![]() |
Gecenin İçinden
Kırılma noktasındayım gecenin Gece dediğin nedir ki sevgilim Bir gün daha doğacak içinden Duvarda asılı çerçevenin Uyan artık tatlı rüyalardan Az sonra gün doğacak sevgilim Ben geceyle dans ediyorum Senin hala sallanıyor beşiğin |
Geçitler
Biz hep dövünüp dururuz Yolun bir karşısında Yakınırız üst geçit isteriz Alt geçit isteriz biz Yapılınca bir üst geçit Olmaz ise alt geçit Ya akşamcının yeri yaparız Ya alt geçide dükkan yaparız Geçen olmasın isteriz Girişine kilit asarız Bilirsiniz bizi siz Dururken; alt,üst geçit Biz hep yoldan geçeriz Oluverince kaza bir kez Yollara yayılırız Sonra ağıtlar yakarız Zor gelir buradan geçmek Durur isteriz tüp geçit Bilirsiniz bizi siz |
Gerekli
Savaşmak için rakip gerekli Barışmak için iki el gerekli Sevişmek için iki vücut gerekli Sevmek için tek yürek yeterli |
Girdap
Girdabına düşmüşüm Dönüyor başım Dönüyor mavim Ne yana kulaç atsam Batıyorum.. Girdabına düşmüşüm Çıkamıyorum.. |
Gitmek Zor
Gitmek zor diyorum,gitmek zor Öyle güzel ki bu ağaçlar,bu kuşlar Mavisinde göğün güneş ve bulutlar Nisan da yağan yağmurlar Bahar da açan güller,çiçekler Börtü böcek,bal yapan arılar İp atlayan,top oynayan çocuklar Bu denizler,bu okyanuslar Şırıl şırıl akan dereler,içindeki balıklar Tadına doyamadığımız,dutlar,kirazlar Üzerine bastığımızda hiç gücenmeden Vereceğini yinede veren topraklar Ve sevgiliye kondurulan buseler Gitmek zor diyorum bu dünyadan Gitmek zor....... |
Göçmen kuşlar
Gönlüm uçmak ister diyar, diyar Ömrümün mevsimleri geçerken bir,bir Yolum olsun isterim mavi gökler Yoldaşım da göçmen kuşlar Bulutların üstünden bakmak denizlere Konmak en yüksek dağlara,tepelere Ve süzülmek isterim yemyeşil ovalara Bu yüzden hep imrenirim göçmen kuşlara |
Gönlüme
Suskun olur dilin Yalanların yorgan üstüne Dostların olmuş sürgün Gece çöker üstüne İyi yolculuklar denmez Gitmek isteyene sinsice Ve gidişin infaz Olmaz artık gönlüme |
Gözlerim Dolar Ağlayamam Ben
Gideceğim bir gün,tasımı tarağımı toplayıp Çekip gideceğim ardıma bakmadan Bakarsam bir kez ardıma Gidemem,adım atmaz olur ayaklarım Gözlerim dolar ağlayamam ben Gideceğim bir gün,tasımı tarağımı toplayıp Ve ardıma bakmadan,dönmeksizin Ne güzel di aslında yaşadıklarımız Geride bıraktıkça,gözlerimin önün de Gözlerim dolar ağlayamam ben Gideceğim bir gün,tasımı tarağımı toplayıp Sevmiştim ben sizleri çok Sizde beni o sıralar çok Yalan mıydı,yalan mıydı yoksa Gözlerim dolar ağlayamam ben Gideceğim bir gün,tasımı tarağımı toplayıp Kahrolası zaman kahrolası Ne de çabuk gelip geçtin böyle Ve yıktın hep kumdan kalelerimi Gözlerim dolar ağlayamam ben |
Güller Açsa
Ne zaman güller açsa Yeşil gözlü çocuk doğar Ellerinde rengarenk güller Ne zaman güller açsa Bir adam ölür şafak da Ne zaman güneş açsa Güller açar Sahi burası neresi...... Ne zaman Güneş açsa Güller solar |
Gülün Güzelliği
Sarı,kırmızı,pembe Barındırır bütün renkleri Bazen ayrı ayrı bir tende Ki mevsimindedir Gülün tüm güzelliği Ne değeri kalır Geçtiğinde mevsimi Gülün mevsimidir yaz Yoksa,ottan bile sayılmaz |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:47 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.