![]() |
Mehmetcik
İt sürüsü ürüyor Harekat sürüyor Mehmetcik hainlerin Defterini dürüyor Şadan Yenişafak |
Menzilden Işık
Görünür birazdan menzilden ışık Cezbeye gelir seven her aşık Çorbaya atılan her tahta kaşık Muhabbet doldurur yar sinesine Yetişin sultanımın Aşk bahçesine Şadan Yenişafak |
Merhaba
Merhabana merhaba Muhabbet tatlı hava Merhabayla yeşerir Bu yolda haklı dava Şadan Yenişafak |
Mevlana
Mevlana mevlana deriz Döner ve raks ederiz Onu gerçek manada Biz kaç kişi severiz Onlar şebiaruzla Gerçek dosta varmışlar Bizler onu andıkça Hala kusur ederiz Şadan Yenişafak |
Mevlana gibi
Hazreti Mevlanayı Rahmetle anarken dilimiz şereflenir ağzımız lezzetlenir Hz mevlanayı gerçek manada anlayabiliyor ve anlatabiliyormuyuz bizler onu anıyormuyuz yoksa onun ismini anarken bizlermi anılıyoruz Belli başlı günlerde andığımız büyük şahsiyetler hayatımıza yön verirler bizlerin üzerindeki kendi güzelliklerinin etkisi samimiyetimiz ölçüsünde hayatımıza yansır bizde gözüken onların bu güzellikleri başkalarınında istifade etmelerine vesile olur Hz Mevlana gibi Allah dostlarını özellikle vefat tarihlerinde daha çok anarız ve anlatırız Tv Radyo gibi kurumlarda ilimlerinden istifade ettiğimiz istisnalar hariç hiçte ilgisi olmayan insanlar bile ahkam keserler hatta o mübarek zatların yaşadığı bölgelerin yemeklerini bile anlatırken gerçek konudan uzaklaşılır Efendim falan yerde bir kebap yedim ağzınıza layık sizde olsaydınız inşaallah birgünde birlikte gideriz (üzerine basarak) Bak bendensiniz ha ikramım olsun der kebabı meth ederizde.. Bu zamanın mevlanalarıda var böyle şahsiyetleri arayıp bulmak duyduklarımızada kıymet bilip gitmek lazım demeyi birtürlü nedense söyleyemeyiz Hz Mevlanaları unutmadan günümüz mevlanalarını bulup onların kıymetini bilebilmek duasıyla Allaha Emanet olunuz Gönlünüz mevlana gibi engin olsun sevdanız onu bulsun Şadan Yenişafak |
Mizan Gününde
Nasıl emr olunmuşsak Biz öyle olmalıyız Nefsimizden kurtulup Hakka kul olmalıyız Kendimizle öğünsek Gün gelir boşa çıkar Asıl mizan gününde Geçerli kul almalıyız Şadan Yenişafak |
Muhtacım anne sana
Nezaman mutsuz olsam Sengelirsin aklıma Tıpkı bir cocuk gibi Koşarsın imdadıma Başımı okşayışın İçimi rahatlatır Kalmaz içimde o an Ne üzüntü ne kahır Keşke hep cocuk kalıp Ben hiç büyümeseydim Anneme bir kez bile Off diyemeseydim Annelere doyulmaz Uzun yıllar geçsede Hala özlem duyarım Yavrum dediği sese İşte o an anlarım Ne kadar büyüsekte Anneme ihtiyacım Aynıdır bir bebekle Hayali bile olsa Sevgin ulaşır bana Hatıralarda bile Muhtacım anne sana Sensiz gecen günlerde Kıymetini anladık Ne olur afvet bizi Evlatlık yapamadık... Şadan Yenişafak |
Müjdeler Müjdesini
Yeni doğan bir günde Yüreğimde heyecan Yolları gözler iken Cananla bulurum can O güzel kutlu ilin O kutlu yolcusunu Vuslata çiçek açmış Güllerin goncasını İştiyakla beklerim ******* gecesini Güllerle yolcu etmiş Müjdeler müjdesini Seni özleyen gözler Ufukta seni bekler Başına tac olmaya Bulutlar seni bekler Sevgiliden sevene Sevenden sevgiliye Aleme gönderilmiş Emsalsiz bir hediye Gerekmez biliyorum Sizi medhü senaya Rabbim halife etmiş Arza arşa semaya Bizler sizi anınca Dilimiz şeref bulur Elbetteki sultandan Doğanlar sultan olur Biçaredir gönüller Yıllardan beri bedbaht Gönüller SENİ bekler Seyyid Muhammed FETTAH Şadan Yenişafak |
