![]() |
Beni Şayır Etin
Sabahlara kadar seni düşündüm İnadın yüzünden ben çürümüşüm Seni düşünürken ben ben deyilim Şayır yaptın beni yazacağım seni Tek başına karar verdin cezaya Bunları yapmadım elimde delil Bir anda çok çabuk verdi kararı Şayır yaptın beni yazacağım seni Hatalar üstüste bende toplandı Bir baktım yok ki içinde benim Verilen cezalar hep onun bunun Şayır yaptın beni yazacağım seni Değiştirdi benim adım o deyil Adımı demeye sanki hastadır Navruz dese ağzındakı dili koparmı Şayır yaptın beni yazacağım seni Fazla söze gerek yok ki suçsuzum Yükle kalmasın ki sende yük çoktur Ben taşırım sana yazık çok çektin Şayır yaptın beni yazacağım seni O kadar yükledin bu yükler kimin Senin olsun başkasını ne yapım Yazık deyılmiyim bunca yıl çektim Şayır yaptın beni yazacağım seni Artık usanmışım ben neyi deyim Doğuştan çok çektim şimdi rahatım Sen de olmasayıdın ben çok yaşardım Şayır yaptın beni yazacağım seni ben? ? * Navruz Kaplan |
Beni tanımaz
İçimde neler var kimse bilemez Boğuştu benle bırakmam çıksın Yenildi kaç sefer kabul etmiyor Kapatım kapımı kimse girmesin Yaşım geçti günlüyüme ne yazım Bu talih bendeken gülmem yasaktır Ne yazım yalana yasak koymuşum Doğruyu yaparken çok zarar etim Selam verdim borçlu çıktım herkese Aldı beni sıra gelmez düşmana Dost dediyim satı gizli herkese Bir baktım ben yokum konuşmam yasak Sağım arı dolu solum yılandır Kesmişler önümü gitmem günnahtır Doymadı doslarım soysa sevaptır Akraba tandık yakında çoktur Navruz Kaplan |
Benim Dünüyam Bu Deyil
Benim dünüyam bu deyil beni ezdi birisi Artık beni seviyor ben onu bırakmam ki Ben buraya geldimse dırnaklarımla kazıdım Giderse yaşayamam bırakamam beni gitsin Dolu yağdı kar yağdı sel geldi beni buldu Tutunacak dal nerde hepsi kökten yoktu Kar yağmış yol kapanmış çığ düştü düşecek Her taraf kurt kaynıyor Fırsat vermez çakalar Gözü dönmüş havada o kadar çok kartal var Beni yiyecek bunlar oyacaklar gözümü Aynen hayın insanlar kurtları çağrıyor Kunduz lar pusudadı gizli gelip yiyor Seni seven yok zaten menfat kapıdadı Cebindeki parayı saymadan bırakmıyor Azı senin yetmez ki hepsini istiyorlar Gözü dönmüş insanlar kimseye söylemiyor Navruz Kaplan |
Benim Kızım
Kırmızı eteği beyaz gömleği Sekerek geziyor önümde benim Gamzeli gülüşü o benim kızım Tek kaldım burada özledim seni Aklımda gezdirdim seninle burda Ayrılsam korkarım yaşamam zordu Bana nefes bana sen güç verdin Ayırılırsam yaşayamam ölürüm Rüyama geçen gün sen girdin kızım Uyandım sen yoksun ki yanımda Ağladım o günü bu bana ceza Yapılmaz ki bana çok seviyorum Tek kalmak o kadar zorki burada Kızın yok oğlun senden uzakta Birisi küsüyor benim hakım yok Ağlatmaktan sıra bana gelmiyor Sermayam çocuklar servetim sevgi Sesleri müzüktür kokusu parfum Yanımda gezdırdım bir kaç resim Baktıkça giderdim hasireti burda Kendince küsüyor olacak elbet Çok seven oluyor azı da çıkar Gül gibi bir kırda kötüde olar İyilerin içindenk ötü kayıptır Dünüyaya süs olarak gelmişler Çiçekler çocuklar su da ekmek Yesen fazla zararını görürsen Öz sevceksin çoğu verme şımarır Navruz Kaplan |
Benimki Uzak
Benimki gelmedi geç kaldıbu gün Ağlatı gelmese yatamam bu gün Postacı haberi verse ne varki Sevinsem berber yanlızlık zordur Ne olur çok çabuk haber sen salsan Beni burada ağlatmasan ne varki Sevindi komşular geleni çoktur Bayramı yapıyor ben yokum orda Koysalar kafese ben duramam ki Aldılar elimden imkanım yoktur Benim sevdiklerim benden uzakta Sarılsam yeterben sevinimburda Servet istemem ki sevdiyim gelsin Çok sevdiyim çok uzakta gelmiyor Bekliyorum çok sevdiyim gelcek Bende sevincem bu gün bayramımım Adım Navruz soy adım kaplandır Kimseden korkmam ki ben bekliyorum Oğlum geliyo ben bekliyorum Seviniyorum sevinçliyorum ben bu gün Navruz Kaplan |
