![]() |
Cesur ŞAİR Olamazsın
Riski göze alacaksın Hiç sabuna dokunmadan Haşlamadan,taşlamadan Cesur şair olamazsın Eşkıya dan korkar isen Yanlışları görmez isen Doğruları yazmaz isen Cesur şair olamazsın Riyakarı yermez isen Bölücüyü dövmez isen Yalakaya sövmez isen Cesur şair olamazsın Siyasete bulaşırsan Zenginlere yılışırsan Şöhretliyle yarışırsan Cesur şair olamazsın Yüreklice sevmez isen Kalp gözüyle görmez isen Kalemini büker isen Cesur şair olamazsın Akıl yoksa fikir yoksa Dünya ile ilgin yoksa Anlatacak bilgin yoksa Cesur şair olamazsın (15.02.2008) Şahin Ertürk |
Cesur Yürekliysen
Fırtına öncesi Bir sesizlik var kalbimde Yeni aşklara Yeni fırtınalara tutulacak gibi Sende,benim gibi CESUR YÜREKLİYSEN Benim ZÜHREM olabilirsin Bir başkalık gördüm sende Sanki,seninle Aynı dilden konuşuyoruz Acıları yenebiliriz Yalnızlığı TUŞ edebiliriz Duygularım Dizginlenemez VAHŞİ ATLAR gibi Koşmaya hazırlanıyor Varmısın Varmısın diyorsun Varım güzel varım Seninle, Çıkarsız,riyasız Korkusuz,cesur bir aşka Varım güzel varım Haydi ne duruyorsun Açsana kollarını Seninle,ben Ölüme bile varım,varım AÇSANA KOLLARINI AÇSANA,AÇSANA (01.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Çağdaş Şair Ali DİLKİ
Taşlamanın ustasıdır Bağlamanın hastasıdır Hırsızların belasıdır Çağdaş şair,Ali DİLKİ E-5 lere çıkar bazen Hükümete çatar bazen Aşırıya kaçar bazen Çağdaş şair,Ali DİLKİ Karı ile kardeş olur Emekçiye selam durur Sosyeteyle kafa bulur Çağdaş şair,Ali DİLKİ Büyüğüne saygı duyar Küçüğüne sevgi sunar Ona göre yaşam kumar Çağdaş şair,Ali DİLKİ HAVVA sına toz kondurmaz Dostlarına laf söyletmez Doğru,yanlış karıştırmaz Çağdaş şair,Ali DİLKİ Takmış ise kafasını Mutlak alır havasını Rezil eder alasını Çağdaş şair,Ali DİLKİ Güleç yüzlü,deli dolu Şiirinde boldur konu Yorumcudur,güzel tonu Çağdaş şair,Ali DİLKİ Bazen ASUMAN a yazar Bazen MAYKIL lara kızar Bazen EFSANE aşk yaşar Çağdaş Şair,Ali DiLKİ On kıtaya sığmaz Ali Karıncayı ezmez Ali Ondan,bundan korkmaz Ali Çağdaş şair,Ali DİLKİ ALİ derki,dedim işte Seni yazdım bu şiirde Dostumsun sen,güçlü kalem Çağdaş şair,Ali DİLKİ (26.06.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Çaktırmadan Seviyorum
Söylemeye korkuyorum Seni candan seviyorum Hasretinle yanıyorum Çaktırmadan sevdim seni Haberin yok sevdiğimden Haberin yok yandığımdan Haberin yok çektiğimden Çaktırmadan seviyorum Ürkütmeden sevdim seni Kızdırmadan sevdim seni Beklentisiz sevdim seni Çaktırmadan sevdim seni Hayalinle konuşanım Yazdığını okuyanım Mesajını bekleyenim Çaktırmadan seviyorum Resmin bile yok elimde Kız kıtlığı varmış gibi Görmediğim güzel seni Çaktırmadan seviyorum Senin için kafa yordum Pembe,yeşil düşler kurdum Bu ŞİİRİ sana yazdım Çaktırmadan seviyorum (17.06.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Çaldın Benim Yüreğimi
Bilmem sana ne diyeyim Aşka tövbe etmiştim ki Artık sevmem diyordum ki Bozdun benim yeminimi Çaldın benim yüreğimi (16.04.2006) Şahin Ertürk |
Çanakkale Geçilmez miş?
