![]() |
Mavi
Gökyüzü mavi Deniz mavi Yaşam mavi Sen mavi Anılarım mavi Hayallerim mavi Ümitlerim mavi Sevgim mavi. Ahmet Ağır |
Mavi İzmir
Mavi İzmir Sana gelsem Sevdiğimi bana verir misin Onu senden almama izin verir misin Aşkıma kavuşmama müsaade eder misin Söyle Mavi İzmir Sen aşk nedir bilir misin Ahmet Ağır |
Merhaba
Mutlu olmak senin elinde Perdeleri kapat geçmişe Bütün sokalardan aşk geçiyor Gökkuşağı gibi rengarenk Deki iki uzak mesafedeyiz Aramızda yüksek dağlar, derin denizler İstersek aşmak çok kolay engelleri Sen istersen aşılır herşey Uzatıyorum sana ellerimi Tut ellerimden hisset yüreğinde Birbirimizden uzak mesafelerde olsak bile Merhaba diyelim yeni doğacak sevgiye Ahmet Ağır |
Mezar Taşı
Ömrüm fazla uzun sürmez gayrı, Bu acılara dayanmaz yüreğim. Eriyorum günden güne bitiyorum, Zaman aleyhime ilerliyor biliyorum. İdam mahkumlarına sorulur son arzusu, Benimde bir isteğim var sizlerden, Mezar taşıma şunlar yazılması Bir güzele sevdalandım kerem misali, Bir aslıya tutuldum divane oldum. Ben onu kalbimin derinliklerine gömdüm, Oda beni toprağa... Ahmet Ağır |
Mutluluklarımın kadını
Sen mutluluklarımın kadını Seninle yaşadım baharları Sen benim karanlık *******ime Güneş gibi doğan aydınlığım Sen bana tekrar gülmeyi öğrettin Sen benim acılarımı dindirdin Gökkuşağım oldun yeniden Seninle bildim renklerin güzelliğini Ahmet Ağır |
Nafile
Yalvarıp yakarsanda dönmem geriye Kendim için yaşıyorum artık Saklama içinde beni boşuna Bu yoldan geriye dönülmüyor Değişip melek olsanda bitti Söylemeliyim içimde tutamam Yeri göğü ayaklarıma sersende yok Nafile herşey, senin için yaşamıyorum. Ahmet Ağır |
Neden
Neden bitti bunca severken Merhametsizce vefasızca Gözlerimde hala gülüşün var Aklımda hayalin Haykırsamda karanlıklara Işığım olup çıka gelirmisin Bu mutluluğu yaşatırmısın Yoksa çokmu görürsün bana Hala izlerin bedenimde Yaşanılanlar yalanmıydı Hani hayatının anlamıydım Hani benimle açmıştın gözlerini Sen sonum oldun hayatta Küstürdün beni yaşama Hatalıyım yüzüme vurma Gel yarına başlasak umutla. Ahmet Ağır |
Nice Yıllara
Seninle olmakdı vardı diyorum bugün Her anı delice yaşamak vardı Sana sımsıkı doyasıya sarılmak Saatlerce çılgınca dans etmek vardı. El ele kumsallarda dolaşmak vardı Kıyıda güneşin batışını izlemek Sonra martıların uçuşunu seyretmek Daha sonra mutluluktan uçmak vardı. Dağın ta ucuna seninle tırmanmak Zirveden birlikte mehtabı seyretmek Baş başa oturup birşeyler içmek Sonra mutluluktan sarhoş olmak vardı. Seninle olmak vardı evet seninle olmak Kalbinin ortasında bir yer açmak Herşeye güzel günlere yeniden başlamak Bir buketle kadınım nice yıllara demek vardı. Ahmet Ağır |
Nostalji
Nostalji yaşıyorum yine Eskisi gibi aynı nakarat Yalan değil unuttum gülmeyi Gül deseniz gülemem. Yol ayrımındayım yine Nereye gideceğini bilemediğim Çözmek zor bu yolun sonunu Acaba yine mi kahır, hep kahır. Canıma yapıştı hüzünler yine Söyle dünya değerim yokmu sende Dünyam daralıyor git gide Derman kalmadı artık bende. Umutlarımı tüketiyorum yine Pişmanlıklarımın hesabını yapıyorum bir bir Yıldım, küskünüm artık kaderime *******in karanlığına dönmekteyim, adım adım! ! ! Ahmet Ağır Ahmet Ağır |
Ölümsüz Aşk
Yine bu gece senin yokluğunda Seninle yaşadığımız o güzel günlerin Anılarıyla başbaşayım Anıları düşündükçe sana olan özlemimi Sana olan tutkularımı Delice olan sevgimi ölümsüzleştiriyorum. Ölümsüzleştiriyorum ki; Çünkü, geçmişteki aşk kahramanları gibi Bizim sevgimiz, benim sana olan sevgim Ta mahşere dek sürsün. Bizler de bir gün Göçüp gittiğimizde hayattan Yeni bitmekte olan aşk tohumlarına Birer güneş olsun. Bana inanki sevgilim Özlemlerin ötesine taşıdım sevgimi Tutkuların ötesine Ölümsüzlüğe... Ahmet Ağır |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:31 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.