![]() |
Hayalinin Kirası
hal dilimin sükutunu gönlümün narası bil içime düşen bu vuslat tutkusunu yüreğimin çırası bil her anım geçiyor seninle ama sensiz gözümdeki katreyi hayalinin kirası bil her dem tüten dilimde bu ahı insafının mirası bil 20.12.2006(Eskişehir) Seyfettin Çabuk |
Hayatın Tecrübesi
hatırlanmıyorsan,unutmanın vakti geldi demektir duyulmuyorsan,susmanın vakti geldi demektir beklenmiyorsan,gitmenin vakti geldi demektir bunlar boş söz değil hayatın tecrübesidir dinlemiyorsan,yanmanın vakti geldi demektir 20:58 20.01.2005 Seyfettin Çabuk |
Hazırla Güllerini
ölsem umurunda değilmiş hatta ölmesem hep o günü bekleyecekmiş hazırla güllerini gülüm yakındır ölümüm ha bir gün eksik ha bir gün fazla ne yarar ki yokluğunda bin yıl olsa ömrüm 01:08 12.09.2005(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Hep Gidecek misin
hep gidecek misin dönüşü yok mu bu yolların varmaz mı hiç bekleyene istersen bir an bile durma ama bari dönde bir bakardından adınla inleyene 23:29 04.09.2007(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Her Yerde Sen
hüner bende değil ki gönül düşünür el yazar hüner sende değil ki yüz görünür göz bakar aramam peşine düşüp diyar diyar her yerde sen yok musun zaten bu tanışıklıkta bir hayalindi bana kar gerisi hep ziyan,nefesim dahi zarar bakmak yok sadece düşünmek seni aldığım karar her yerde sen yok musun zaten 17:45 13.10.2007(Ankara |
İki Yabancı
ilk defa başımı çevirip geçtim yanından, Oysa bir zamanlar senin için geçmemiş miydim canımdan, Böylemi olmalıydı! Biz şimdi iki yabancı, Belki sadece bir tanıdık uzaktan. Zoruma gitmez mi sanırsın bu halini, Nasıl da değişmişsin, kaybetmişsin kendini, Böylemi olmalıydı! Biz şimdi iki yabancı, Üç günde tanımışsın elleri. Ben neler ummuştum neler buldum, Dumura uğradım, öldüm, bittim mahvoldum, Böylemi olmalıydı! Biz şimdi iki yabancı Sanki sırtımdan vuruldum. 11:51 27.01.2007 (Ankara) Seyfettin Çabuk |
Kalbin Kalbimde
Kalbim kabinde, Kalbin kalbimde atar, Yüreğimde bir umudun ateşi Gözlerim hep gözlerini arar ister kopsun kıyamet isterse yıkılsın dağlar bu ruh bu bedende ANCAK SEN VARSAN YAŞAR 2004 Seyfettin Çabuk |
Kalem Olsa
nehirler mürekkep,ormanlar kalem olsa yazamaz hiç bir şair sana olan aşkımı yeryüzü tual,******* boya olsa çizemez hiç bir ressam bu kara sevdayı ben değil,mecnun olsa,kerem olsa çekemez yaptığın nazı bırak yüreğimi,sabır taşı olsa taşıyamaz kahrını çatlardı kalbine düştüğün zalim olsa en beteri halim olsa aşkındaki gizemi alim olsa bileme,çözemez sırrını 00.34 11.02.2005(Ankara) |
Kendimi Terk
söküp attım kafatasımdan beynimi yerine kondu senden ibaret şu yürek usanmadım gölgen gibi hep sürdüm izini vardığım yere bak etmişim kendimi terk 00:49 05.09.2007(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Kim Demiş
kim demiş aşk elle tutulmaz diye ellerinle yüreğimden tut bir hele kim demiş aşk gözle görülmez diye benim gözlerimden sana bak bir hele kim demiş aşk kelimelerle sığmaz diye tahammül ette beni biraz dinle hele kim nedemişse yalan demiş sen birde bana sor hele 00:33 06.06.2007(Eskişehir) Seyfettin Çabuk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.