Kana susamışlardı Ağızlarında salyalarla Gemilerle geldiler Toplarıyla geldiler Anzaklarla geldiler Geldiler,geldiler İNGİLİZ İ,FRANSIZ I Toplanıpta geldiler Bir günde geçeceklerdi Amma olmadı Olamazdı zaten Unutmuşlardı TÜRKÜN İman dolu göğsü vardı YAHYA Çavuşları vardı SEYYİT onbaşıları vardı MEHMET leri,ALİ leri vardı Olmadı Olamazdı zaten Pisi,pisine öldüler Kanlarıyla öğrendiler Canlarıyla öğrendiler ÇANAKKALE GEÇİLMEZ MİŞ? (18.03.2006) Şahin Ertürk |
Çare Olmaz
Beni tutsak alsalar Zincirlere vursalar Boğazımdan sıksalar Çare olmaz güzelim İlk fırsatta kaçarım Koşar sana gelirim (11.01.2007) Şahin Ertürk |
Çarmık
Uykularımı bölemiyorsun Düşlerime giremiyorsun Yokluğuna alıştı kalbim Sensizliği çarmıha gerdim Şahin Ertürk |
Çatıyorsun
İhanetin belgesini Kolundaki,taşıyorsun Utanmadan,sıkılmadan Neden bana çatıyorsun? (23.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Çaylar Benden
Görmemiş,alışmamış adamlar Yıllardır,düşünen Konuşmayan adam görmüşler Yalnız adam görmüşler Ağlayan adam görmüşler Kahveye girer girmez 'ÇAYLAR BENDEN ' deyişim Gariplerine gidiyor,gariplerin? Aval,aval suratıma bakıyorlar Birşey olduğunun farkındalar Başlıyorlar sormaya Onlar soruyor,ben anlatıyorum TRENCİNİN YERİNDE Bugün gelişini kutluyoruz ÇAYLAR BENDEN dostlar Bugün bütün çaylar benden Şahin Ertürk |
Çekil Yolumdan
Çok çektim Tanrım,bir zalim kulundan Mutluluk ararken,ağına düştüm Acıdan kavruldum,hayata küstüm En sonunda işte,sabrı tükettim Sana söylüyorum,ÇEKİL YOLUMDAN (07.03.2006) Şahin Ertürk |
Çekilmez Boyut
Hasret çekilmez boyutlarda Neye baksam herşey sen gibi Gözüm önünden gitmiyorsun Sensizliğin çıkmazındayım Kar demeden,çamur demeden Yaz'da,kış'ta seni aradım Dağa çıktım,taşı kaldırdım Sensizliğin çıkmazındayım Terzilerde,kuaförlerde Otuz yıllık aşkı aradım Hasret çekilmez boyutlarda Sensizliğin çıkmazındayım Sözler beni avutmaz oldu Gözler yaşlı,çeşmeye döndü Yaşam kabus,çekilmez oldu Sensizliğin çıkmazındayım Şahin Ertürk |
Çık Artık
Dün mektubun geldi,ufacık bir kağıt İyi şeyler yazmamışsın,elimde kanıt Hak etmedim bunları,bu sana yanıt Sevmeyi bilmiyorsun,sen çeneni tut Güne gün ekledim,besledim umut Başkasını seviyorum,beni unut Nasıl yazdın bunları,bu nasıl yazıt Hesapta yoktu,içmekle efkar dağıt Dünyalar ayrı,düşüncelerimiz zıt Burnun havalarda,aklınsa hala kıt Değişmez sendeki bu kötü huy Sevmeyi bilmiyorsun,sen çeneni tut Sözlere takmıyorum,alıştım artık Yürekten yaralıyım,bu en son yırtık Sinirlerim laçka,sayendeyim fıtık Bu dertlerim bitsin,hayatımdan çık,çık (14.06.2004 Takvim Gazetesi) Şahin Ertürk |
