![]() |
Özlem
Sancılı dolaşan yürek uykusu Acıya bağlanmış ölüm korkusu Tortusu yaşanan kuş anıların Ağrısı içimde ölmüş sevdanın Belki yarım kalmış bir aşk öyküsü Belki yaşanmamış hüzün duygusu Yaşarsam kucağım gülle dolacak Beni acıtacak aşk olmayacak Gelse yüreğime siyah bir bulut Çıkıp gitse gözlerimdeki umut Bunu bekliyorum sanki yıllardır Belki bana yakın bir ben de vardır Bulup yakalarsam belki yok olur Belki de her acı böyle son bulur Ölüm, sen yürekte uzun bir ansın Sen, gençliğimden bana tek kalansın. Hatice Nayır |
Pranga Mahkumu
Yüreğimde kanayan bir yarasın sevgilim Bir avuç gökyüzüsün umudu parselleyen Belki de ulaşılmaz bir ülkesin sevgilim Hep yoluna gidilen Ama hiç gelinmeyen… Ezberimden gitmeyen bir şiirsin sevgilim Bir demet yaseminsin acıyı öteleyen Belki de yaşanılmaz bir hayalsin sevgilim Hep içine düşülen Ama hiç bilinmeyen… Yakınımdan geçmeyen bir nehirsin sevgilim Bir yudum serinliksin sancıyı erteleyen Belki de anlaşılmaz bir rüyasın sevgilim Hep geceye yerleşen Ama hiç görülmeyen… Prangamda takılı bir zincirsin sevgilim Hep özgürlük bekleyen Ama hiç verilmeyen… Hatice Nayır |
Seni seviyorum
Dilimde bir ölü var Diriltemediğim… Bir aşk,bir yalnızlık senfonisi Dilimde bir büyü var. Dilimde bir sevda var Söyleyemediğim… Bir suç,bir sessizlik abidesi Dilimde bir nefes var. Dilimde bir hüzün var Bitiremediğim… Bir söz,bir ayrılık divanesi Dilimde bir acı var. Dilimde Yılların dinmeyen özlemi… Hatice Nayır |
Rezil bir aşk
At kendini uçurumundan Bil ki, Elindeki aşk,aşk değil Yalan yüzler yaşatmışsın koynunda Artık gidilecek hiçbir yolun yok Oysa ne acı ki Mevsim yaz değil… Yak sevdanı cehenneminde Duy ki, Dilindeki söz,söz değil Yok yere taşımışsın aşkı yürekte Belki unutulmuş anıların ok Ama ne yazık ki Yaşam bu değil… Duy sesini hıçkırığında Gör ki, Canındaki can,can değil Kırık yüreğin bir ömür törpüsü Yalnız yakılacak acıların çok Bir de ne kaldıysa Düne az değil… Bir parça yalanla avut kendini Sen ki, Yaşattığın Sevdanla rezil… Hatice Nayır |
Sensizlikti aşk
Aşk Bir ayrılıktı sevgili Boynunda Yıllarca asılı duran... Aşk Bir yalnızlıktı sevgili Koynunda Yılanın Zehrini yaşatan… Aşk Bir haksızlıktı sevgili Sonunda Yalanın Yurdunda yatan… Aşk Bir yoksulluktu sevgili Burnunda Acıdan Hızmayla dolaşan… Aşk Bir şanssızlıktı sevgili Ardında Sürüyle Amorti yatan… Aşk Bir susuzluktu sevgili Kandıkça Yüreği Daha da yanan… Aşk Bir yolculuktu sevgili Doğru Molalarda Duraklamayan… Aşk Bulunamayan... Hatice Nayır |
Sevdam
Baharı yaşayacak sevdamız o gün Ellerimde geç kalmış aşk sözcükleri Baharı çoğaltacak Gönlümde çoğalacak yasımız o gün Yüreğimde geç açmış özlem gülleri Gönlünde uzanacak Cennete uzanacak kolumuz o gün Kafamda yeni esmiş seher yelleri Cennete yaslanacak Ölüme yaslanacak Sevdamız Benimle Yaşlanacak… Hatice Nayır |
Sevdaya ağıt
Bir sevda bir sevdayı nasıl unutabilir İçinde yaşanmamış onca acı yandıkça Bir sevda bir sevdaya nasıl uzanabilir Yanlış yerde durdukça Yanlış yerde durdukça… Bir sevda bir sevdayı nasıl acıtabilir Sen bana uzandıkça,ben uzağa kaçtıkça Bir sevda bir sevdaya nasıl yaklaşabilir Yanlış yerde yandıkça Yanlış yerde yandıkça… Bir sevda bir sevdayı nasıl kanatabilir Ah hala yaşadıkça Ah hala yaşadıkça…. Hatice Nayır |
Son
Ökseye tutulmuş bir güvercin Yürekte Sal,gitsin. Sevdaya saplanmış bir bıçak Ciğerde Vur,bitsin. Uçuruma düşmüş bir maral Seherde Sür,yitsin. Bırak Aşk Aşkı Bitirsin. Hatice Nayır |
Son mektup
Ömrümde Yalnızlık Koynumda Düş kırıkları... Hatice Nayır |
Sus,konuşma
Anılar uçurum Sona kalan sessizliği yaşamın Yalnızlık yangın Elinde çektiğin pimi sevdanın Gençliğin solgun Uzaklar yabancısı yüzündeki acının Sonsuzluk korku Ayrılık başbelası tuzağında sancının Bakma Sana düşen suskunluğu bitmeyecek şarkının… Hatice Nayır |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:51 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.