![]() |
Seni Sevdim
Seni sevdim Dal da açan tomurcuk niyetine Seni seviyorum Yagmur bulutum Yagiverdin kurumus yüregime Seninle isindi dünyam Günes isigim oldun Gecemi aydinlatan ay parcam Güvercinim Kendime küs kendimle baristiran Gidenleri geri getirmistin bana Minnettarim sana Gitsen de Yasattiklarin bin ömre bedel Ömrümden verdigim hersey sana deger Seni sevdim, seviyorum Sevecegim Biraz daha yasayabilirsem eger... |
Tövbe
Adresi biliyorum, gelmiyeceğim Ben artık yüreğine girmiyeceğim Deliler gibi aşığım ama Seni seviyorum demiyeceğim Biliyorum, sensizlikten delireceğim Senden sonra kimseyi sevmiyeceğim İnadımdan, belki de öleceğim Seni seviyorum demiyeceğim |
Dilenci
Bir daha dilenmiyecegim Tek kez açtigim ellerim bos kaldi Sadece yagmur yagdi Islandi avuclarim Gökyüzünden o’nu dilerken Dile geldi anilarim Agladim, agladim Costu gözyaslarim |
Yüreğin şirinse dilin de baldır
Kovanında arı olmak isterim Bu nasıl nezafet ya...bu nasıl haldir Varıp seni sana sormak isterim Leyladan mı aldın aşk ilhamını Var mıydı yakmaya hakkın canımı Aldın gittin benden şu sol yanımı Yüreksiz kalsam da varmak isterim Aslı şirin varsa kerem de vardı Ferhat ile mecnun neyi aradı Öyle bir sevda ki dağları yardı Dağına kazmayı vurmak isterim Istersen arama sorma istersen Alıpta gönlüne koyma istersen Kapından ayrılmam bilesin ki ben Ölene dek böyle kalmak isterim Şirince kal böyle ya da şiirce Bilirsin devleşmiş sevda var nice Bir gün dönüp bana canım deyince Ruhumu o zaman vermek isterim Gözlerim kapalı ölmek isterim |
Severim
Hırçın iklimlerin güzel kadını Afet olsun dedim koydum adını Çöz zincirlerini kır inadını Ben kadının hırçınını severim Çılgın rüzgarların büyülü sesi Hüzzam makamının dertli nefesi Hayat senaryomun en son perdesi Ben kadının çılgınını severim Deli dalgaların azgın gemisi Dövme karanlığın bitmez gecesi Cevapsız sorumun zor bilmecesi Ben kadının delisini severim Kızgın güneşlerin ateşli kızı Bakire dağların kenger sakızı Zifiri gecemin çoban yıldızı Ben kadının kızgınını severim Acı biberlerin tatlı sancısı Güzeller yurdunun delikanlısı Masal perisinin yedi canlısı Ben kadının acısını severim |
Sİlİnmezİm
Seni sildim Ah Sanal Alem Ah Sanal aşk dedikleri Ne ismi, ne adresi belli İş, okul, sorma sakın mesleğini Kesinkes üniversiteli Atar bir isim, der ismim Ali Yaşını da doğru sözlemez ki Yirmi beşindedir her dem, olsa da elli Acaba bekar mıdır, evli mi Bekarım diyecek tabi ki Olsa da torun sahibi Dostça başlar herşey önceleri, sizli bizli Başbaşa kalınca kaçınılmaz sevda sözleri Canısı, aşkısı,göz görmez başka kimseleri Aşık olursun sözlerine, o birtanesi En güzelidir şaşı da olsa gözleri Belki de kaba saba biri, bilemezsin ki Görmek istersin şeklini, şemalini Gönderir katalogtan bir mankenin resmini Ateş düşer yüreğe bir kere, neylemeli O da sever Allah için, dört eder iki kere iki Gün gelir kesilir ses soluk, acaba nerdedir ki Her gece yanındayken, yoktur artık eseri O şimdi, yepyeni nik li Tümüyle değiştirmiş kimliğini Sen günlerce bekle gelir belki Uğrar arada sana da canı istedimi Atar bir sürü geçersiz bahaneleri Bilirsin, yalandır her kelimesi Yine anlatır bir sürü aşk hikayeleri Seninleyken bile başka masada aklı fikri Ya mesaj yazar ya, açmıştır msn i Sakın ha sakın sitem etmemeli Anında vurur en iğneli sözleri Ah sanal alem ah, sana ne demeli Seninle yaşanıyor aşk ların en güzeli Acılar senden gelir bal kaymak misali Her tatlı söz bozduruyor tüm tövbeleri Kimin eli kimin cebinde belli değil ki Bu gün sen, yarın gelecek başka birileri Senin de ondan farkın ne ki Aşk böyle değildi, kim icat etti ekranda sevmeleri Ah sanal alem ah, sana ne demeli Kabul eyle sitemlerimizi... |
Sen Benİmsİn
Ne, seni unutmaya yetecek sabrım Ne sensiz yaşayacak gücüm var Ben seninle tattım sevmeyi Seninle var oldum yeniden Sıcaklığını işledim tenime Sevdanı nakışladım yüreğime Seni sevdim, sen benimsin Gidemezsin hiç bir yere |
Hİç Hak Etmemİşsİn Benİ
Öyle bir unutacağım ki seni Kül ün kalmayacak sevda ocağımda Tek iz bırakmıyacağım ardımda giderken Sen yandıkça, ibret olacak yangınların ihanetlere Her nefes çırpınışında nefesinde ben düğüm, düğüm Bensiz yaşamalara boşuna çabaların Gözlerim, gözlerinde yaş olacak sıra sıra Yıkıntıların da kalbim atacak enkaz yığını çığlıklarına Unutmak istedikçe, derin derin kazınacağım yüreğine Bunca yıl ben vardım hayatında Teninde, hücrelerinde ben var oldukça Nasıl yaşayacaksın bensiz Ama ben, ben var ya ben seni Öyle bir sildim ki sen olan sayfalarımdan Nefesin hiç olmamış nefesimde Bir beden olmamışız gibi Bir zamanlar herşeyimdin sevgili Şimdi, hiçbirşeymiş gibi Sen, hiç hak etmemişsin beni |
Gidiyorum ama bu kez sahiden
Kendine iyi bak hoşçakal gülüm Başka bir hayata başla yeniden Beni bana bırak hoşçakal gülüm Ermedik murata yokmuş nasipte Sallansın umutlar idamlık ipte Yüreğine doğru sen de gör gitte Dinle figanını hoşçakal gülüm Varlıkla yokluğun aynıydı belki Solunca kalır mı güllerin rengi Ben ki olamadım gönlünün dengi Olanı bulursun hoşçakal gül gülüm Atıver maziyi unut ve bitir Ne varsa hayalde hepsini yitir Al kendini şöyle kendine ***ür Şu şiir tadında hoşçakal gülüm. |
Erkeklik Gururum
Çıkmazsın aklımdan hiç Hep hatırlar dururum Hasretini Yaşatmazdım gönlüme Olmasaydı Şu erkeklik gururum. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:24 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.