![]() |
Yarali genc kiz!
Güveniyordu herkeze o genc kiz Herseyi cok seviyordu Dünyaya toz pembe bakiyordu Yüzünden gülücükler hic eksilmiyordu Hep gülüyordu cok mutluydu genc kiz Kendi dünyasinda yasiyordu Mutluydu ozamanlar Birgün bir delikanliyla tanismisti genc kiz Iste o günden beri dünyasi degismisti biranda Cok baska duygular icindeydi Bundan önce hic hissetmedigi duygulari yasiyordu Tecrübesizdi o genc kiz Duygularinin onu nereye sürükleyecegini bilmiyordu Delikanli yasca büyüktü ondan Görüsmeye basliyorlardi delikanliyla Hoslaniyordu besbelli Birgün delikanli genc kiza asik oldugunu söyleyince Mutluluktan ucuyordu genc kiz *******i uykusuz geciyordu Onu düsünüyordu Onu özlüyordu Genc kizda asik olmustu delikanliya O günden beri bütün dünyasi delikanlinin etrafindaydi Her anini birlikte geciriyorlardi Aradan cok zaman gecmiyordu Delikanli aramiyordu önceki gibi Üzülüyordu genc kiz Ama yinede güveniyordu Cünkü asikti delicesine delikanliya Delikanli cikmiyordu genc kizin telefonlarina Agliyordu genc kiz Yinede dayanamayip ona gitmisti Ne oldugunu ögrenmek istiyordu Delikanli bu siralar cok yogun oldugunu, Ona güvenebilecegini ve genc kizi sevdigini söylüyordu Sevinmisti genc kiz Hemen inanmisti Kalbi safti Cabuk kaniyordu Yine görüsmeye devam ediyorlardi Genc kiz cok mutluydu Dünyalar onundu sanki O gece telefon bekliyordu delikanlidan Delikanli aramamisti o gece Üzülmüstü genc kiz Her telefon calisinda umutla kosuyordu Hala onun aramasini bekliyordu Günler geciyordu bir haber alamamisti delikanlidan En sonunda aramisti delikanli Sevinmisti genc kiz Genc kiz onu ne kadar özledigini anlatmak isterken Sözünü kesiyordu delikanli “Seninle güzel günler gecirdik” diye basliyordu söze Anlamisti genc kiz Delikanli ayrilmak istyordu Genc kizin gözleri doluyordu Birsey diyemememisti Bir tek kelime konusmadan kapatmisti telefonu Hickiriklarla aglamaya baslamisti genc kiz Ilk kez bu kadar cok agliyordu Ilk kez gözleri parlamiyordu Dünyaya küsmüstü genc kiz Mutsuzdu artik,etrafina gülücükler sacan neseli kiz Gözyasi dinmiyordu hep agliyordu Toparlamaya calisiyordu kendini Dostlari güc veriyordu ona Unutmak istiyordu yasananlari Unuttugunu saniyordu genc kiz Aylar sonra tekrar karsilasiyorlardi Kalbi yerinden firlayacakmis gibi oluyordu Heyecanlaniyordu genc kiz Delikanli “affet beni, bir hataydi” diyordu Kaniyordu genc kiz Duygularina yenik düsmüstü bir anda Bu sefer daha cok baglanmisti delikanliya Delikanli ayni oyunu tekrar oynamisti genc kiza Yasamak istemyiordu Oyuncak bir bebek gibi hissediyordu kendini zavalli genc kiz Nerden bilebilirdiki askinin sonu böyle olucagini Nefret ediyordu delikanlidan Insanlara güvenmiyordu artik Parlamiyordu gözleri Gülmüyordu eskisi gibi Degismisti genc kiz Intikamini alicakti genc kiz Vazgecmisti bir anda Nefret ettigi biri olsa bile ona aci cektirmek istemiyordu genc kiz Insanlardan uzaklasmisti artik Icine atiyordu duygualrini, acilarini Kimseyle paylasmiyordu Güvenmiyordu, güvenemiyordu