Müslüman Arayana
Yazık etme şu dağların başına Kar buz olsan gün gelirde erirsin Derya olsan kaleminin ucunda Bencilliğe düştüğün gün kurursun Bir kaşık suda kasırga gibi esme Elbet bir gün ettiğini bulursun Dilin. dilim dilim eylerde seni Övdüğünün maskarası olursun O gönlünde sünnetullah bulunsun Ben günahkar belkide sen has kulsun Herkesin bir devri var gelir geçer Gün gelir para etmez olursun Taptıkların hak değilse tapınma Tahammül et öfkelenip köpürme Ağzının payını verende olur Sıran gelir hiç boşuna gocunma Dinsize düşmanız dinliye münkir Elimiz yıkanmış dil zifiri kir Kimseyi beğenmez aynaya bakmaz Tövbeye yönelmez gölgesi kibir Türklüğünle öğünüp müslüman arıyorsun Yedi ceddinden habersizsin sen kimlik soruyorsun Pof poflarla koltukların kabarmış Meydanları boş buldunda zil takmış oynuyorsun Şadan Yenişafak |
Nakış Nakış
Nakış nakış dokunurlar kilimler Cehalete ışık tutar ilimler Razı olmak lazım haktan gelene Eşit düşmez her bir kula dilimler Kalanlara acı gibi gelsede En sevgiliye götürüyor ölümler Şadan Yenişafak |
Namazdaki Diriliş
Muradını emrini bilmek lazım en evvel Huzuruna taretini abdestini sen al gel Başı bozuk sahipsizmi sanıyorsun dünyayı Dirilişler namazdadır dirilişe sende gel Kıyamdaki tekbir ile rahmana ilk yöneliş Rüku ile sücud ile ne güzel boyun eğiş Tahiyyatta büyük ikram miracına yükseliş Ölü gibi gezen beden namazdır diriliş Sevenler sevdiğini her an yanında ister Hakka doğru coşturur gönülden olan hisler Mirac ile yakın etti kendine habibini Namazdaki dirilişle bizi yanına ister Salat ile selam ile ne güzel bir sesleniş Bir tek ona secde etmek evvel emirdeki iş Ne uhudu gördün sen ne kırıldı birtekdiş Kolay miras kalmadı namazdaki diriliş Hesabı kitabını bilir elbet ehli iş Müezzinler ezanla kaçıncı davet ediş Saftaki yerini al henüz vakit geçmeden Aleme hayat verir namazdaki diriliş Şadan Yenişafak |
Narınla Yansamda
Bu firardan dönebilsem ufkuna İştiyakla erebilsem lütfuna Kula nefse kullukla geçti ömür Nedametim yetmez kerem et bana Uzun oldu ayrılığım bir ömür Narınla yansamda olsam kül kömür Rahmetinle dön bana dediğin gün Yeşerirde açar gonca gül gönül Dil biçare kalp avare perişan Kulluğuma ne şahit var ne nişan Çoktan vardı maksadı maksuduna Zikri ile nefis dağını aşan Bize kalsak bir başına böylece Gün görmedim her anım zifir gece İster isen ukban gülistan olsun Elini aç boynunu bük gün gece Şadan Yenişafak |
Nasihat
Bir bela musibet mi, Bekliyorsun Rabbimden. Tevbeyi geciktirmen, Asıl tevbeye neden. Daha dün onundaydın, Kırka dayadın merdiven. Uyanmanın zamanı, Henüz vakit gecmeden. Şadan Yenişafak |
Ne Büyük Nimettir
Ne büyük nimettir ümmetlik sana Ümmetlik verilmiş senin hatırına Örneksin aleme kulluk vasfınla Levlake levlake demiş Rab sana Muhtaçtır gönüller senin havzına Havzına ulaşır şefaatınla Anarız ismini Allah adıyla Yok yüzüm bilirim seni anmaya Nerde o muhabbet bir yansak sana Yananlar kavuşur muhakkak sana Aşkınla yananlar vardılar sana Nasipte varmıdır varmak Ravzana Gecenin bir vakti Allah aşkıyla Ey gönül anbe an Rabbin ansana Burak olur salatu selamlar sana Vardırı Allahım seni dostuna Şadan Yenişafak |