Çıkmaz Sokak
Kıpır,kıpır duyguların Gözlerinde aşkı gördüm Söylemeye çok korktuğun Senin sevgin,ÇIKMAZ SOKAK Yasaklarla yaşıyorsan Bir korkuya kapılmışsan Düğüm,düğüm bağlandığın Senin sevgin,ÇIKMAZ SOKAK Cesur yürek olamazsan Çabuk karar veremezsen Sevdiğine söylemezsen Senin sevgin,ÇIKMAZ SOKAK (24.12.2003 Takvim Gazetesi) Şahin Ertürk |
Çıldırmış Olmalıyım-1
Sakın beni kınama Taktım seni kafama Bana sevgin yok amma? Çıldırmış olmalıyım Yanına geliyorum (05.01.2007) Şahin Ertürk |
Çıldırmış Olmalıyım-2
Yüzünü görmemişim Sesini duymamışım Amma güzelim amma Çıldırmış olmalıyım Benim şu uslanmayan Yaşlı,şaşkın yüreğim SENİN için atmaya Çoktan başladı bile Çıldırmış olmalıyım (22.01.2007) Şahin Ertürk |
Çıldırtmak mı İstiyorsun?
Hiçmi beni sevmiyorsun Aramıyor,sormuyorsun Güzel gözlüm ŞAİRİNİ Çıldırtmak mı istiyorsun? (24.04.2007) Şahin Ertürk |
Çılgının Tekiydim
Sen hep bana DELİ ŞAİR derdin Deli değildim amma ÇILGININ TEKİYDİM Yürekli şeyler yapıyordum Belediye otobüslerine Duraklara,dükkanlara Senin resimlerini asıyordum Evinizin duvarına Göstere,göstere 'SENİ SEVİYORUM ' yazıyordum Okulda,TARİH dersinde İSTANBUL un fethi yerine Başlıyordum seni anlatmaya Senli şiirler okuyordum Seni fetetmeye çalışıyordum Öğretmenleri kızdırıyor Öğrencileri güldürüyordum Gel görki,ŞİMDİ Ne deliliğim kaldı Nede çılgınlığım Korkağın biri olup çıktım Cesur şiirler yazamıyorum En yakın dostlarıma bile Adını söylemekten Artık korkuyorum güzelim Korkuyorum,korkuyorum (18.05.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Çınarın Altındaki Adam (Öykü)
Onu ne zaman görsem yaşlı çınar ağacının altındaydı. Pazaryeri haftanın iki günü ÇARŞAMBA-ÇUMARTESİ günleri kurulduğu halde,o haftanın yedi günü,aynı yerde sergisini açıyordu.Mevsimine göre değişen,meyvalar çicekler satıyordu.Sattıklarıda birşeye benzese? Ezil- miş,çürümüş,sararmış,solmuş kimsenin yüzüne dahi bakmadığı şeylerdi satmaya çalıştıkları...? Ama ben sırf onunla sohbet edebilmek için o kimsenin almadığı mey- vaları,çicekleri ALİ EMMİ den alıyordum.Ve çoğu kezde aldığım bu şeyler yüzünden evde hanımla münakaşa edi- yordum... ' BEY,BEY YİNE PAZARIN BÜTÜN EZKLERİNİ,ÇÜRÜK- LERİNİ TOPLAYIP GELMİŞSİN.YİNE ALİ EMMİ DEN ALIŞVERİŞ YAPMIŞSIN BELLİ OLUYOR.' Sözlerini eşimden duymaya alışmıştım artık. ALİ EMMİ 80 yaşlarında,elinden sigarası düşmeyen, saçı sakalı ağarmış ve uzamış,şakak kemikleri iyice dı- şarı çıkmış,yaşlı pejmürde bir adamdı..Her seferinde içme bu sigarayı dediğimde ALİ EMMİ den aldığım yanıt aynı oluyordu ' EVLAT TEK