![]() |
Geçemiyorum
Enim sonum senin yanın Kahrına kandım dünyanın Bunca hane bunca hanın Kenarından geçiyorum Tek senden geçemiyorum Ballar balın sende buldum Sevdim seni ve duruldum Sevdan yaktı ben kavruldum Kederinden geçiyorum Tek senden geçemiyorum Hayaline hayran kuldum Sevdan ile savuruldum Sevdim seni ve duruldum Yollar uzun geçiyorum Tek senden geçemiyorum |
Gel
Sol yanım ateşe teslim yanar da yanar Can özüm, iki gözüm, kumrular seni sorar Sensiz başım önde, içimde binbir düğüm Hayalini her gece rüyalarda gördüğüm, gel |
Gibi
Hayâlin hâlime gülümser gibi Gözlerin ruhumu özümser gibi O dudaklar ki ballar misâli Öpmeye kıyamam özletir visâli Faruk Gökbulut |
Gök ve Bulut
Sabırsızca bekledim; Bak yine geldi. Herkesi topladı etrafına Ama herkesi... Yüreği o kadar büyüktü ki; GÖKBULUT denizini andırıyordu Kimse açıkta kalmadı. Dağ taş durmuş, Onu dinliyordu. O hep verdi; Ama hiç karşılık beklemedi. Toprak ana gibi..! Çünkü bir gün yine Kendisine döneceğimizi biliyordu |
Göksu Meyhanesi
Göksu'da buluşup meşk ederiz biz Yürekten bakışıp aşk ederiz biz Gönül hanemizi köşk ederiz biz Anılar canlansın bu akşamüstü |
Gönül Yaralı Kuş Misali
Duvardan inince resmim Enkaz sûreti aldı cismim Gönül yaralı kuş misali Yar ben sana ne ettim Kader ağını sıkı örüyor Halimi Yaradanım görüyor Gönül yaralı kuş misali Kavuşmak için çırpınıp duruyor Sardın beni aşk ağınla Gezdirdin sevda bağında Gönül yaralı kuş misali Kıvranır durur sevdacığınla Bilirim beni çok seversin Gel ki bu can muradına ersin Gönül yaralı kuş misali Son nefesini kollarında versin |
Gözümdeki Yerim
Ne yazarım, ne şair ne de çizerim Bir şey bilir, bir şey söylerim Bir kalbim var tülden incedir Ne bir ite hoşt derim.. Ne de bir karıncayı incitebilirim. |
Gözyaşı
Senin yüreğindeki merhamet adlı çınar Damla damla gözyaşı ile sulanmış Dalında gezinen küçük tırtıllar Gün gelmiş kelebek olup havalanmış Torosların tepesindeki beyaz karlar gibi Senin yüreğinde de apak duygular varmış Baharı besteleyen çağlayanlar gibi Yüreğimden gözlerine yaşlar akarmış |
Gurbet Akşamları
Almıyorum dost haberi Benden uzak et kederi Sinem gibi dertli yeri Bulur gurbet akşamları Bin derdim var öldürecek Düşman gibi saldırarak Tek tek yüküm doldurarak Gelir gurbet akşamları İstemesem de geliyor Şu yüreğimi deliyor Yâr uzaklarda meliyor Bilir gurbet akşamları Güç kalmadı dertten gamdan Vazgeçmedi intikamdan Kanlım gibi şu yakamdan Tutar gurbet akşamları Gam kedere bürür beni Diyar diyar sürür beni Her yanımdan sarar beni Yutar gurbet akşamları Gözlerimde yârim tüter Bana yârim, yârim yeter Ayrılıktan bile beter Beter gurbet akşamları |
Gül Yangını
Salıp kendini gül bahçesine Gül yangınında yanmalı Aşkın dikenli yollarında Kızıl renge boyanmalı Faruk Gökbulut |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:12 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.