![]() |
Ey gönlümün rüyası
Ey aşkımın feryadı Yüreğimin fırtınası Kaşane aşkı ızdırabı Damla damla gözyaşı Şırıl şırıl akan,sevda ırmağı Duymazsın,kalbin feryadını Unutmazdım ben olsam Açılan kolları,gülen gözleri, Binbir dille dökülen sözleri Anladın,anlamadım Geç kaldın Sevgim mahkum etti Seni |
Görmesin beni,bilmesin sevdiğimi
Ne yediğimi ne içtiğimi Onunla onsuz kendimden geçtiğimi Çiçekleri onun için sevdiğimi Söyleyeceğimi dinleyecek mi? Yoksa gölgeler güler Özlem seninle tanımsızlık Güzelliğin güneş,gölgeler aydınlık Kaç baharlara umut aldık Gel artık ey dilber Hekese aydınlık saçan, Sevdiğine karanlık |
Kalbin nasıl unutur ayrılığı
Ayrılığında dostunun yalnızlığını Anımsamaz hatıralar yaşanmaz Dalgaların koylarımda durulur Yaşamadım sensiz yoksulluğu İyi gün dostu derler inanmam Ne olldu size der elin oğlu Unuttun be oğlum Üzerine hatırlanmayan günler doğdu Kalabalığı ve konuşmayı sevdin sen Dostunsa o elin oğlu...........olur Artık anlıyorum,her evin ayrı yolu Bu gurbete son yolculuğum Yüreğim hüzzamdan buruk Kapılar sanki yüzümüze kapalı Ailem yok daha yakınlarım anlamadı Anlaşılmazlıkların adamı yalnız kaldı Yok dikili bir ağacı altında serinlesin Dost sandıklarım aramasın Tadını çıkaralım melankolik yalnızlığın Zikrine sevdalı olmayı nasib etsin...Rabbım Yok başka ondan gayrı dost Ben bulamadım Adını gurbet koydum yalnızlığın Gönül kapım kırık yollar ayrı Ne sanığız ne davalı |
Aşkın sihirli değneğini
Vurdun küçük kalbime Yıldızları saymakla bitmez Miktar biçilmez o sevgiye Tomurcuklanmışsa çiçek Ay ışığı görmüşse gece Murad erse derviş Ne sigara dert bitirir Ne de zikir Sen girdin,aşkım Gül bahçeme |
Taşralı bir kadın sevdim
Dudakları soğuktan çatlamış Yüzü yanık yüreği sevdalı Sırtında neler taşır aşk ayrı Güneş karartmış al yanağını Tebessümü edalı hayalleri yalın Bakışları kurşun hedefe varır Elleri çalışmaktan nasırlı Bahtım karalı der hep hal hatır Onunda gönlü vardır yaralı Olmasın aşklar saklı kalsın Bir çift bakışa takıldı dünyası Rüyası olmasın |
Ne güzel muhabbetti
Laf, lafı açtı Döndü, dolaştı Sıra geldi, Şanıyla segiliye Aralandı,ardına kadar Kapı Yüzler kızardı Benizler sarardı Aşikara çıkmıştı Adı... |
O mutlu günü
Çalgılı çengili,düğünü Heran yol gözlüyorum, Gün geçtikçe özlüyorum Kara gözlümü Sonsuzmuş gibi,görünen Ayrılığa,gülüyorum Gülüyorum |
Duygular cama nasıl yansısın
Gözyaşların damlamış Şaşkın bakışlarda yalnız aşkım Bakir duygularda karmakarışık gök kuşağı Yaşanası umutlarım olmuyor Hüzünler uzadı Güvendiğim dağlara karlar yağdı Yalnız kaldık iki cam dan gayrı neyimiz kaldı Ağla sultanım Hakanlara ferman kalır Kalpler aşktan emir alır Kalbin sahibi ikimizi tanır Mutluluk yakın dinsin göz yaşları |
Beyaz güvercin kanadina bağlandı yolcu
Havalandı,kaç kırlangıc yuvasında yavru Örümceğin ağından sevre doğru Tekbirlerle hayal ile buluştuğumuz kabe Sevgiliye özlem,gül kokusuna gün doğdu Boşanan göz yaşları,onun huzuru Güllerin efendisine özlem,her rüya, gül dolu |
Yakışmış gamzene gonca gibi
Bir öpücük kondurmuşum Tutuşmuş aşkınla alev şimdi Güller değilmi ki sende gülen Seni konuşan renk cümbüşleri Kokuna pervane kelebek Gülbahçesinde sevdim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.