DOSTUM BU SİGARA BİLİYORMUSUN? ONU DELİ GİBİ SEVİYORUM.ONU KAYBETMEYİ GÖZE ALAMAM ' diyordu Bazen ona takıldığımda oluyordu ' ALİ EMMİ,SEN Mİ YAŞLISIN,BU ÇINAR AĞACIMI? ' dediğimde,suratının şekli değişiyor,sigarasından derin bir nefes çektikten sonra, ' AŞKOLSUN EVLAT,BEN O KADAR YAŞLIMI GÖZÜKÜ- YORUM.BEN DAHA 80 YAŞINDAYIM.BU ÇINAR AĞACI İSE TAM 500 YAŞINDA ' diyordu.Gülüyordum ALİ EMMİ nin söylediklerine amma bir o kadarda takdir ediyordum. 80 yaşındaki bir adamın yaşama bu denli sıkı sıkıya bağlan- masına ve çalışmasını takdir etmemek mümkün değildi. ALİ EMMİ görmüş geçirmiş birisiydi.Sık,sık bana tavsiye- lerdede bulunuyordu. ' EVLAT BU DÜNYADA BABANA BİLE GÜVENME,YOK- SA BENİM DURUMUMA DÜŞERSİN ' diyordu,diyordu da neden bu duruma düştüğünü söylemiyordu.Ser verip sır ver- miyordu... Yağışlı bir MAYIS gününde ALİ EMMİ yi çınar ağacının al- tında göremedim.Pazarcı arkadaşlarına sorduğumda ise al- mış olduğum yanıt,içime kor ateşlerin düşmesine neden ol- muştu.O anda içimden birşeylerin kopup gittiğini hissettim ' ALİ EMMİ,EVVELSİ GÜN ÖLDÜ ARKADAŞIM.GALİBA HABERİN OLMADI ' İşte o an yaşlı çınar ağaçının altına çö- küp kalıvermiştim. 10 yıl önce 500 yıllık bir çınar ağacının altında, ' OĞLUM DIŞ GÖRÜNÜŞLERİNE ALDANMA.ELMANIN ÇÜRÜĞÜ,KURTLUSU ŞEKLİ DÜZGÜN OLMAYANI MAK- BULDÜR.BUNLAR İLAÇSIZDIR,HORMONSUZDUR.SEN BU ELMALARDAN AL PİŞMAN OLMAZSIN ' sözleriyle tanıdığım ALİ EMMİ yi yine aynı çınar ağacının altında yitirmiş- tim.Onun mimiklerini,gülüşlerini,sigara içişini,meyva tartışını öğütlerini kısacası ÇINARIN ALTINDAKİ ADAMI şimdiden çok özlemeye başlamıştım. 500 yıllık ÇINAR AĞACI hala dimdik ayaktaydı amma 80 yaşındaki ALİ EMMİ ikibin dört yılının yaz azlarını görememiş bu fani dünyadan göçüp gitmişti.Demek ki,bu sene ondan kurtlu,çürük elma,kiraz alamıyacaktım.Demek ki,evde ALİ EMMİ yüzünden eşimle yaptığım münakaşalar bitmişti... Onun gidişine alışamadım,alışamıyorum.Ayalarım beni onun sergi açtığı çınar ağacının altına götürmüyor artık.O gün,bu gün- dür o çınar ağacının altından birkez olsun bile geçmedim.Geç- meye cesaret edemedim.Zaten altı ALİ EMMİ siz kalmış bir ÇINAR AĞACIYLA benim ne işim olabilir ki? Şahin Ertürk |
Çocukları Seviyorum
Siyah olsun,Beyaz olsun Zengin olsun,Fakir olsun Esma olsun,Engin olsun Çocukları seviyorum Sokaklarda yatanlar var Dilencilik yapanlar var Gece,gündüz çalışan var Çocukları seviyorum Çok utangaç olanlar var Çok bilmişlik taslayan var Güzeli var,çirkini var Çocukları seviyorum Başlarını okşadığım Dertlerini dinlediğim Ceplerini doldurduğum Çocukları seviyorum Sevgi ektim kalplerine Saygı,dostluk biçiyorum Bazen oyun oynadığım Çocukları seviyorum (09.06.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Çok gördün