Ne Devrim Değilmi
Bende devrimciyim ama Ben devrimleri hep gönlümde yapıyorum Öyle devrimler yapıyorumki Gönlümü sevgisizliğe kapıyorum Öyle bir sistem koydumki gönlümün girişini Kapı açılmıyor kalbinde rastlarsa sevgisizlik izinine Bazan öyle bir an geliyorki sonuna kadar açılıyor Leyla leyla derken Mevla mevla diyenin Kalbinin sesine ne devrim değilmi Şadan Yenişafak |
Ne Sanırsın
Sen sevdanı ne sanırsın Sevdanla yananlar varken Gönlün küldü güle döndü Hasretle solanlar varken Şadan Yenişafak |
Nebiden Gelen İze
Bizler eğri büğrüyüz Neremiz doğru kaldı Bir tek doğru hatıra Ceddimizden kaldı Onlar kadar doğruluk Yerleşse içimize O doğruluk götürür Nebiden gelen ize Şadan Yenişafak |
Necip Fazıl Üstada Atfen
İyi Adamlar Bulutlar görürüz gökyüzünde, Bazen mavi, bazen gri, bazen kapkara. Hayallerimizin olduğu zamanlar vardır toz pembe. Bazen güpe gündüz bir süs çöker, bir rüzgar esmesini bekleriz bulutları dağıtması için, Gönüllerimizdede fırtınalar olur bazen. Kızarız, sinirimizden güleriz, seviniriz, ağlarız. Yağmuru seyrederiz penceremizden, sancaklardan akan yağmur suyu ile saçlarımızı yıkardık, saçlarımız gürleşsin diye. Babaannem öyle derdi. Yoğurtçunun çıngırak sesini duyunca saate bakardım, ne kadar çabuk 5 oldu diye, çünkü yoğurtçunun geçtiği saatlerde babam işten gelirdi. Cuma günleri özellikle babamı beklerdim. O mübarek günün gecesinde gelirken francala ekmeği getirirdi. Şimdi neredeyse fırınlardaki ekmek çeşitlerini beğenmez olduk. Yokluktaki güzellikleri, bollukta bulamaz olmuştuk. Ben yine penceremden dışarıyı seyrediyordum yine bulutlar var. Ama bu sefer gökkuşağı gibi rengarenk. Bulutların arasında atlar görüyorum. İyi atlara benziyorlar, üzerinde adamlarda var, hemde çok heybetliler. İyi adamlar iyi atlara binip gittiler diyorlardı. Yoksa onlar gerimi dönüyorlardı, Evet onlardı bu gelenler. ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN bugünleride gördük. İYİ ADAMLAR İYİ ATLARLA GERİ DÖNÜYORLARDI. Şadan Yenişafak |
Necip Türk Milletimiz
Dinimiz ve milletimizle özdeşleşen sembolize olmuş bazı değerlerimiz vardır bu değerler kimliğimize onur haysiyet kazandırdığı gibi milletimiz gerçek kimliğini bulmuş ve aslına rücu etmiştir. Bulgarlarda macarlarda türk asıllıdır fakat islamla şereflenmedikleri için (istisnalar hariç) türk kimliklerinide kaybetmişlerdir. oysa islamla şereflenen asil milletimiz islami değerleri sahiplanirken islamın güzelliği ilede insanlığa güzel örnek olmuşlar ve kendilerinde olan güzelliklerde daha çok değer kazanmıştı. Bazı avrupalılarla konuştuğumuzda müslüman olan bir yakınlarından arkadaşlarından bahsederken. benim bir arkadaşım türk oldu dediğini duyarız türk olduğunu söylemekteki kastıyla müslüman olduğunu anlatmak ister. bulgarlar macarlarda türk olmalarına rağmen. bulgar oldu macar oldu demez. Çünki Türk demek Elhamdulillah Müslümanım demekle okadar iç içedirki bütün dünya bizi böyle tanımış tabiiki şanlı ceddimiz sayesinde. kişiliğimize yansıyan islamın güzelliği ülkemize insanlığa güzel ahlakıyla camii ve küllüyeleriyle mührünü vururuken bu şahaser eserler ülkemizin maddi manevi tapuları olmuştur. Yurdumuza turist olarak gelenler ceddimizin muhteşem eserlerinde islamın güzelliğini ve bu güzelliktende