![]() |
Seviyorum O da ßeni seviyor ama vermiyolar ßen Ankaralı o ise
Mardinli Mesep Yüzünden Evlenemiyoruz Kacalım Diyorum Kacmıyor Ah ße nedir ßu ßasımdaki Olay :Ya Rabbim Günlerce Dua Ediyorum. 2 3 Kere Gezmeye gittik ama Annesi Artık İzin vermiyor Annesiylede Tanıstım :( Artık Telde Konusmakda Sarmıyor Arkadaslar Napcam gezelim derim Annesi izin vermiyor ßende ßöyle Seye gelemm :(( Ayrılık Gircek Galißa Aramıza :((( Sakın Arkadaslar ins. sizinde ßasınıza Gelmez söyle ßir Olay :((((( Yönetici : |
saklamadınmı söyle
senden beklentim yokken küçücük sevgiyi saklayamadınmı ? dillere dolamadan içine atamadınmı ? ilk kezmi sevdiler seni, ilk kezmi gördün böyle aşkı? tutamadınmı içinde , gizleyemedinmi ufacık sevgimi hisettirmeden yaşanmazmıydı? erkekliğin bukadarmıydı söylesene seviyorum sözlerin sadece laftamıydı hani kimseler duymayacaktı hani gizli yaşayacaktık aşkımızı söylesene ne gerek vardı herkese anlatmanın ne gereği vardı söylesene ilk kezmi başına geldi neye uğrad |
Bir tek sigara çekti tatlı canım,
Ateş aradım seni bulamadım. Bir yudum içki çekti tatlı canım, Kadeh aradım seni bulamadım. Bir damla kan istedi hasta kalbim, Şifa aradım seni bulamadım. Uyumuk istedi yorgun bedenim, Dizlerini aradım seni bulamadım. Aklım, dalmak istedi denizlere, Hava aradım seni bulamadım. Ölmek istedi sensiz bedenim, Vurgun aradım seni bulamadım. Bir sırdaş aradı deli yüreğim, Bin şahit istedi gönül avukutım, Darağacı istedi yüce adelet, Kanun aradım sen |
hiç ?olurmu başkasında bilmem
öyle yaz yağmuru gibi ;gelip geçer bak yine oldum işte yine acı bir his hiç olurmu başkasında bilmem acı ama ;güzelligi fark eden hiç olurmu ;ey dağlar taşlar ey taş kalbli oldugumu sananlar hiç bilmezmisiniz içimdeki kopan tufanları hiç anlamazmısınız bendeki sakladığım şeyin sizinkinden zorve güzel olduğunu kim zorlukla kazanmışda değerini bilmiş kim basit kazanmışda değer vermiş hiç bilmezmisinizher kopan tufanın ardından bir güneş doğar hiç anlamaz |
hani kaybetmek ölümdü senin için
hani gitmek işkenceydi başkalarının kollarında mutluluğu oynarken hiçmi için sızlamadı hiçmi acımadı yıllara bir gülüşüme dünya değer diyordun şimdi ise gözyaşlarım bir pınar yanıyorum yanıyorum nerdesin ölüyorum |
Yine,
Yine seni düşünüyorum... Yalnız *******de;hasretini çekiyorum Ve... Ve hala seni istiyorum, Seni bekliyorum... Vazgeçmeyeceğim... Unutmayacağım seni.. Yine bekleyeceğim... Yine ağlayacağım... Ama ben seni sewiyorum... Yine seni bekliyorum... Yine.. SİMGE ÇOBAN |
Eskiden yeterdim kendime,
Artartım bıle Sımdı ne yapsam nafıle!... Ve Kım demıs 'can eskımez' dıye Bu can tedırgın tende Canda eskımıs BENDE... |
bu hayatta niye beni kimse sevmiyor bunu hiç yıldızlara bakıp sordummu
hayır!!!!!!çünkü onlar beni sevmiyo cevabı bu ama ben onları yinede seviyorum çünkü onlar benim kalbimde yaşıyorlar. |
Yalansın sen
Yalansın sen Gözlerin yalan Sözlerin yalan Aşkın yalan Dokunuşun elimi tutuşun bana sarılışın hepsi yalan ! öl istersen! Anladığım beni unuttun Yalancı sevgili sende unutuldun Git istersen başkalarının koynuna Orda sana rahat bile yok öl istersen! |
Bir günüm daha geçti,
Değişen çok şey var inan, Öğrendiğim, Ve alıştığım çok şey... Bir şey hariç. Kurulan hayaller yine sen, Bir ben eksik. Bazen, O günü düşünüyorum. Kim bilir nerdeyken Alıcam haberini. Yüzümde ufak bir tebessüm, İki elimin arasındayken başım, Gözlerimin önündeyken sen, Yine gidicem. Dilimden anlamayan bir yerde Adını haykırırken, Yine sesimi duyuramıycam. İki damla yaş olacak belki, Akacak eskilerden kalma birkaç fotoğrafa. Seni benden a |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:37 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.