![]() |
Yarabbi neden yalandan aşık Olmuyorum...
Neden yalandan gülmüyorum... Yalandan sana aşığım Neden diyemiyorum... Etrafım da bunlardan sürüyle var.. Hepsi menfaat peşinde, Kapımı çalacak dostum bile yok.. Sırtımı dayacak sevgilide yok... Etraf da duyuyorum sana aşığım Senden başkasını sevmiyorum Diyenler... Yalancılar.... Midem bulanıyor Hemde üzülüyorum ben yalana Koşmuyorum?? Koşmam mı! Gerekir... Yanlız kalmanın bedeli mi!bunlar Gözüm yok ama beni anlayan bir Çıkmıyor ki.. |
düşlere sevdim seni
söyleyemedim şiirler yazdım sana okuyamadım hep yanımdaydın oysa dokunamadım sana ben sımsıcak düşler büyüttüm sana ben gözümde yaşlar büyüttüm sana ben hummalı hisler büyüttüm söyleyemedimmmm söyleyemedimmmm |
hayaller kendi dünyalarında yaşarlar, RÜYALARDA...
ve ne zaman hayallerini kendi dünyana uyarlamaya çalışırsan, tökezlersin. zaten hayaller geçekleşirse ne anlamı kalır ki hayalperest olmanın... hayal olmaz gerçekleşirse hayallerin adı. sonra gerçek olan hayallerin, gerçek dünyanda buhar olup uçtuğunda, dönüp arkana bakarsın ki! ne hayallerinden bir eser kalmış, ne de senden... o yüzden bırak hayallerin orada kalsın... RÜYALARINDA... |
Belkİ Bu Son Şİİrİmdİr Sana
Son Kez Çirpiniyor Bu YÜrek ÖlÜmÜn Kiyisinda DaraĞaci KarŞimda Kadehlerde KaybolmuŞ Bedenİm İhanetİ Unutmadi Şu Kalbİm Ben Bunlari Haketmedİm..... |
yıllar geçecek belki
hayatımızdan yılan gibi unuttum sanacaksın değilmi affetmez bu kalbim seni nefrette edemem sevgine vazgeçemem sonum olur benim izin vermem hayatımdan gitmene özür dileme benden affettim desemde inanma içim ezik ruhum öldü kalbim kırıldı artık aklıma geldikçe o resim ağladım hep için için herşeyden vazgeçmiştim senin için ne yaptın bana neden suskunum hiçmi gelmedi aklına deli sevdamız hiçmi düşünemedin bizi AFFETTİM DESEMDE İNANMA |
seni gören ben değildim
seni gören gözlerimdi senin için ağlayan gözlerimdi senin gözlerine bakarken paranm parça olan gözler değildi ki... işte onlar bir bütündü oda... bendim senin için ağlayan değil ama parçalandım... canımdan çok sevendim kafamı yastığa koyduğum seni düşünen değildim ama ben senin için bu gözleri değil bu gönlümü değil ama senin için ben ölümü göze aldım seni seviyorum meltem dön gel |
sen seni seven kadar sevdiysen beni seveceğin kadar sev ama sen seni
sevenden vazgeçme |
nerdesin aşkını bağrıma bastım nerdesin
dön ne olur dön nerdesin.. ben bu canı sein için taşıdım... sen yoksan ben de yokum... ölüm vaktidir senin gittiğin zaman... vururum hançei keserim bileklerimi sonrada.. sen beni yaşatan tek umutsun.. şimdi nerdesin.. sen yokmusun ben neden burdayım... umarım bu sözler sana ulaşır... yemin olsun ki şimdi hançer elimdedir.. bileklerimi kesmek için bir bıçak buldum.. şimdide kesecek cesaret gerekli... şimdi nerdesin ne olur gel bu cana kıymadan |
GÜl YÜzÜn Aklimdan Çikmiyor Bİr An Hasretİn İÇİmİ Yakiyor GÜlÜm
Yildizlar Uykuya Dalarken Bİle Hayalİn Hep Bana Bakiyor GÜlÜm Kaybolup Gİderken Seher Yildizi İÇİmİ Kemİrİr Hala Bu Sizi Neyleyİm Ben Sensİz Bahari Yazi YokluĞun Boynumu BÜkÜyor GÜlÜm Yanimda Olmadan GÜlermİ YÜzÜm Ne Gecem Bellİdİr Ne De GÜndÜzÜm Kahrede Kahrede Geldİ Bak GÜzÜm SaÇlarimda Şafak SÖkÜyor GÜlÜm Bedİrhan Temur |
ben seni sewdimde öldüm be aslım.
seni cok cok seviyorum dön gel benim melek yüzlüm.. ayrılığın adını kalbime yazdım be gülüm... sensiz düşünce anladım aşkım senin kıymetini. bir sen bir aşkım neden gittin neden hiç aramadın.....ben senin için ağlıyorum her gece.. aşkımı anlatıyorummmmmmm sen varya kızım sen sevmesini bilmeyen.. aşk için hiç değmeyen birisin... aynı zamanda zır delinin birisin.. adını kalbime aşkla yazmıştım güzel bir hayali gerçek sanmıştım.. senin sevgine nasılda ka |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:28 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.