![]() |
sende hep kendini sev ve hep kendini yaz
Satırlara yazmak Hayatı, kendini, her şeyi Satırlara sığdırmak Aslında çok zordur bunu yapmak Kendine bile itiraf edemediklerini Satırlara itiraf etmek İçini rahatlatmak Bir an bile olsa rahatça nefes almak Aslında sevmektir yazmak Aslında aşık olmaktır yazmak Aslında kendini sevmektir yazmak sende hep kendini sev ve hep kendini yaz |
bugünüde bıraktım satırlara
bugünüde bıraktım satırlara bugünüde koydum satır rafıma biraz içim acıdı bir damla yaş geldi gözümden ama satırlara bıraktım ve geçti satırlar sırdaşım satırlar yandasım satırlar tek tesellim umutsuzluğu silen yalan sewdaları barındırmayan tek eşsizim satırlarım satımda bugünde ben satırlarımda bugünde bugünüm dünüm yarının anım ve her yanım |
satıralara bıraktım herşeyi
satıralara bıraktımtım herşeyi yalan aşkları gerçek olan sevdayı sewen kalpleri damla damla dökülen gözyaşlarını herşeyi satırlara bıkrakıyorum ellerimi koyuyorum koynuma ve başlıyorum izlemeye satırlarımla konuşmaya dert yakınmaya sevincimi paylaşmaya acılarımla ağlayıp ah çekmeye ahlarımı satırlarla dile getirmeye yalancı ayrılıkları herşeyi ama herşeyi satırlara bıkrayorum ne yaşatırsa ne yaşanmışsa yansıtmaya herşeye susup satırlara bıkrakıyorum hayatın 5 kelimesinide..... |
çık gözyaşlarımın içinden
git be artık yüreğimden istemiyor seni hücrelerim verdiklerin yetiyor canımı acıtmaya çık umudumun yerinden çık gözyaşlarımın içinden git en derinlerimden yüreğimden bırak beni bana beni umutlarıma beni umutlandırma.... |
Onada karısma be
Şu an ne düşündüğüm Nede söylediklerimin Bir anlamı var Bu yürekte Bu sensizlik de bir tek sen varsın Hadi oda olsun bana kâR Tek bıraktıgın Umut Onada karısma be Yar................ |
aşka dair
http://www.asksiirleri.net/Flash_dosyalar/gul.jpg aşka dair http://www.asksiirleri.net/Flash_dosyalar/hh_fproj1.gif"İki kalp arasında en kısa yol:Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uçlarıyla değebilen İki kol. Merdivenlerin oraya koşuyorum, Beklemek gövde kazanması zamanın; Çok erken gelmişim seni bulamıyorum, Bir şeyin provası yapılıyor sanki. Kuşlar toplanmış göçüyorlar Keşke yalnız |
Yine yüreğimde sonbahar
Yine yüreğimde sonbahar yaprak dökümü...! dalından düşen her yaprağa uzun dalışlar anılar, an'lar... ve her bir yaprağı özel kılan özde bıraktığı gülümseme... kaç defa yaşar bir ömür hazan mevsimini? ve kaç defa bulur gönül, gönül eşini...! galiba hazan mevsiminde bulunanlar Belki de baharda... hazan mevsimi de bir bahar "Sonbahar" daha sıkı sarılır insan bu zamanda sevgiye sevgiliye... ilkbaharda değil de sonbaharda daha değerlidir papatya gibi... son demde, son papatya! hani kış mevsiminden önce kırlarda açan yaban papatya! |
:..........:::.hanİ:::::::::......
Hani gözler yalan söylemezdi sözler söylese bile hani güneş hep doğardı yağmur yağsa bile hani beni hep sevecektin ayrılık ölüm olsa bile hani beraber ölecektik ayrı düşsek bile hani birşey ayıramazdı bizi dünya karşımıza gelse bile hani hep sevecektik birbirimizi sonunda ölüm olsa bile |
SöyLeme..
Sokaklarda son buldum önce Nasilsa buldun beni, bir gecede Rüzgarlardan sordun sen öyle mi Nasilsa buldun beni, söyleme Kizgin bir sehir gibi gözlerin Anlatmak cok zor bakma yüzüme Yok artik gitmem lazim firtinalardan önce Biraz uzun kalmisim ellerinde yüzünde... Yamurlara saklanip önce Sana eriyip, yagdim Gizlice.. Sokaklara döküldüm önce Nasilsa buldun beni bir gecede Yamurlardan sordun sen öylemi Nasilsa buldun beni, söyleme Cikmaz bir sokak gibi gözlerin Anlatmak cok zor bakma yüzüme.. Yok artik gitmem lazim firtinalardan önce Bak artik hep yalnizim, söyleme... |
sahibiyim hüzünlerinin...
bir çiçekli baharda, uzaklardan türkü sesleri geliyorken ince ince kulaklarına, baştan ayağı mutlu olduğun anlarından çok, hüzünlendiğin zamanlarına ortak olmak için varım. herkes bulunur eğlencelerinde, ve hep gülen yüzler vardır çevrende... lakin güzel gözlerine buğu çökmeyegörsün yavru yüreciğinden yükselen... dağılır bir duman gibi insanlar, ve ben dalarım gecene, karanlıkta soluğuna ortak olmak için. hüznünü suyu emen sünger misali çekip, gadanı gadam,belalarını belam belleyip te senin gözyaşlarını, miskin gözlerimden dökmek için... gözyaşları ile düşeceğim ruhunun derinlerine damla damla... ve dirilteceğim yüreğini aşk şiirleri ile sen yalnızlıktan tir tir titrerken... _ALINTI_ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:24 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.