![]() |
Sevenler,Kolay Gelsin Hepimize
Yalancıyım Yalancısın Yalancı Daha bulunmadı kalbin ilacı Bulana kadar çekeceğiz aşkı Kesin bir tarih yok İnkar ettikçe anlarız bulunmadığını Seven yalan,giden yalan,sözler yalan Eee ne kaldı aşktan yana doğru olan Adam gibi yaşadık,bal gibi sevdik ama Adam gibi anlatamadık anlaşılan Aşkı yaşarken dürüst,bitince yalan Sen kapıdan çıkar çıkmaz söylenen sözler gibi ardından İster doğru ister yalan yaparız ;var mı bundan kolayı Nasıl olsa daha bulunmadı ilacı Sevenler,kolay gelsin hepimize İstediğimizi batırıp,istediğimizi çıkaralım Yalancıyım,yalancısın,yalancı Kimsenin yok söyleyecek tek bir lafı..... |
Sevmeye Hazırım
Canımsın daha ötesi var mı Seviyorum Kanıtlamaya gerek var mı Deliymişim gibi bakma bana Ben böyle ilk defa İlk defa kafama estiği anda bir yerdeyim Eğlenceyi senin sessizliğine hiç tercih etmedim Ve kilometreler hiç büyümedi Bir anda esti,aşk bir anda geldi Deliyimişim gibi bana bakma Artık yanmıyorum aşktan kaçtığım yıllara Gitti kışlar,geldi baharım Eğer sen de istersen Sevmeye hazırım |
Şimdi
Ne yapacağım şimdi Neyi yapsam olur istediğin gibi Karar verip fikir almak neyin nesi Bu saatte gelişin hayra alamet değil ki Onca özlemin ardından İçim sana yabancı sanki Farkın kalmadı Başı sıkışınca gelen dostlarım gibi Gecenin bir vakti |
Susuyorsun Hiç İstemeden Hem de
Seni üzdüm elimde olmadan Düşmesin diye tutmaya çalıştığım kristal bir bardak gibiydin Ama ben tutamadım O şimdi yerde Ve paramparça Ne yapsam olmayacak eskisi gibi Küçükken herşeyin tamirini çok kolay sanırdı çocuk kalbim Birisi kırsa da oyuncağımı Özür diledimmi yüzümde güller açardı Beraber oynamaya başlardık kaldığımız yerden Çocuk çocuk nasıl gülerdim Hala bir resmim var öyle,arasıra bakarım Ne zaman birisi kırsa beni,ne zaman ben kırılsam birine Ama çocukluğumda ki gibi hissedemiyorum artık ben bile Unutmuyor yüreğim bazen ne yapsam Özürler artık pazarlarda satılık Ve üzüntünü gözlerinden kimse okuyamıyor Anlatmak uzun zaman aldığından değil Dinleyecek kimseyi bulmayacağından gönül susuyor Söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil desende Susuyorsun hiç istemeden hem de |
Terkeden Sen
Bilmem ki ne diyim ben şimdi Terkeden sen,kalan ben Anlar mısın zannediyorsun şimdi O an bunun ne demek olduğunu anlamayan sen. |
Unuttum Sanma
Unuttum sanma;aklımdasın Gün biter gece başlar başlamaz yanımdasın Arayamam,soramam seni yasak Aşk böyle güzel;bihaber ama uzak... |
Vazgeçmeye Çalışıyorum
Boşuna Yine boşuna ağlıyorum Ben yine eski ben oldum Konuşup konuşup yine susuyorum Bu son deyip yaktığım her sigarada Kendimi kandırıyorum Alışkanlığım değil ki değiştirmeye çalıştığım Ben ben gibi olmamaya çalışıyorum Bir şarkı duyduğumda dolan gözlerimden Atılan tokata verdiğim gülden Bu iyi,gerçekten iyi demekten Vazgeçmeye çalışıyorum |
Ya Onlar
Anlamazlar Yorma kendini Onların oyunculuğu Sadece kendi tiyatrolarında Boğulurlar başka seyirciyle Başka platformlarda Hiçbirşey söyleme Bilmiyorlar senin dilini Sen onların dediğini anlarsın da Onlar seninkini? |
Yetmiyor Sevdiğim
Neyi geri verirsen ver Borcun kapanmıyor Evet resimlerimi geri verdin ama Eski beni geri getirmiyor Kendini alırken Bizi vermelerin neden Sensiz anlamı yok o resimlerin Git kime istersen ver. |
Yok Edercesine Bitti
Anlamsızca bitti Hiç beklemeden,aniden Karşıdan karşıya aceleyle geçer gibi Ömrünün son dakikalarını yaşar gibi Sigarayı bir an önce bitirmek için içer gibi Yok edercesine ikimizi Bitti |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.