huzur bulduklarını ruhlarının dinlendiğini inkar etmezlerde. Ne yazıkki içimizde bu güzelliği keşf edemeyenler milli kimliğimizi muhafaza etmemize vesile olan islam dininin simgelerinden ve islamı Allahın emirlerine uygun yaşamaya çalışanlardan neden rahatsız oluyorlar neden korkuyorlar. yoksa korku ve endişe duyanlar türk değilde yıllardır NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE derken gerçek kimliklerinin arkasına saklanıp Atatürkçülük kisvesi altında yaşayan başka bir milletmiki müslüman türk olmak onları rahatsız ediyor (Bediüzzaman saidi nursi hz) İşte ey ehl-i Kur'an olan şu vatanın evladları! Altı yüz sene değil, belki Abbasîler zamanından beri bin senedir, Kur'ân-ı Hakîm'in bayraktarı olarak, bütün cihana karşı meydan okuyup, Kur'ân'ı ilan etmişsiniz. Milliyetinizi, Kur'ân'a ve İslamiyet'e kal'a yaptınız. Bütün dünyayı susturdunuz, müthiş tehacümatı defettiniz. Ta (Meâlen) : 'Ey iman edenler! Sizden kim dininden dönerse, Allah onların yerine öyle bir kavim getirir ki, Allah onları sever, onlar da Allah'ı sever. Onlar mü'minlere karşı alçakgönüllü, kâfirlere karşı izzet sahibidirler. Allah yolunda cihad ederler ve dil uzatanların kınamasından da korkmazlar...' (Mâide 54) âyetine güzel bir masaddak oldunuz...' Şadan Yenişafak |
Nefis Edebe Erse
Gözlerimdeki yaşlar düşse gönül yeşerse Sizin dualarınızla gönül murada erse Büyüklerin lütfuyla nefis edebe erse Ukbada kolay olur sadat himmet ederse Şadan Yenişafak |
Nefsimize Kalırsak
Akıl sahibi rabbim İsterse neler verir Ölü kalpler ancak Hak aşkıyla dirilit Her işin ustası var Biz talep etmeliyiz Kalp sevginin merkezi Daim olsun zikriniz Gönlümüzde rabbimin Nazarı eksilmesin Cümlemizi hayırlı İşlere meylettirsin Nefsimize kalırsak Halimiz perişandır Bizdeki güzellikler Rabbimin ikramındandır Şadan Yenişafak |
Nerde Eski sevdalar
Bulutlara yükselir Sevdalar yer yüzünden Yağmur olup dökülür Aşıkların özünden Nerde eski sevdalar Nerde verilen sözler Vefasızlığa küsmüş Şimdi ağlıyor gözler Bir sis gibi her yandan Hasret kuşatır beni Bunca çileye rağmen Aşkın yaşatır beni Şimdi neredesin sen Seni beklerim hep ben Tam ümidim kesmişken Bir yerden çıkıp gelsen Bırakıp giden sensin Suçlu benmişim gibi Aşkım öyle yüceki Asla unutmam seni Şadan Yenişafak |
Nikah Memuru
Nikahına neden çağırmadın beni Görmek istiyordum mutlu çehreni Nikah memuruna evet diyorken Gönlünde gülüyormuydu gözlerin gibi Şadan Yenişafak |
Nur Ahmed S A V
Nur ahmed s a v Can ahmed s a v Salli ala muhammed Onun hatrına doldu Tüm alemlere rahmet Nur ahmed s a v Can ahmed s a v Salli ala muhammed Rahmetiyle sardıda bizi Gönül buldu selamet Şadan Yenişafak |
Nur Muhammed S.A.V
Bu nurlu yol bu nurlu yol Bu yolda sen şuurlu ol Ol resulden gelen bu kol Bu yola sende tabii ol Nur Muhammed Nur Muhammed Salli ala seyyidina ve selamet Bu yol senin bu yol benim Hep birlikte yürüyelim Yönümüz kıbledir bizim İman ile yönelelim Nur Muhammed Nur Muhammed Salli ala seyyidina ve selamet Mekke derken ve Medine Varabilsek ol resule Yüz sürmek nasip olurmu O gezdiğin beldelere Nur Muhammed Nur Muhammed Salli ala seyyidina ve selamet Salat selam o habibe Muhtacız biz bir tabibe Rabbim ikramı bol verir Rızasının talibine Nur Muhammed Nur Muhammed Salli ala seyyidina ve selamet Şadan Yenişafak |
