![]() |
YALNIZ BİR HİKAYE**...
Böyle yalnızlık olmaz, Demişti bana... Niye, dedim, Buğulu camdan karanlık caddeyi izleyerek. Kimse olmuyor yanında, yalnızlığını paylaşacak Demişti fısıldarcasına... "Yalnızlık paylaşılmaz, paylaşılsa yalnızlık olmaz." Sözleri döndü aklımda, büyük üstadın söylediği... Sonra devam etti; Gecenin fısıltıları çığlık çığlık Beynimde yankılanırken, Bir darağacında, Kendi bedenimi hissettim. Sonsuzluğa uzanan çaresi yolculukta, Acılar içinde, mutsuz... |
**BENİ ÖLÜMLE BAĞIŞLA**...
Aslında, Kalbim ta derinden DUR diyor ama Bu Yalan, Bu Ucuz,yaşamdan, Zorlama kendini git diyor.. Yaşamak kolay değil, Kardelen çiçeği için de olsa.. Bir yalnızlık senfonisi çalarsın. Hayatın tek sayfası kıpırdamaz.. Solar büyüttüğün çiçekler, Şarkıların namelerinde hüzün, Çığlık çığlığa saklanır anılar. Düş kuramazsın hayata dair , Apansız çıkıverir,gerçekler önüne Hıncın avuçlarında saklanır, Ben yalnızlığımla yok olurken, |
**BENİ ÖLÜMLE BAĞIŞLA**...
Aslında, Kalbim ta derinden DUR diyor ama Bu Yalan, Bu Ucuz,yaşamdan, Zorlama kendini git diyor.. Yaşamak kolay değil, Kardelen çiçeği için de olsa.. Bir yalnızlık senfonisi çalarsın. Hayatın tek sayfası kıpırdamaz.. Solar büyüttüğün çiçekler, Şarkıların namelerinde hüzün, Çığlık çığlığa saklanır anılar. Düş kuramazsın hayata dair , Apansız çıkıverir,gerçekler önüne Hıncın avuçlarında saklanır, Ben yalnızlığımla yok olurken, ,, |
**YÜREK YANGINLARI**...
Ansızın bir duman yükselir gülüm, Bu ruhsuz kentin ufuklarında... Ve... Yangınlarda gönüller... Kavrulan bedenindir, kış ikindilerinde.. Ve... Bin yalana adanmış taptaze yürekler... Ağıtlarım sanadır, zamanadır, Ve... Sendeki banadır, gülüm!.. Bir bir boyun büker fidanlarım, Dallar tomurcuklanmaz, çiçeklenmez baharlar.. Ve.. Meyve vermez artık ağaçlar.. Bu hasat mevsimidir gülüm!.. Ve... Biçilen yüreklerdir, Aysız *******de, Hiç ekilmemiş topraklardan... Ah!.. Yine ya |
SUS**...
Tek kelime söyleme.. Haram edeceksen baharımı,yazımı, Dindiremeyeceksen sızımı, Hiç bir şey söyleme.. Sus..! Küstüreceksen hayatıma beni.. Umutlarımı,hülyalarımı Yok edeceksen eğer; Hiç konuşma..! Boşaltmaksa maksadın Nefretine bulanmış sintineni, Sus..! Kirletmekse niyetin Mavi dünyamı, Sanma ki buna değer.. Dilimden düşürmediğim adın En pak yanım.. Sus,birşey söyleme..! Ben bazen dalgalanırım böyle. Büyütürüm uçsuz bucaksız deryamda, Küçücük çırp |
**GİTTİN İÇİMDE KALDI AYRILIK**...
Gittin Ayrılırken buz tutmuş bıyıktı gözlerin Kaçamak ellerimiz komutsuz sallandı Dudaklarımızda sıradan sözcükler Vedalaşmayı bile beceremedik Son bir bakış kaldı arkanda Kalabalığa karışan Her şey düzmece bir dinginliğe gömüldü Gittin. İçimde Yığınlarca kitap kaldı uçuşan Sözcükler beynimin köşelerinden Çıkıp korkuttular *******imi Peşimden geldi gölgeler Aynalara bakamaz oldum Hiçbir oyun avutmadı beni Yaşamıma sığmayan bir şey kaldı İçimde. |
**Sana Sevgisiz Bir Dünyada Sahte Mutluluklar Dile...
Bugün yine seni düsündüm derdimi daglara taslara anlatdim. Bana onu unut dediler ondan hayir gelmez sana dediler ama insan hayatindan nasil vazgecebilir? Bunu sormadilar söylemediler.... Sen ya sev ya sevme ne yazarki artik yildiz gözlüm cünki sen yoksun ve artik hic olmayacaksin zaten gelsende istemem seni, sen artik onunsun beni istesende ne yazarki?!?! Sende sevginde yalanmis anladim gec oldu, yikildim ama düsmedim sana inat olarak ayaktayim ve yasiyorum. Anladim artik sana deymezmi |
**HANGİ AYRILIK**...
Hangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz? Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz? Hangi ayrılık var ki, böyle kanasın ve böyle acısın? Ve hangi taş yürek var ki, benim kadar ağlasın? Hangi gün karar verdin, küt diye çekip gitmeye? Hangi lafım dokundu sana, böyle inceden inceye? Hangi otobüs söyle, hangi uçak, hangi tren? Seni benden götüren, beni bir kuş gibi öttüren. Hangi kırılası eller dolanır, kırılası beline? Hangi rüzgar şarkı söyler, o ay tanrıça |
**SUSTUM**...
Her gece binlerce siir kanayip ölürken dudaklarimin arasinda sustum Sancilar kol gezerken bedenimde, hickiriklar bogazima dügümlendi sustum Gülüslerim gibi sevinclerimde yarim kaldi sustum Hüzünlü bir irmak gibi gözyaslarim yüregime doldu sustum Titreyen yüregimle yitik düslerimin gölgesine siginip sustum Hüznün yirtik gömlegini hep sirtimda tasiyip sustum Acilarin sevinci gözlerimden kan olup damladi sustum Hayallerimi sevda yapip cesedimi yüregime yükledim sustum Sustukca icimd |
**UNUTMA**...
Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi, |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:19 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.