![]() |
Sana...?
Sana Yatlar,katlar alamam Hizmetciler tutamam Amma güzelim amma Okyanuslar kadar büyük Yanardağlar kadar sıcak Saf ve temiz Bir ŞAİR yüreğini Bedavaya verebilirim İstermisin İZMİRLİM Hasreti,sevmeyi bilen Bir ŞAİR yüreğine Sahip olmak istermisin? (27.11.2006) Şahin Ertürk |
Sanalda Aşk mı Olur
Pek çoğu takma isim Pek çoğu sahte resim Pek çoğu şaşı kesim Sanalda aşk mı olur Evliler bekardırlar Genç değil,yaşlıdırlar Aslından farklıdırlar Sanalda aşk mı olur Yazdıkları riyalı Bütün sözler cilalı Kalpler bile boyalı Sanalda aşk mı olur Şaşırma doğru yönü Hepsinde var bir örtü İnanırsan son kötü Sanalda aşk mı olur (11.12.2007) Şahin Ertürk |
Sanat Yaptım Sanıyorlar
Erkekleri,Kadın gibi Kadınları,Erkek gibi Hopluyorlar,zıplıyorlar Müzik yaptım sanıyorlar Açılıyor,saçılıyor Sahnelerde sevişiyor Fahişeyle yarışıyor Sanat yaptım sanıyorlar Ağızları lağım sanki Küfür dolu yaşıyorlar Onla,bunla yatıyorlar Sanat yaptım sanıyorlar Aşkı onlar kirletiyor Çalışmıyor beyinleri Kandırıyor KERİZLERİ Sanat yaptım sanıyorlar Sanatcılar köşelerde Onlar hergün döşeklerde Bulaştılar pisliklere Sanat yaptım sanıyorlar Ar damarı çatlamışlar Vücudunu satan kızlar Kültürsüzler,Kumarbazlar Sanat yaptım sanıyorlar (22.02.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Sanmıyorum
Umutlarım başka bahara İşte yine HAZAN MEVSİMİ Yine gelmedin Yine sorunlar girdi araya Yine İSTANBULU bırakamadın Hep birşeyler oluyor Birşeyler giriyor araya Sorun bende mi? Yoksa sende mi? Şaştım kaldım doğrusu Yüreğime KRAMPLAR var Zaman,zaman tekliyor Güven vermiyor bana Hasretin zirve yaptı Yokluğun bitirdi beni Şarkılar,Şiirler,Mesajlar Avutmuyor artık beni Cesurluğum da kalmadı? İnatcılığım da...? Korkağın biri oldum çıktım Yalnızlıktan korkuyorum *******den korkuyorum Yarınımdan korkuyorum Tıpkı senin gibi Hiç kimse anlamıyor beni Yine mazeretler yığmışsın Yine aşamadın dağları Yine gelmedin,gelemedin Yine KRAMP girdi yüreğime Yine hazan mevsimindeyim Yine umutlarım başka bahara Yine ler bitmek bilmiyor Herşey böyle giderse Sanmıyorum güzelim İkibin altı baharını göreceğimi Sanmıyorum,sanmıyorum (23.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Saramadım Dertlerimi
Ayşegül romanı için Mehmet Ali,Ahmet için Yardım istediler benden Elde merhem ah bir olsa Şöhret olmak isteyenler Köşe dönmek isteyenler Benim kapım çalıyorlar Çözüm bende,çokmuş gibi? Açıyorum ELİF kıza Yardım ettim,FERİDE ye Ah herşeye çözüm bulsam AYŞE kıza koca bulsam Gönülsüze GÖNÜL buldum Sevgisize SEVGİ buldum Ben kendime dertler buldum Dert yumağı oldum çıktım Onu,bunu düşünürken Saramadım dertlerimi Saramadım sarışınım Saramadım dertlerimi Şimdi sen çıktın karşıma Dertlerimi sararmısın Cesur yürek,sevgilim sen Olurmusun,olurmusun? (02.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Sarhoşların Dilinde
Senin gözün yüksekte Kaf dağından öteydi Şimdi yere inmişsin Adın herkes dilinde Kuş sütüyle besledim Yine değer vermedin Bir ZİBİDİ yüzünden Temiz aşkı bitirdin Ucuz kadın olmuşsun Beş paraya gitmişsin Bilsen nasıl üzüldüm Sarhoşlarla döğüştüm? Ben olsaydım düşmezdin Böyle balçık,batağa Kuş tüyünden yatakta Mutluluğa doyardın İki gözün birinden Kıskandığım biriydin Şimdi meze olmuşsun Sarhoşların dilinde SARHOŞLARIN DİLİNDE (22.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Sat Güzelim Bana Sat
Sana sevgim dokuz kat Sen gönlünü rahat tut Sevmediğin ne varsa Sat güzelim bana sat Ben alırım hiç korkma Yokluklardan çektiysen Yalnızlıktan bıktıysan Gözyaşına doyduysan Sat güzelim bana sat Acıları bana sat Hasrete de TALİBİM Kalbine de TALİBİM Sevgine de TALİBİM Sat güzelim bana SAT Herşeyini bana SAT (11.04.2006) Şahin Ertürk |
Selam
Çağa yenik düşmeyene Aşkla dalga geçmeyene Çıkar için koşmayana Selam olsun dostlar selam Doğru sözden dönmeyene Riya nedir bilmeyene Ters yollara sapmayana Selam olsun dostlar selam Kaf dağında uçmayana Kibir nedir bilmeyene Hoşgörüyü bilenlere Selam olsun dostlar selam MECNUN gibi,LEYLA gibi Gerçek aşkı yaşayana Aşka ömür biçmeyene Selam olsun dostlar selam (15.03.2004 Takvim Gazetesi) Şahin Ertürk |
Sen Aptal Değilsin ki?
Kültürlüsün Akıllısın Mantıklısın Sevmek Benim gibilerin, Çılgınların Yüreklilerin Aptalların işi? Ben,seni Sensiz seviyorum Bir çılgınlık yapma Gelme, Orda kal güzel Neyimi, Neden, Niçin, Seveceksin ki? Çaresizliğe mi? Yokluğa mı? Yoksulluğa mı? Söyle, Neye geleceksin? Sen, Aptal değilsin ki? (02.11.2007) Şahin Ertürk |
Sen Bende Yaşıyorsun
Zamansız gittin benden Kara toprağın oldun Sensiz otuz yıl geçti Ölmedin Deniz Gözlüm Sen bende yaşıyorsun (09.10.2006) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.