Çok şeymi istedim senden Yatlar,katlar'mı? Evler,arabalar'mı? Dolarlar,erolar'mı? Söyle ne istedim senden Birazcık sevgi'yi Birazcık saygı'yı Birazcık ilgi'yi Avuç içi kadar mutluluğu Çok gördün güzelim Çok gördün bana Şahin Ertürk |
Çok Görme Bana Aşkı
Sana ŞİİR yazayım Seni aşkım bileyim Seni sensiz seveyim Başka birşey istemem Çok görme bana aşkı (02.05.2007) Şahin Ertürk |
Çok Şey mi İstedim Senden
Sana Sev de,sevmesini bilen Öl de,ölmesini bilen Bir şair yüreğini Sana beni verdim beni... SAFTI,Arıktı duygularım RİYA yoktu şiirlerimde Çok şey mi istedim senden Tüm KÜTAHYA yı Dağlarıyla,kaplıcalarıyla GEDİZ iyle,SİMAV ıyla Bana vermi dedim? Çok şey mi istedim senden Yılların özlemini,hasretini Aşka susamışlığımı Kollarında bitir mi dedim? Benim kadınım ol mu dedim? Çok şey mi istedim senden Sen de biliyorsun ki Milyon kere HAYIR Yüzünü görmek Sesinle avunmak Yeterdi,yetecekti bana? Avuç içi kadar bu mutluluğu Çok gördün bana Çok gördün güzelim Çok gördün,çok gördün (18.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Çok Şeyler Buldum
Çok şeyler buldum sende Cesur bir yürek buldum Sınırsız bir sevgi buldum Çok şeyler buldum sende Riyasız sözler buldum Çıkarsız saygı buldum Tertemiz bir aşk buldum Çok şeyler buldum sende Güveni buldum sende Huzuru buldum sende Gençliği buldum sende Çok şeyler buldum sende Kibarlık buldum sende İçtenlik buldum sende Sıcaklık buldum sende Çok şeyler buldum sende Dünümü buldum sende Bugünü buldum sende Yarını buldum sende Çok şeyler buldum sende Duyguyu buldum sende İlhamı buldum sende Şiiri buldum sende Çok şeyler buldum sende ZEYCAN ı buldum sende Dünyayı buldum sende Kendimi buldum sende Çok şeyler buldum sende (SANA....) (14.04.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Çok Şeyler Vermedin Aşka
Sen benim gibi Çok şeyler vermedin bu aşka Ben,dünümü Bugünümü,yarınımı Hayatımı verdim bu aşka Sen Denizlerde bronzlaşırken Ben Azap denizinde Acılarla boğuyordum Yalnızlıkla dertleşiyordum Sensizliğin kahrını çekiyordum Sen Sabahlara dek Çolgın partiler verirken Ben Gözyaşı akıtıyordum Hırsımı duvarlardan alıyordum Sen li şiirler yazıyordum Sen,benim gibi Çok şeyler vermedin bu aşka Hala bedelini ödediğim ATEŞLİ birkaç öpücükten Birkaç mutlu günden başka Birşeyler vermedin bu aşka Vermedin güzel vermedin (14.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Çokmu Açgözlüyüm?
