık önemlimi, hayalimde hep sen varken Beynimde, ruhumda, içimde hep sen varken Havamda, suyumda, nefesimde hep sen varken Dolduramaz hiç kimse yerini, yanlız seninle ve sen varken Kısmetimde, kaderimde yazılı ve sen varken Giremez mutlu yaşantımıza bir başkası sen varken Seninle ölüme dek ölsemde yanlız sen varken Dolduramaz hiç kimse yerini, yanlız seninle ve sen varken Hikmet Güner |
Senden ayrı
Biz ne günler yaşadık, hem beraber, hem ayrı Güçlüydük hissetmedik, yoktu aşkımızdan gayrı Yarıştık hep zamanla, hep zamana karşı ayrı Kahrolsun senli ama sensiz geçen zamana ayrı Denizin dalgaları gibi, bir sağa bir sola ayrı Vurdukça vurdu, acımazsızca dalgalar ayrı Savurdu uzaklardan uzaklara denizlerden ayrı Kenetlenmiş kalplerimiz, yoktu'ki sevgimizden gayrı Biz ne günler gördük mutlu, mutsuz birlikte ayrı Kıskananlar oldu zaman zaman o da ayrı Aşkımızla biz olmadık'ki hiç mutsuz ayrı Olmalıydı demek böyle ayrı, yoktur kaderden gayrı Ne insanlar yaşıyor, birbirinden ayrı,ayrı aslında biz olamazdık yanlız, böyle ayrı Kahrolsun sensiz geçen zamana, canıma yetti gayrı Gelirsem bir daha dünyaya, Şard olsun olmam senden ayrı. Hikmet Güner |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:33 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.