genc kiz Delikanli cok sey alip götürmüstü genc kizdan Birde büyük bir izde birakmisti Gönül yarasiydi bu Sevgi dolu olan bir kalbi nefretle doldurmustu Yaraliydi genc kiz Tövbe etti en sonunda sevdalara Kaciyordu, sevgiyle yaklasan ellerden Korkuyordu, tekrar incitilmekten korkuyordu Eski günlerini ariyordu genc kiz O eski neseli kizi ariyordu icinde Ölmüstü o neseli kiz, öldürmüslerdi Üc yil gemcmisti aradan Toparlamisti kendini Coktan unutmustu Ama gönül yarasini asla unutmuycakti Delikanliyi asla affetmiycekti Eskisi gibi olamaycagini anlamisti artik Hayata geri dönüyordu... yarali genc kiz...!!! |
Yoksun
İsterdim her saatim. Her dakikam seninle olsun Ama yine saat yanlızlıga dönüyor Vakit yıne aynı ayrılık vaktı Saatlerı durdura bilirmiyim Sevgime dönüştüre bilirmiyim Ama saatler durmuyor Ve..... Saatler gece yarısını vurdugu zaman Yanlızlıgımla basbasa kalıyorum Sigaramın her nefesınde Sankı senı ıcıme cekıyorum Anılarım ıcımı yakıyor O gunleri hatırlamak Ölümden bile acı geliyor Ne varkı sen YOKSUN Gecenın karanlıgında |
Benim Hayatım
sensiz olmuyor yerine konmuyor hiç kimse meğer ne kaybetmişim seni canımdan çok sevmişim ama artık öğrendiğim bildiğim tek şey var buda seni sevdğim gecemi aydınlatan gözlerini düşünürüm her akşam aynı saatte aynı sevgiyle ben seni unutmaya çalışırken masallarda kitaplarda aradım bir yol almış götürmüş seni bensiz bulamadım şimdi yoksun malatyada çok sevmişim affet çok geç anladım her güzel şey sonunda hala ağlıyorum sana kana kana giderken arkandan haykıracağım tek şey var söyleyemem yazarım anlatamam ama söylüyorum işte vakti geldi artık kalbimi geri ver bana emine ile el ele tutuştuğunda acaba hiç aklıdan geçtim mi bir anda olsa sen benim hiç aklımdan çıkmadın ama bana dediklerini hatırladın şuanda hani sana göre kız değildim ya şimdi sana soruyorum kim canını verir benim gibi hiç düşünmeden sana gittin yada gidiyorsun kimbilir bunu ne zaman okuyacaksın bilmiyorum fakat bunu okuduktan sonra unutmayacaksın beni çünkü kalbim şuanda yanında ve.. sana fısıldayacak kusursuz aşkımı benim belkide unutacaksın ve karşılaşacağız birgün işte o zaman senin gözüne bakacağım ayrılığın acısını kalbinde duyunca sende bakacaksın gözüme o anda bazen düşünüyorumda bana yaptıklarını öylece kendime şaşıyorum hala ayaktayım yaşıyorum diye ama senden uzak olunca güç toplayacağım doya doya seninle birgün karşılaşacağımız o ana süper44ü hatırlarmısn bilmiyorum ama her açtığımda aklımdasın bunu biliyorum. ben seni hala seviyorum anlata biliyormuyum 7 ekimi hatırlıyorumda sanki yeni biri olmuştum o dakikda anlamadım bana veridğin değeri o zamanlarda sonları anladım fakat iş işten geçmişti çünkü senin içniç ben yoktum ya emine girdi hayatına ve çıkmadı bir daha düşündükçe gözlerim doluyor ama ağlamayacağım görene seni görene kadar seni bir daha gördüğümde boynuna sarıldığımda anlayacaksın aşkımı sensiz kaldığım zamanlardaki halimi bize gitar çalışın vardı ya ne hayranlıkla seyrederdim seni