O Canlar Cananı Var
Yediveren gül gibi Her mevsim goncası var Kiminin yazı kıştır Bize kış öldu bahar Medineden Mekkeye Uzanan yollar kadar Hasretinle yoğrulan Ona bir sevdamız var Herkes yanar birine Birinin gölgesine Tövbemize vesile Bizimse seydamız var Mahşer sırat terazi Vuslatı zor nekadar Bizi hakka götüren O canlar cananı var Şadan Yenişafak |
O Gelince
O gelince baharım Hazana dönüşmezdi Dururdu mevsimlerim Yaprağını dökmezdi O gelince çiçekler Zamansızda açardı Mevsim kış bile olsa Gönlüm yaz'ı yaşardı O gelince rüzgarlar Sevda dolu eserdi Onu gördüğüm o yer Miraçtan bir eserdi O gelince hayatım Bir anlam kazanırdı Onu gören gözlerim Hayatı o sanırdı O gelince aklıma Hiç çıkmazdı düşümden Ey Mabudun aşığı Daha kimi düşünsem O gelince aşıklar Onda Maşuku bulur Onun muhabbetiyle Maşukuna yol bulur O gelince ne olmaz Yıkılmazmı saraylar Aşk muhabbet dolup Çekilmezmi halaylar O gelince kalmazdı Ne tasam nede gamım Gözüm birşey görmezdi Yıkılsa evim damım O gelince viranem Bana saray olurdu Gönlümü aydınlatan O bir ışık olurdu O gelince biterdi Bendeki vesveseler Uğrunda can verirdim O anda öl deseler O gelince beklenen Başka hiç yolcu kalmaz Bu gönlüme o girdi Kimler gelsede almaz Şadan Yenişafak |
O Gönüller Sultanı
Hayat benim okulum Duaya muhtac kulum Hikmeti idrak yolum O gönüller sultanı Zaman akıp gidiyor İz bırakıp gidiyor Gönlü yakıp gidiyor O gönüller sultanı Elinde eller tutmuş Kalbim çarpar sanki kuş Hayalimde o bir düş O gönüller sultanı Şimdi varmalı ona Derdi sormalı ona Götürür mutlu sona O gönüller sultanı Çaresizlere derman Hakka götüren kervan O ilahi bir ferman O gönüller sultanı Dertler sebepsiz olmaz Kaptansız yol bulunmaz Kimseyi darda koymaz O gönüller sultanı Bana ilham verendir Lütuf ihsan edendir O bende bir bedendir O gönüller sultanı Duama duadır o Nur saçan şuadır o İkramı hüdadır o O gönüller sultanı İlahi hikmet bağım Dünyada son durağım Kurtuluşa burağım O gönüller sultanı Rahmani bir hitaptır Onsuz olan bitaptır O cennetten bir tattır O gönüller sultanı Şadan Yenişafak |
O İlk Yaratılandı
O ilk yaratılandı Rabbin ilk nebisiydi Hz Adem as yaratılmadan Alemin efendisiydi Vakit saat gelince Dünyaya teşrif etti O her iki cihanda Bizlere ne şerefti Daha iyi tanımak İster isen sen onu Canından çok sevmeli Tutmalısın yolunu Rabbim eğer severse O gibi sen kulunu Muhakkakki bulursun Rızasının yolunu Şadan Yenişafak |
O Ne Büyük Sevdadır
Ürkütme sen sevdanın dalındaki kuşları Yuva yapmak maksadı o gönüle düşleri Onlara hayat verir sevdikçe göz yaşları Sevdadan başka olsa bu alemde işleri Ölümsüz olurmuydu böyle büyük aşkları Solar diye korkarlar Rengarenk o çiçekler Sırma saçları gibi sanki tek tek tararlar Mazideki yolcular yeniden dönecekler Veda tepelerinde bir gün bizi sararlar Biz hoş geldine durduk gel artık gelecek er Hiç öyle aşk varmıdır bir parçacık yakmasın Bitecek bile olsa hasretten ve firaktan Bir damla dahi olsun göz yaşları akmasın One büyük sevdadır rahmeti lütuf Haktan Bize ikram ettiği O aşktan kopartmasın Şadan Yenişafak |
O Ne Sevdadır
O ne sevdadır bilenler bilir Hakka itaat eden gönül elbet dirilir Kulun eza, cefayla geçsede ömrü Ebedi alemde mükafatı verilir Şadan Yenişafak |
