![]() |
Çıldırma
Kayboluş isteğiyle Dolup taşarken beden İç dökme hevesi bile Pek bir aciz kalmıştı Çünkü çoktan o kişi Günden güne çıldırmış Tanımsız bir rüyanın Sularına dalmıştı (1998 Rumelihisarı) Hacer Esma Yüksel |
Çılgınlık
Ta evin bacasında tütüyordu alevler Erişmek çetin iş sonuç kara saplıydı Israr etme cüreti gösterirken bedenim Bendeki o an bir çılgının aklıydı... Hacer Esma Yüksel |
Çivi
Ağırdan bir kapı gıcırtısı Beynimdeki çivinin delgeçli yankısı Kapılar ardı ardına kapanır Dan dan dan... Yerindeyken çivi rahattır insan Hacer Esma Yüksel |
Çocukluk
Çocuktum,ufacıktım Kandım hayallerime Kimi deniz fenerine Kimi horoz şekerine Büyük oldum acıktım Hayalimin hayaline Sarıldım fenerime Tutundum şekerime Deseler de neyine, Deseler de neyine... Hacer Esma Yüksel |
Çoktan
Sana mı sitemi yorgun gönlümün Sana mı sanarsın serzenişleri Epey var maziye hediye ettim Bonkör bir edayla ben gülüşleri Hacer Esma Yüksel |
Daha
Bildiğim şeyler var Yaşadığım için bildiğim Bir de bilmek istemediğim Yaşananın gölgesinde kalmış Küflenmiş olanlar Tozlu raflar ardından Heybetle sırıtanlar Ayazlı kışlar Çiçekli baharlar Baksanıza Demek görmek istediklerim Daha göreceklerim var Hacer Esma Yüksel |
Damla
Damladır düşen gökyüzünden Damladır düşen gözünden Bir kıskançlık ritminde Biri iki gözünden Biri gönül özünden... Hacer Esma Yüksel |
Damla2
Gözümden süzülen yaş mıdır nedir Nedir bu ruhumun suya öfkesi Düşen her damlanın ritminde serin İçimde yer eden ızdırap sesi Bazı bir ah kopar ta ötelerden Bir derin inleyiş bana selam der Gözüme göklerden gelen armağan Bentlere öykünen yolumu keser Hacer Esma Yüksel |
Değişim
Hapsolan bir kederin katmerli yaprağında Yalın bir tebessümün cazibeli duruşu Ellerimi tutuşu Aydınlığı buluşu Fethi çoktan kaydolmuş kutsal bir vatan gibi Tereddüt çizgisinde kadere iman gibi Gölgelerin içinden berraklığa doğuşu Hacer Esma Yüksel |
Değişmece
Kesiften karanlığın gözyaşıdır aydınlık Bazen görmez bir bakış bazen müstesna tanık Hacer Esma Yüksel |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:48 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.