![]() |
Sen Beni MECNUN Yaptın
Hasretin koynundayım Koşup bana gelmedin Kırklı,olgun yaşımda Sen beni MECNUN yaptın Hiç sözünü tutmadın Gözyaşıma bakmadın Sanma yürek yakmadın Sen beni MECNUN yaptın Yaz gününde üşüdüm Kış gününde terledim Gram,gram eridim Sen beni MECNUN yaptın Nerdesin vefasız yar Saçlarıma yağdı kar Delirdi diyenler var Sen beni MECNUN yaptın (29.03.2007) Şahin Ertürk |
Sen Bilemezsin Küçüğüm
Senin doğduğun gün Benim öldüğüm yıldı Sen yaşama merhaba Ben hayata elveda Sen bilemezsin küçüğüm Hayal bile edemezsin Senin yaşın,boyun kadar Acı,hasret çektim ben Ağırlığından daha fazla Gözyaşı akıttım? Ben,senin gibi Sevmeyi Kitaplardan öğrenmedim Bilmem aldatmayı Bilmem Televole yaşamayı Sen bilemezsin küçüğüm Bilemezsin Benim gibi sevmeyi Karşılıksız sevmeyi Umutsuzca beklemeyi? Yaşın yetmez Aklın ermez Mantığın kabul etmez Bir ölüyü Tam otuz yıldır sevmenin Zorluğunu sen bilemezsin Bilemezsin küçüğüm Bilemezsin... (28.12.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Sen Bu Aşkın Neresindesin?
Aşkımıza çok şeyler kattım Geliştirdim,güzelleştirdim Ve...Oldukca iddialıyım Ben bu aşkın çok önündeyim Söylermisin HÜZÜN ÇİCEĞİM Sen bu aşkın neresindesin? (11.06.2006) Şahin Ertürk |
Sen Dersinden Takdir Aldım
Hobilerin,fobilerin Sevdiklerin,kızdıkların Artık seni ezberledim Sen dersinden takdir aldım (15.07.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
SEN Dolu Yaşıyorum
Bugünüme ad SEN koydum Yarınıma ad SEN koydum Yaşantıma ad SEN koydum Ben SEN dolu yaşıyorum Yediğime ad SEN koydum İçtiğime ad SEN koydum Nefesime ad SEN koydum Ben SEN dolu yaşıyorum Düşünceme ad SEN koydum Kalemime ad SEN koydum Şiirime ad SEN koydum Ben SEN dolu yaşıyorum Rüyalara ad SEN koydum Düşlerime ad SEN koydum Mutluluğa ad SEN koydum Ben SEN dolu yaşıyorum (05.03.2007) Şahin Ertürk |
Sen Hesapta Yokken
Kalbe kilit vurmuştum Gözlerimi yummuştum Aşktan korkar olmuştum Hesapta sen,sen yokken Acılardan tırsmıştım Yalan sözden bıkmıştım Kuytulara kaçmıştım Hesapta sen,sen yokken Yalnızlığı sevmiştim Aşık olmam sanmıştım On güzeli savmıştım Hesapta sen,sen yokken (05.06.2008) Şahin Ertürk |
Sen le Destan Yazalım
Zalimden kaçıyorsan Şefkati özlediysen Mutluluk arıyorsan Buyur güzel buradayım Fasa,fiso aşk değil Sen le destan yazalım (27.01.2007) Şahin Ertürk |
Sen le Dolu Kıtayım-1
Yüreğime sevgi ektin Bire beş,on verdi gönlüm Sen le dolu bir kıtayım Senin için neler yazsam Şiir değil,ROMAN BİLE Azdır güzel azdır inan (31.05.2006) Şahin Ertürk |
Sen le Dolu Kıtayım-2
Başkasına benzemem FERHAT,MECNUN değilim Küçümseme sevdamı SEN LE dolu kıtayım (15.11.2006) Şahin Ertürk |
Sen Nasıl Müslümansın
Helali bilmiyorsun Haramdan kaçmıyorsun İbadet yapmıyorsun Sen nasıl Müslümansın Ananı takmıyorsan Babana bakmıyorsan Kardeşi haklıyorsan Sen nasıl Müslümansın Namazı kılmayansan Orucu tutmayansan Zekatı vermeyensen Sen nasıl Müslümansın Barlardan çıkmayansan İçkiye doymayansan Kumarı oynayansan Sen nasıl Müslümansın Doğuştan şarlatansan Mazlumu ağlatansan Eşini aldatansan Sen nasıl Müslümansın Hocaya sövüyorsan Papazı övüyorsan Yahudi seviyorsun Sen nasıl Müslümansın (29.08.2008) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.