O Olur Aşıka Yar
Elimin kiri pası Gönlümün dinmez yaşı Qrada kulun hası O bir rahmet deryası Özledim hasreti var O olur aşıka yar Buralar bana çok dar Kerem eyle yakmasın nar Şadan Yenişafak |
O Sevda
Sadatın gönlündeki o sevda Ateş olup düşse gönlüme Bizi o kapıya nasip eden mevla O sevdayı edep ile yaysa ömrüme Tevazu dolu hakka yakarışı Muhabbet olup aksa virdime Nefsi emmareden kurtuluş bulup Hulusi kalp ile tutunsak dostun eline Onlardaki sevda ile sevsek onları İlahi ente maksudi ozaman Elbet çare olur derdime Şadan Yenişafak |
O Var
Gören var Görülen var Gördüren var Seven var Sevilen var Sevdiren var Beğenen var Beğenilen var Beğendiren var Kendi kendine mi oluyor Sanıyorsun bunlar O var Şadan Yenişafak |
Ol Geceyi Kadir Verdin
Rahmetini indirirsin Hasretimi dindirirsin Tüm aleme kudretini Her ayette bildirirsin Hakikatı buyurursun Kuldan kula duyurursun Şükretmekten gafiliz biz Yinede sen doyurursun Dinin ile nur saçarsın Cennetine yol açarsın Tövbemize fırsat verip Affınla kucak açarsın Seversin sevdirirsin Cömertsin hep verirsin Ölü olan gönülleri Zikrinle diriltirsin Recep verdin şaban verdin Şehrül Ramazanı verdin Bin yıllık ömre bedel Ol geceyi Kadir verdin Şimdi döndük geldik sana Her halimiz asan sana Ne olur iman nasip et Rabbim cümle kullarına Şadan Yenişafak |
Ol Resule S A V Salavat
Ağzımızdan çıkanı Duymalı kulağımız Bir tek hak kelamını Söylesin dudağımız Ol resule s a v salavat Miraca burağımız Dostların meclisi Olsun son durağımız Şadan Yenişafak |
Olmazmı
Yol olurda yolcuları olmazmı Yol gözleyen gözler yaşla dolmazmı Ey Rahmati Rahmana eller açan Bizleride unutmayın olmazmı Şadan Yenişafak |
Olsun İsterim
Sensiz geçtikten sonra koskoca ömür Şu gönlüm gül olsa solsun isterim Güneş hiç batmasa her an gün olsa Bana kabuslar gece olsun isterim Dünyalar kimlerin olursa olsun Umurumda değil param pul olsun isterim Sen olmadıktan sonra yanımda olan Ecel gelsin ömrüm son bulsun isterim Benden önce gidersen darül bekaya Mekanın cennet olsun isterim Sıratta sana yol arkadaşı Ameli salih olsun isterim Herkes yanarken susuzluktan Resulullah s a v havzı başında seni bulsun isterim Burdaki ayrılık orda sürsede Kavuşma hayali azda olsa olsun isterim Hiç olmasa son nefesten önce hatıra kalan Birkaç satırlıkta olsa Mektubun Olsun İsterim Şadan Yenişafak |
On Üçüncü Yılında
'Güneşin ışığı ayı aydınlatır, ay ışığıda karanlıkta dünyamızı aydınlatır. Rahmet Güneşi Peygamberimiz S.A.V sellem efendimizin ışığınla aydınlanan Allah c c lühünün dostlarıda hem dünyamızı hem ahiretimizi aydınlatırlar. Seyyid Muhammed Raşid Hz leride bu ışıklardan biriydi Vefatının On üçüncü yılını anarken onun varislerinin ışığınla aydınlanmaya devam ederek onu sık sık yad edebilmeye çalışıyoruz Allah şefaatlarına nail eylesin! AMİN... Şadan Yenişafak |
Onbinlerce Online Sevgi Yumağı
Canla kenetlenmiş eller zinciri Yine alevlenmiş yürek yangını Her tıkladığı ayrı sayfada Sevdalılar bulur kendi aşkını Antoloji olmuş sesi yüreği Onbinlerce online sevgi yumağı Hasret,sevgi, özlem söyler dudağı Velhasıl bu aşka link gönül bağı Şadan Yenişafak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:06 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.