![]() |
Bilemiyorum
Bu gün, Bu akşam, Bu gece, Karamsarlığım Üzerimde yine. Varla yok arası Bir çizgide, Olmakla olmamak arası Bir karar vermenin, Kararsızlığı içinde; Sonumun Ne olacağını Bilemiyorum! Ziya Kara |
Bilinmesi Gerek
Laf lafı açar tamam da; Ulu orta da konuşulmazki, Yerin kulağı olduğu bir gerçek. Hırlısı var, hırsızı var, Nerede, ne zaman susulacağıda; Bilinmesi gerek. Ziya Kara |
Biliyorsun Değil mi?
Senin iç gıdıklayıcı Kışı bahara çeviren İnsanı alıp götüren Apayrı; hoş bir sesin var. Bakışların çok manalı Şiir, şarkı, roman gibi Okumak, dinlemek, hissetmek Yazmak, sevmek gerek seni Biliyorsun değil mi? Ziya Kara |
Bilmeni İstiyorum
Seni her ne kadar sevmek istemiyorsam O kadar, o kadar daha çok seviyorum. Hayallerimde bile iç geçiriyorsam Bendeki senden beni geri istiyorum. Seninle sensizliği düşünemiyorsam Neden ben hala nefes alıp veriyorum? Sen bendesin de; beni sende arıyorsam Nasıl yaşadığımı bilmeni istiyorum! Ziya Kara |
Bir Bakarsınki
Bir sırrın varsa kendinde gizli tut Aklının bir köşesine yaz unut Gün ola harman ola, bir bakarsınki Senin sırrın sana senden son umut Ziya Kara |
Bir Ben Değilim
Bir biri ardına Sorular soruyorum Kendi kendime Cevaplayamadığım Cevap alamadığım Delimiyim ki ben Gülüp duruyorum Ağlamaklı halime Sanmıyorum Sananlar olsa da Oysa ki Çok iyi biliyorum Bir ben değilim Boşluklar içinde olan Özünü aslını unutmasa da Her şeyiyle unutulan! Ziya Kara |
Bir Bulutum
Yer yüzünden Deniz üstünden Bakınca Masmavi gök yüzüne Bazen bembeyaz Bazen kapkara Bir bulutum Damla damla düşüyorum Gök yüzünden denize Yer yüzüne Ne denizi taşırabiliyor Ne de kuraklığı önleyebiliyor Kaybolup gidiyorum Güneş bana Ben güneşe hasret! ... Ziya Kara |
Bir Dileğim Var
Duyduğuma göre mutlu değilsin Hala bana tutkun, esir gibisin Yıllar sürebilir senin bu tutkun Bana sorarsan, ben çoktan unuttum. İzi kaldı belki, bir yara gibi Sonsuz ufukların derinliğinde Çoktan hak ettiğin bir dileğim var İnim inim inle, inle de ölme! Sebep sorma bana, dileğim neden Dilim varsa bile sana söylemem Kilit vuramazsan sen hislerine Düşün dur da; kahrol kendi kendine! Sen sandığımdan da deli dolusun Seni kim isterse onun olursun Ruhuna işlesin dileğim benim İnim inim inle, inle de ölme! Ziya Kara |
Bir Gün
Bir gün yaşadım bin defa öldüm! O bir günde gerçekleri gördüm. Herkesi kendim gibi sanmakla; Hayatımın hatasını yapmışım. Ziya Kara |
Bir Varmış Bir Yokmuş
Sana çocukluğumda aşık oldum Haberin yoktu ama biliyordun Bu güne dek seni sensiz yaşadım Yıllar geçti hala da aşığınım. Kalbimin derinliğinde saklısın İçimdesin ama bana yasaksın Nerede olursan ol, yaşıyorsan Sevdiğimi de hissediyorsundur. Arada bir de elimde olmadan Çocukluk yıllarıma geri döndüğümde Ben neredeysem sen de oradasın Her şeyi birlikte paylaşıyoruz. Sonra kendime gelince sessizce Yelkenleri suya indiriyorum Acı ama gerçek, bir varmış bir yokmuş Hayat kaldığı yerden devam ediyor. Ziya Kara |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:28 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.