![]() |
Var'dı
Dalgasız denizlerde rüzgar olmak vardı Bir de yıldızsız *******de ay Yanında olmak vardı Gözlerine bakmak Sesini duymak Mutluluğu buldum seninle Mutluymuş yaşamak Deniz Önderoğlu |
Var mısın?
Varmışsın gibi bir boşluk var hayatımda Anlamsız tamamsız bir boşluk Gözlerinle doldurdum yokluğunu Ellerinle tamamladım anlamları Yüreğini kattım yüreğimdeki boşluğa Sen oldu Öyle bir sen oldu ki Aynaya baktığım odamda Bir tek sen kalmıştın Duvarlarda Deniz Önderoğlu |
Y Siiri
Yalnızım yine Yaşadıklarımın Yaşlanmışlıkları var yüreğimde Yalnızlığa terkedilmiş bir kalp Yaşlanmışlığa terkedilmiş bir beyinle Yitirilmiş hayatlar yaşamak Yitik bir gün yaşamak Yaşamamak geliyor artık içimden Deniz Önderoğlu |
Yaklaşan Son
Ölüme yaklaşırken insan Ne düşüneceğini bilemiyor Korkusundan Oysa ne var ki korkacak Yokolmaktan Ölümü bilerek yaşamıyor muyuz zaten Elbet bir gün toprak olacaksa bu beden Sınırlarını zorlamalı insan yaşarken Ve yaklaşınca ölüm Beden denen bu giysiye Ruhunu teslim ederken sevinmeli insan Yeni bir elbise giyeceğinden Deniz Önderoğlu |
Yalnızım
Ay kadar yalnızım Şu yeryüzünde Ay'ın etrafını milyonlarca yıldız kaplamış Benim bir tek yıldızım nerede! Deniz Önderoğlu |
Yan yana
adının yanınına koydum adımı anlamları çoğaldı, ben oldu sen oldu biz oldu yaşamının yanına koydu yaşamımı varlık oldu teklik oldu çokluk oldu kalbinin yanına koydum kalbimi nehirlerin birleştiği denizler gibi coştu dalga oldu girdap oldu tufan oldu sevginin yanına koydum sevgimi denizler okyanus oldu ******* gündüz oldu ölüler yaşar oldu senin sesini duydukça parladı gözlerimin içi yeni doğan bebeğin saflığında kış bahar oldu kötü iyi oldu ceza armağan oldu seni sevmekle başladı her şey sensizlik ölüm olurdu Deniz Önderoğlu |
Yasakları Yasaklamak
Yasak olan ne varsa Yaşamak istiyorum seninle Yasak meyveyi yemek, Sokaklarda öpmek, Sarılmak istiyorum Bütün yasakları Yasaklamak istiyorum Seninle... Deniz Önderoğlu |
Yaşam
Yaşadık, yaşamak denirse Kısacık ömrümüze Büyük ayrılıklar sığdırdık Her ayrılık değilmidir zaten Bir diğerinin başlangıcı Başlangıcı olmayan Hayatlar yaşadık Deniz Önderoğlu |
Yaşayan Aşkımız
Geldiğin gün kapıma Yüreğimin ve kalbimin kapılarını Sonuna kadar açacağım sana Sana yeminler edeceğim Ruhum ve bedenimle Sonsuza dek senin olacağıma Söz etmeyeceğim sevdamızdan Kimselere Bizimle ölecek Yaşayan aşkımız! Deniz Önderoğlu |
Yine Yalnızlığımla Başbaşayım
yine yalnızlığımla başbaşayım hayatın önüme çıkardığı bir başka kalp acısıymış yaşanan yaşamalıymışım demek ki olmayan bir savaştan yine yenik ayrıldı o koskocaman ordu her yenilgiyi bir acıyla doldurdu ve kalmadı artık bu kalpte acıya katlanacak bir hücre 14 Kasım 2006 Deniz Önderoğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:59 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.