Senden Yatlar,Katlar İstemedim Beraber Bir bardak çay Yudumlamak Bir simidi Orta yerinden Bölüşmek Yeterde Artardı bana Amma Olmadı Olamadı Kuşlar gibi Uçup gidiverdin Başka iklimlere Belkide Başka kalplere? Söyle güzel gözlüm Lütfen söyle Çokmu aç gözlüyüm Sence BEN ÇOKMU AÇ GÖZLÜYÜM Çok şeylermi Yatlar,Katlar mı İstedim senden Şahin Ertürk |
Çözdüm Seni
Yıllar oldu peşindeyim Çözmek için çok uğraştım Nihayet dün daha yeni Çözdüm güzel,çözdüm seni Düğüm,düğüm bağlanmıştım Her sözüne inanmıştım Seni gözde büyütmüştüm Çözdüm güzel,çözdüm seni Senin aşkın bir palavra Kanmam artık her yalana Haydi çek git,git yoluna Çözdüm güzel çözdüm seni (19.07.2005-İstanbul/Yeni) Şahin Ertürk |
Çözümsüz Problem
Çözümsüz problem bırakıp gittin Ben mi çok sevdim,sen mi çok sevildin? Söylermisin güzel,hangisi doğru? Ben mi çok sevdim,sen mi çok sevildin? (09.03.2006) Şahin Ertürk |
D e r s
Göz yaşlarımla,çalıştım dersimi Hasret pişirdi,soldurdu benzimi Şimdi ben seni,ezbere bilirim Pişmanım,şaşkınım ruhsal bitkinim Geliver nur yüzlüm,aldım dersimi (25.12.2007) Şahin Ertürk |
D ü n y a l ı k
Yazlıkların dünyalık Yazdıkların dünyalık Dünyalık dost dünyalık Senin tüm yaptıkların İnan bana dünyalık (26.03.2007) Şahin Ertürk |
Dağlar Üstüme Geliyor
Unuttun beni bu dağ köyünde Dağlar üstüme,üstüme geliyor Bir pres gibi sanki sıkıyorlar beni Postacılar uğramıyor buraya Telefonu yok bu köyün Güvercinler bile geçmiyor Varsa,yoksa CAM AĞACI Batıda,Doğuda Kuzeyde,Güneyde Sağımda,Solumda Yalnızca Cam ağacı var Beni anlayanda yok bu köyde ŞAİRLİĞİMİ kimse takmıyor ŞİİRLERİMİ kimse okumuyor Sanki bu köyün yabancısıyım Ben SANAT tan bahsediyorum Onlar YAKACAK ODUN dan Ben inceliyorum Onlar kabalaşıyorlar Kaba,küfürlü konuşuyorlar Kızarıyorum,bozarıyorum Çok fena bozuluyorum Dayanılacak gibi değil Değil,değil amma Dayanmaya çalışıyorum Sıksan,sıkılacak gibiyim Dağlar üstüme,üstüme geliyor Bir PRES gibi sıkıyorlar beni Gözlerim Yollara,saatlere takılı kaldı Gelde kurtar artık sevdalını Kurtar güzelim Yetiversin bu hasret Yetiversin çektiklerim Ben dersimi aldım güzelim Şairin bitip,tükenmeden Bitir artık bu işkenceyi BİTİR GÜZELİM BİTİR (09.06.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Daha Başka Birşey
Güzelliğin değil Cinselliğin değil Zenginliğin değil Değil güzelim değil Beni sana çeken Zamk gibi bağlayan Adını koyamadığım Başka,daha başka Bambaşka birşey? Şahin Ertürk |
Daha Dün Gibi
Hasret saçlarımı Ağartmamış gibi? Acılar yüreğimi Yakmamış gibi? Gözlerim nehir Olmamış gibi? Koskoca 30 yıl Geçmemiş gibi? Döndün işte Döndün BİRTANEM Herşey inan DAHA DÜN GİBİ (26.07.2006) Şahin Ertürk |
Dar Alanda Paslaşanlar
