![]() |
Her Şeyi Mahvettin (2)
Çok ağır geldi bu ayrılık, Biliyorum onu unutamıyorsun, Her yerde sanki o varmış gibi, Hayaliyle karşılaşıp duruyorsun. Varlığında kıymetini bilmedin, Ellerin sözüyle onu yitirdin, Şimdi pişmansın hatalarına, Gururunla herşeyi mahvettin. Geriye tekrar dönülseydi, Sevilenler kıymet bilseydi, Sende pişman olmazdın, Aşkın gururunu yenseydi. |
Hıçkırık
Gözlerden inatla gelen fırtına, Bir damlanın anasıdır hıçkırık. Yılların günahı,zevkin sonunda, Asileştiren güzelliktir hıçkırık. Zamana bakınca durgunlaşıp, Anılara sarılıp kucaklaşıp, Ölüme yavaş yavaş yaklaşıp, Eceli hissedince başlar hıçkırık. RAFET gelince seninde sonun, Dünyadan ayrılırsa yolun, Tutmaz olursa birgün kolun, Bir teselli olur hıçkırık. |
Hoşgeldin 2002
Her giden seneye umut bağladık, Gözümüz yaşla doldu 2002. Şimdi seninle tanıştık Hoşgeldin dünyamıza 2002. İş ve aş bekliyoruz önce senden, Zamları uzak tut bizden, Trafikte yaşanan cinayetlerden, Kurtar bizi 2002. Deprem haberi bizi vurmasın, Kardeşlik olsun, savaş çıkmasın, Kimse vatanıma yan gözle bakmasın, Şanlı tarih olsun 2002. Neler bekliyoruz senden neler, Bitsin karanlıklar, bitsin cinayetler, Spor, sanat ve bilimde zaferler, Bizimle olsun 2002. Her geçen sene bizi ağlattı, Gülmek isterken bizi ağlattı, Nasılsa gelen gideni hep arattı, Şimdi de sıra sende 2002. |
Hüseyin Kandemir (Akrostiş)
Her zaman kadere isyan ettiğimde, Üzüntüm insanlara değil,gelip geçen günlere, Sanmayın ölümden korkum var benim, Eceli bile sizden daha çok özledim. Yaşamak güzel ama paylaşırken, İnsanlar arasında konuşup kaynaşırken, Ne zaman olacak diye sormayın lütfen. Kimbilir ne kadar sürecek bu hayat, ALLAH'ım beni öldür ve tekrar yarat. Nasıl yaşarım,günlerim karanlık geçerken, Dünyamda hergün çileler yaşarken, Ecel belki olur bir kurtuluş, Mezarlıkta olur bana yeniden doğuş, İşte benim hayatım,benim kaderim, Razıyım ölüme bile,yeterki bitsin bu dertlerim. |
Hz. Muhammed (S.A.V.)
Hasretini anlatmak o kadar zorki, Zamanın çıldırdığı bu umman içinde. Masallar okurken şu insanoğlu, Umman'ın başlangıcına seni yazdım. Hicranla geçen yıllarını okudukça, Allah'ıma senin şefaatin için yalvardım. Mutluluğu tattım seni dinledikçe, Mutluluğu içtim o ummanını gördükçe. Ezan-ı muhammediye arşa yükseldikçe, Davanın kıymetini yeniden anladım. (Salavat-ı şerife getirmek mutluluk deryamdır Anlamadan seni yargılayanlar kanayan yaramdır Veda hutben ise hikmetli nasihatındır.) |
Kabul Ederim
Toprağın sinesinden almışım huyumu, Seni her halinle kabul ederim. Ne olur artık çizme sonumu Seni her halinle kabul ederim. Geçmişte mazin hatayla dolu olsada, Kapkaranlık sayfayı ömrün doldursada, Benden önce yaşamından pişman olsanda, Seni her halinle kabul ederim. RAFET günahınla alıyor seni, Dediğim şey belli aynı toprak gibi, Seviyorum seni artık anla beni, Seni her halinle kabul ederim. |
Karanlıkta Ağlayacağım
Artık öğrendim yaşamayı, Karanlıkta ağlayacağım. İsterim belki yalnız kalmayı, Karanlıkta ağlayacağım. Eski halim olmayacak artık, Acıyan gözlerle bakmayın artık, Ağladığımı göremeyeceksiniz artık, Karanlıkta ağlayacağım. Bazen bir off çekerse eğer, Sanmayın RAFET geriye döner, Beni seven karanlığı sever, Karanlıkta ağlayacağım. |
Kimdi Söyle
Beklemediğim birgün geldin gönlüme, Ben senindim sen benim değil mi? Yaşarken ölümü özleyen kimdi? Ecele yan çizip gülen kimdi söyle? Ben yaşarken meyhanede sana hasret, Yakarken içimi zalim gurbet, Kulağımda hala söylenen cinayet, Dil yarası'yla ölen kimdi söyle? Hani kalp güzelliği ağır basardı? Sevgiler mahşerde de yaşardı! Gözlerin sevgime anahtardı! Dünyada kapıları kapatan kimdi söyle? Her zaman ağlayan kimdi söyle? |
Kimse Bilmesin
Sus, kimse bilmesin derdini, Anlatma, anlattıkça gülmezsin. İçinde sakla ölümsüz sevgini, Dost da olsa kimse bilmesin. Ne yapacak el senin derdini, Herkes düşünür kendi keyfini, Sessizce çek sen içini, Ağla, ağladığını kimse bilmesin. Gözyaşlarınla düşmanını güldürürsün, Dost bildiklerin yanında küçülürsün, Bu dertle kavuşmadan çürürsün, Sabret, kimseye güvenmeyesin, Güçsüz olduğunu kimse bilmesin. |
Kızıma
Daha dünyaya gelmeden beni mutlu eden kızım, Kim bilir nasıl nazlı, nasıl cilveli olacaksın. Ne olursan ol, milliyetçi olmanı isterim. Saçların rüzgarı canlandırsın. Yıldızlar sana şiirler okusun. Ergenekon akşamı gibi, şair sabahında. Canım kızım yalnızlık düşmanın olsun, Mutluluk kalbine nehirler gibi dolsun. Gözlerin fırat gibi dalgalı, Sözlerin özünle hep bir olsun. Ömrün boyunca canım kızım, Dertlerin benim, mutluluklar senin olsun. Ve bu şiirim bir dua olarak hep seni korusun. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:37 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.