![]() |
Biterken
biterken böyle amaçsızca -harcanırken- sevgiler umutlar uğraşılar boşuna hep uğraşılar sebepsiz Rıza Aslan |
Bitiriliş
her bitirilişte tekrar ve yeniden sarılarak yaşama ve her defasında yeniden sarılarak yaşama kazanmayı unuttum kendimi unuttum 24-12-2000 Rıza Aslan |
Bitmeyen oyun
oyun bitti amacına ve gayesine ulaş(a) madan zamanın tüm hızına inat samimi içten yansız akıp giden anlara bir bent duyarlılığında oyun bitti gecenin amansız karanlığında ve ben ebe olmaktan tam da kurtulmak üzereyken hani rüyanın en güzel yerinde çalar saatin apansız,rüyayı bitirmesi gibi oyun bitti yıllar önce ve ben hala aynı oyun içinde ebelikten kurtulmak için çabalayan üstü başı çamurlu o küçük çocuk oyun bitti sonlanmadan sonun getirdiği o tarifsiz hazzı yaşa(ya) madan oyun bitti - aslında bitmedi... - 07 / 12 / 2006 Mut / MERSİN Rıza Aslan |
Bitmişiz
bitmişiz biz tükenmişiz ömrümüzün ilk baharında Rıza Aslan |
Bittiği an
bitmemesi için elimden gelen her şeyi yaparım, bunun sınırı yok ama bir gün gelir biterse, dönüp ardıma bakmam - bakmazdım senden önce- 28-10-2000 ANKARA KARACAN Rıza Aslan |
Biz seninle...
biz aslında seninle bir yok olmama savaşı verdik birbirimize olan saygımız uygunsuz zamanlardaki uygunsuz sevişmelerimiz hepsi nafile biz aslında seninle bir yok olmama savaşı verdik Rıza Aslan |
Boğulmak
varlığına anlam veremediğim benim dışımda bir ben var bu aralar farklılıklarım var çelişkiler yaşıyorum sık sık kendime dair boğuluyorum kendi varlığım boğuyor beni zamansız - sebepsiz 05/01/2006 Mersin Rıza Aslan |
Boşluklar ve belirsizlikler
boşluklar be belirsizlikler acaba denilen zamanlarda daha fazla yaralasa da umut, tükendiği yerden başlıyor yıkımlar beraberinde yeni yıkımları da getirmiyor umut, tükendiği yerden başlasa da… aslında hiçbir şey istenilen zamanda başlamıyor 27 Aralık 2005 Rıza ASLAN Mersin Rıza Aslan |
Boşuna
suçlu aramak boşuna gidenin dönüşü yok olsa bile - anlamı -yok 10-11-2000a Rıza Aslan |
Boşver
anlaşılmaya çalışmak gibi bir neden anlamsız şu an. bırak... boş ver... olacak olan olacağına varır. 19-01-2001 Rıza Aslan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:28 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.