![]() |
Ne zaman
Ne zaman aynaya baksam Seni görürdüm karşımda Bu kez öyle değil Ne zaman yalnız kalsam Seni düşünürdüm Bu kez öyle değil Ne zaman balkona çıksam Sen geçerdin kapımızın önünden Bu kez öyle değil Ne zaman yağmur yağsa Tanıştığımız gün gelirdi aklıma Bu kez öyle değil Ne zaman göz göze gelsek Dilimiz tutulur, konuşamazdık Bu kez öyle değil Ne zaman el ele tutuşsak Hiç bırakmak istemezdik ellerimizi Bu kez öyle değil Bu kez herşey başka Çünkü sen; Yoksun yanımda Ne benim yanımda Ne de başkasının Çünkü sen, çünkü.... Neyse Söylemeye bile dilim varmıyor Meğerse kaderimmiş sensizlik Yalnızlık ve çaresizlik Herşeyi biliyor, görüyorum Sadecece birtek şeyi çözemiyorum Ben sensiz ne yapacağım Ne olacak benim halim. 2003 Aydanur Başcı |
Neden?
Bana diyorlar ki Hiç gülmüyor,ağlıyorsun Hiç konuşmuyor, susuyorsun Neden? Bana diyorlar ki Hep dertlisin, acı çekiyorsun Yaşamak dururken, ölmek istiyorsun Neden? Bana diyorlar ki Hep insanlardan kaçıyorsun Dost olmak varken Neden? İşte bende bütün bu nedenlere, İlk ve son defa cevap veriyorum Bugüne kadar; Hep siz neden dediniz Soruyorum; Beni güldürmeyip, ağlatan Konuşturmayıp, susturan Dert ve acı çektiren Yaşamayı çok görüp Ölmeyi öneren Sizler değilmisiniz. O halde, Bunları ben hakettim mi? Neden? 1999 Aydanur Başcı |
Nerdesin-2
Seni çok seviyorum Seni çok özlüyorum Seni çok arıyorum Nerdesin, nerelerdesin Şimdi çok uzakta Kimbilir nerdesin Kimbilir belki de Düşlerindeyim Seninim Ben hep senin Karanlıklar içinde Kabuslar hep benim Seni çok seviyorum Seni çok istiyorum Seni çok bekliyorum Nerdesin, nerelerdesin Şimdi çok uzakta Kimbilir nerdesin Kimbilir belki de Düşlerindeyim Seninim Ben hep senin Karanlıklar içinde Kabuslar hep benim 2003 Aydanur Başcı |
Nerdesin-3
Yoksun yanımda Bu yerlerde Yoksun yanımda Issız *******de Ağlıyor gözlerim Durmadan Yanıyor yüreğim Alev alev Neden yoksun Nerdesin Aylar geçiyor Yıllar geçiyor Günler geçiyor Gelmiyorsun sen Sensiz kaldım Soğuk odalarda Sensiz kaldım Boş sokaklarda Çağırıyor sözlerim Susmadan Arıyor yüreğim Sen sen Neden yoksun Nerdesin 2003 Aydanur Başcı |
Nerdesin
Karanlık *******de; Yalnız kaldım, çaresiz kaldım Sen nerdesin? Geçmeyen günlerde; İçimde bir korku O an için, öldüm sandım dediğimde Sen nerdesin? Bugün doğum günüm Yine; yalnızım Tek başıma kaldım Sen nerdesin? Günler, haftalar geçti Aylar, yıllar geçti Yine; gelmedin Sen nerdesin? Yıllar sonra seni; Karşımda gördüm Eski halinden, eser kalmamış Sen burdasın. 1999 Aydanur Başcı |
Neyim var ki?
Ne, sevenim var Ne de, seven bir kalbim Ne, hayatım var Ne de, bir huzurum Ne, uykum var Ne de, bir rüyam 2003 Aydanur Başcı |
O an
Dünyaya geldiğim gün Seni gördüğüm andı İşte o an Kalbime bir hançer saplandı İşte o hançer Beni sana bağladı Öyle bir bağ ki bu Çözsen çözülmez Öyle bir yara ki bu Melhem çare bulmaz Ne ararsan vardır Açıp baksan kalbime Aşk mı? ihanet mi? Bir de sana olmuşum avare Ne yapsam, ne etsem bilmiyorum Öyle bir iz ki bu Silsen silinmez Öyle bir dert ki bu Paylaşsan bitmek bilmez 2000 Aydanur Başcı |
Of
Dün gece; Seni düşündüm Düşündüm ağladım, Gözyaşlarımı gizledim, Hep yolunu gözledim, Gelmedin sen gelmedin. Of of of Ağladım anladım Yoluna bel bağladım Of of of Olmadı olmuyor Yolun sonu gelmiyor 04.11.2003 Salı 23:30 Aydanur Başcı |
Olduğun gibi
Seni gözlerim seçti Gözlerim sevdi ve beğendi Sen benim değil, onun oldun Ardından ben değil Bırakta o ağlasın Seni olduğun gibi, sevmiştim Ama bunu anlayamadın Şimdi anlasanda, artık çok geç Çünkü, bende seni terk ettim. 1999 Aydanur Başcı |
Olmadı
Çileyle doğdum Dertle büyüdüm Öfkeyle kalktım Zararla oturdum Doğruyla başladım Yalanla yaşadım Gerçek sandım Sahte çıktı Doğru sandım Yanlış çıktı Kader dedim durdum Felek durmadı vurdu Çile dedim sustum Dert durmadı vurdu Sustum sustum olmadı Artık bende de kalmadı Ne sabır, ne de güç 15.02.2005 Salı 16:27 Aydanur Başcı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:00 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.