Bir Baktım Sen Yoksun
Sensiz yatak dar geliyor inankı Çok döndüm dün gece sen yoktun Sanki kolum yokmuş gibi uyandım Bir baktım sen yoksun çıldırdım o an Seni bana tanırı gönderdi bilmem Alıştım ben sana gitme ne olur Ağlatsan her gün sana kıyamam Beni sen unutma unutamam ben Yol uzun ne olur sapma bir yana Elimden tut benim götür yanında Sana hiç zahmet vermem inankı Beni sen bırakma unutmam seni Gitiyin her zaman adını sen koy Ne zaman döncek o sözü söyle Nefesim dayansa sana vercem Beni sen unutma unutmam seni Ağlatma sen beni bir gün ağlarsın Ne suçum günahım varsa çok çekim Koy kalsın benimki senden çoksa Alırım ben senden sen çekme fazla Navruz benim adım yalvaramam ki İstersen af et istersen kör et Ben kimseye ağıt etmem günahtır Seni ben bıraktım unutma beni Navruz Kaplan |
Bir Sen Vardın
Sana darılmıştım burdan gidecem Adres bırakmam kaçacam burdan Gideceyim yeri kimse bilmez ki Bir sen vardin sen de beni unutun Ne haber alabildim ne de telofon Burda ben ölüyüm ara kapandı Size isiyan etim meyer boşadır Bir sen vardın sende beni unutun Hiç kızmam ben size bende suçluyum Siz gülün yeterki ben barışırım sizinle Sevgiyi şefkatı öylesine özledim Ben sen vardın sen de beni unutun Adını deyince dilim tutulur Bir sende tutulur biri daha var Arada sırada dilim açılır Bir sen vardın sende beni unutun Baba sevgisini ben senden aldım Ne oldu bilemem sildin süpürdün Beklemezdim senden cezamı verdin Bir sen vardın sen de beni unutun Navruz Kaplan |
Bir Telofon Yetiyor
Sevdiklerim kaldı beni sürdüler Yaşadım rüyada sanki burdadı Ağladığım günlerimi sayamam Bir telofon gelse bana yetiyor Sevmenin hangisi kötü oluyor Ben sevdim bana bakan utansın Çıkarmam içerimden sevgiyi Sevmenin bedeli ağır oluyor Sevdiklerim dizilmişler karşımda Yakışır cenete oynasın benle Ben burda hasıretim onlara Sevgisisiz olmuyor azaldı bende Navruz u tanıyan birdaha kopmaz Sevgiye hasiret olan herkese o Verdiyi her şeyi geri almaz ki Sev yeter bitmez ki sende enerji Navruz Kaplan |
Bir Yıl Yeterli Bana
Yaklaştı bana kader güleceksin bir kaç yıl Görürse beni biri kıskançlıktan çok ağlar Ayda yılda bir sefer serbes eti gülmeyi Dağarcığı doldurdum bana bir yıl yeterli Alahtan yok yanımda yatmayı unuturdum Akşam sabah ağlardı çünkü ben gülüyorum Onla benim işim yokvurduğu yer duruyor İzi hatıra bana o yeterli gelmesin Zor ben kaçtım oradan değiştirdim huyumu Adım Navruz korkudan söylerse söyleyemem Allah beni yaratı bu kular yok diyorlar Seni sana bıraktım ben kendimi af etmem Navruz Kaplan |
Bitirdim Cezamı
Gün geçtikçe şansım yaver gidiyor Engel olmasınlar durduramazlar ki Çok çektim önceden kalmadı cezam Bitirdim cezamı sıra bende gülecem Çok sevmiştim anlamadı o beni Sürgün eti beni cezam bitmişti Yılarca ayağıma fıranga vurdu Bitirdim cezamı bende gülecem Başımdan geçenler biliyor herkes İki şahit tutun çarmığa çekin Zanedin isadı çiviyile çakın Bitirdim cezamı bende gülecem Hepinizin üzerinde adım var Kalkmaz ki o ad Navruz diyorlar Suçsuz yere her meydanda astınız Bitirdim cezamı bende gülecem Yemin eden varmı insaflı olsun Çırpındım bunca yıl burda yanlızım Bunada razıyım yeter durdurun Bitirdim cezamı bende gülecem Navruz Kaplan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:05 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.