hani çocukların hediye aldıklarındaki sevinci vardırya gözlerinde bendede o oluyor seni düşündüğüm gördüğüm ve hissettiğim her anda yaza geldik ama hala şimşekler çakıyor sen yanımda olsan hiç korkmam ama yoksun ki içime bir burukluk düşünoyr aslında birazda şaşkınlık nasıl oluyorda ben böyle yazıyorum demekki seni gerçekten seviyorum daha demin sana iki mesaj attım ikisindede bana biraz bile sevginin olmadığını anladım senin beni sevmendi hep dualarım ama olmadı ne yapalım bir akşam kapının önünde sana şarkı söyledim hiç duymadın benim sana olan aşkımı haykırışımı ya uyuyordun yada emineyi düşünüyordun biliyorum sonra bir yıldız kaydı ağlamaya başladım artık inanmıyorum çünkü ben her yıldız görüşrümde senin diledim ama olmadı hiç anlatmam görmen lazım bana geri dönmesende..... |
Özletiyor Seni Bu Yağmurlar
Burada yağmur yağıyor Aralıksız yağıyor günlerdir Ama sen yine de şemsiyeni Almadan gel ilk otobüsle Buğulanan camlara usulca Yüzünü çiziyorum ki yüzün Bir yağmur damlası olup Düşüyor yapraklarına gülün Güller de bozamıyor bu uzun Karanlık sessizliğini kentin Anılarını yitiriyor sokaklar Bezirganlaşıyor bulvar ışıkları Tarih de kekemeleşiyor bazen Ki o zaman aşktır tek bilici Aşksa yürümek gibi bir şey Duyabilmek kuşların gelişini Anısı bizsek eğer bu kentin Unuttuğu türküler bizsek Acıyı rehin bırakıp bir güle Anımsatmalıyız bunları bir bir Sonra yürümeliyiz seninle Sokaklara caddelere çıkmalıyız Belki bir aşktır bu kentin Belleğini geri getirecek olan Burada yağmur yağıyor ama sen Şemsiyeni almadan gel yine de Özletiyor bu çılgın sağanak seni Sırılsıklam özletiyor biliyor musun |
Uzat Ellerini
Firtinalar esti bugün icimde Herseyi koparip aldilar bende Artik bir eser kalmadi kalbimde Seni yaziyorum Duy, duy parcalara böldün beni Hak etmedim bunlari yasamaya Tastan yüregini yimisat biraz da Gör, gör gözlerimden akan yaslari Feryatimi duy Cigliklar arasindayim,paramparca kalbim Senin yüzünden Nasil da vurdum duymaz bir insansin Nasilda anlamiyorsun beni Ucurumun kenarinda duruyorum bak Uzat ellerini, düsüyorum derinlere Son saniyeler hayal gibi geciyor Zaman sanki durdu duracak Rüzgari hissediyorum tenimde Bosluga dogru adim adim Yaklasiyor soguk karanlik kayalar Hayatim geciyor gözümün önünden Ve sonra............. Sessizlik ,sessizlik,sessizlik! |
GÖKYÜZÜ HÜZÜNLÜ
GÖKYÜZÜ HÜZÜNLÜ MATEM VAR SANKi KiMBiLiR KAÇ SEVEN SABAH BEKLiYOR DOGACAK GÜNESE HAYLi ZAMAN VAR DERTLER PESi SIRA ÇiLE BiTMiYOR KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKKi YARI YOLDAN DÖNMEK NEYi HALLEDER BELAMI BULMUSUM BULDUGUM KADAR YA BU ASKIN SONU GELiR YA GiDER ******* SABAHA DARGINMI BiLMEM HER TARAF KARANLIK SESSiZ SEDASIZ YASAMAK AYRI BiR DERT GÜLMEK TESADÜF HANGi GÜNÜM GECTi ASKLA KAVGASIZ... |
Bir Seni Bir de Aşkı Anlayamadım