Şiirlerin bir harika Kalpten geçen söylenmiyor Vurmuyorlar balta,taşa Dar alanda paslaşanlar Yalakalık yapıyorlar Şiir değil yazdıkları Şair oldum sanıyorlar Dar alanda paslaşanlar Hece desen,hece değil Öykü desen,öykü değil Saçma,sapan yazıyorlar Dar alanda paslaşanlar Bazıları kuduracak Onu,bunu kandıracak Yine bana saldıracak Dar alanda paslaşanlar (12.06.2007) Şahin Ertürk |
Davacıyım
Son günlerde sabrım taştı Gördüklerim hep yanlıştı Kentlisinden,köylüsünden Davacıyım,davacıyım Aşka fesat bulaştıran On'la,bun'la kırıştıran Kadının'dan,erkeğin'den Davacıyım,davacıyım Devlet malı deniz deyip Dalanlardan,çalanlardan Arsızlardan,yüzsüzlerden Davacıyım,davacıyım Vefa nedir bilmeyenden Dosta sırtın dönenlerden Aşka mezar kazanlardan Davacıyım,davacıyım Soyguncuyu,bozguncuyu Nota bilmez sanatcıyı Şöhret yapan medya'danda Davacıyım,davacıyım Şahin Ertürk |
Değirmen
Sen herşeyi öğüten bir değirmen Ben bir buğday taneciği gibiydim Gün geldi beni'de un yapıp öğüttün Öğüttün güzelim beni'de öğüttün? Şahin Ertürk |
Deli KIZ
Hani, Az çektirmedin bana Başkası olsa, Affetmezdi, Affedemezdi Bu ihaneti! ! ! Kaldıramazdı, Dağ gibi büyük acıları Gömerdi seni, Mazinin derinliklerine Amma, Ben öylemiyim Onca yaptığına rağmen Hala seni, Seviyorum be DELİ KIZ Onca yaptığına rağmen Hala SENİ SEVİYORUM (18.10.2007) Şahin Ertürk |
Delice Esen Fırtınamsın
Yüzünü görmemişim Sesini duymamışım Elinden tutmamışım Dizinde yatmamışım DELİCE esen fırtınamsın Savruluyorum aşkından? Acaba diyorum acaba Ellerinden tutsam Sıcaklığından erirmiyim? Dizlerinde yatsam Kalbim dayanırmı bu sevince? Umutsuz bir sevda benimkisi Seni sevdiğimin Senin için yandığımın Senin için savrulduğumun Farkında bile değilsin? Akıntıya karşı kürek çekiyorum Aşkından Savruluyorum,bir o yana Bir bu yana Dengemi kaybettim Yolumu şaşırdım Kıpır,kıpır duygularım On sekizlik gençler gibi Taptaze umutlarım Yerimde duramıyorum Sen var ya güzelim Sen var ya sen Aklımı başımdan aldın Duygularımı yeşerttin DELİCE esen fırtınam oldun Sonu belli olmayan sevdamsın Sevdamsın sen benim (16.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Deliler gibi
Hani kıpır,kıpır duygular vardır Bazen düşündürür,bazen ağlatır Kahkahalarla bazende güldürür İşte öyle sevdim,DELİLER GİBİ Bazen sabahları yapamıyorum Bazen zamanı durduramıyorum Bazen yalnızlıktan kuduruyorum Seviyorum seni,DELİLER GİBİ Toprak,ağaca nasıl bağlanmış sa Dişler,damaktan nasıl ayrılmaz sa Bağlanmışım sana,ayrılmam senden Seviyorum seni,DELİLER GİBİ Şahin Ertürk |
Deme Bana Deli
Deme bana sakın DELİ Hiç görmeden sevdim seni Kalbimdeki özel yeri İnanmazsan,gel gör güzel (07.02.2006-Yeni) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:06 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.