Ben şu kısacık ömrümde bir seni, bir de aşkı anlayamadım, Olmayınca olmuyor demedim, hep seni kazanmak için peşinden koştum, Aşkın tarifi yazmıyor ki kitaplar da, ne demekmiş bir öğrenebilseydim, Dedim ya işte şu kısacık ömrümde bir seni, bir de aşkı anlayamadım, Kapı kapı gezdim gözlerini görmek, elini tutmak, sesini duymak için, Yılları, ayları ve günleri hiç hissetmedim, benden habersiz geçip gitmişler, Sormadılar halimi, onlarda senin gibi beni yalnız bıraktılar, Karanlıklardan korkar oldum, ışığımı aldın, umudumu aldın, Ne kadar yalvarsam da beni bırakma diye, duymazlıktan geldin, Ben şu kısacık ömrümde bir seni, bir de aşkı tanıyamadım, Her şeyim sen oldun, ben de mecnunu doğurdun, ferhatı uyandırdın, Yağmur oldun, ıslattın beni razıyım buna, ama kollarına hiç almadın, Sıcaklığından mahrum ettin, o pamuk gibi ellerini arar oldum, Ne kadar vazgeçmek istedimse de senden, her defasında gönlüm caydırdı, Şiirlerim artık sıkılmaya başladı senden umut görmeyince, İnan ki bırakacaktım artık yazmayı, her defasından kalemim caydırdı, Ben şu kısacık ömrümde bir seni, bir de aşkı tanıyamadım, Ne kadar çabaladımsa da seni bulamadım |
GÖKYÜZÜ HÜZÜNLÜ
GÖKYÜZÜ HÜZÜNLÜ MATEM VAR SANKi KiMBiLiR KAÇ SEVEN SABAH BEKLiYOR DOGACAK GÜNESE HAYLi ZAMAN VAR DERTLER PESi SIRA ÇiLE BiTMiYOR KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKKi YARI YOLDAN DÖNMEK NEYi HALLEDER BELAMI BULMUSUM BULDUGUM KADAR YA BU ASKIN SONU GELiR YA GiDER ******* SABAHA DARGINMI BiLMEM HER TARAF KARANLIK SESSiZ SEDASIZ YASAMAK AYRI BiR DERT GÜLMEK TESADÜF HANGi GÜNÜM GECTi ASKLA KAVGASIZ |
Bir Seni Bir de Aşkı Anlayamadım
Ben şu kısacık ömrümde bir seni, bir de aşkı anlayamadım, Olmayınca olmuyor demedim, hep seni kazanmak için peşinden koştum, Aşkın tarifi yazmıyor ki kitaplar da, ne demekmiş bir öğrenebilseydim, Dedim ya işte şu kısacık ömrümde bir seni, bir de aşkı anlayamadım, Kapı kapı gezdim gözlerini görmek, elini tutmak, sesini duymak için, Yılları, ayları ve günleri hiç hissetmedim, benden habersiz geçip gitmişler, Sormadılar halimi, onlarda senin gibi beni yalnız bıraktılar, Karanlıklardan korkar oldum, ışığımı aldın, umudumu aldın, Ne kadar yalvarsam da beni bırakma diye, duymazlıktan geldin, Ben şu kısacık ömrümde bir seni, bir de aşkı tanıyamadım, Her şeyim sen oldun, ben de mecnunu doğurdun, ferhatı uyandırdın, Yağmur oldun, ıslattın beni razıyım buna, ama kollarına hiç almadın, Sıcaklığından mahrum ettin, o pamuk gibi ellerini arar oldum, Ne kadar vazgeçmek istedimse de senden, her defasında gönlüm caydırdı, Şiirlerim artık sıkılmaya başladı senden umut görmeyince, İnan ki bırakacaktım artık yazmayı, her defasından kalemim caydırdı, Ben şu kısacık ömrümde bir seni, bir de aşkı tanıyamadım, Ne kadar çabaladımsa da seni |
Yalnızım
Sana yazdigim siir yarim kalacak, boynu bükük kalacak tüm sözcüklerim. Sana olan sevgimi kalem duyacak, kagitta bilmeyecek canim sevdigim!!!!! Keske seni tanimamis olsaydim, ozaman asik olmazdim. Ama simdi daha mi iyi, simdi seni taniyorum ve seviyorum ama sen beni sevmiyorsun ve bana gelmiyorsun!!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:03 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.