![]() |
Zaman
Salise saniyeden saniye dakikadan Alır payını gider yorulmadan durmadan Tükenir belki birgün belki tükenir zaman Zaman ben de saklıdır ben zamanda bir anım O anın idrakine varamayan insanım Ne kadardır bilinmez kaderden düşen süre Binlerce yıl verilse yetmez bile şüküre Zaman bana gerekli ben muhtacım fikire Zaman zikirde yorum yorum fikirde gerçek Ne zaman tanınacak ne zaman bilinecek Anarahmi ve ölüm sınırıysa ömürün Feryadın acısını biten vakitte görün Ve... eriyen zamanı mekanını ***ürün Var ya ötede zaman zaman orda ebedi O ebedi zamana ilahi sır demeli. |
Gözbebeklerin
Sevdayı okutur hasret anlatır Gözlerinde mana gözbebeklerin Derinden derine içten ağlatır Gönlünün halidir gözbebeklerin Konuşur sarılır sevişir sanki Bütün sırlarını bölüşür sanki Bir bakışı vardır hele o an ki Canıma dokunur gözbebeklerin Ağlayışı vardır damlası hüzün Yaşlar kaderidir bu öykümüzün Anlamı kalır mı gece gündüzün Zulmetten sakınır gözbebeklerin Bir noktada kalır geçer kendinden Bir tek ben anlarım onun dilinden Yüklenir efkarı taşar bendinden Içime dökülür gözbebeklerin Ben onu bilirim o beni anlar Ağlama desem de yine de ağlar Ardından gözyaşı hicranla damlar Gönlüme süzülür gözbebeklerin. |
Söyle Yeter
Beğendiğin çiçeğin adını söyle yeter Kalbine giden yola eker eker gelirim Bir defa değil asla ister isen bin sefer Acının en hasını içer içer gelirim Beğendiğin şarkının adını söyle yeter En güzel nağmelerle söyler söyler gelirim Bir defa değil asla ister isen bin sefer Yoluna düşen olur gider gider gelirim Beğendiğin renklerin adını söyle yeter Dünyanın dört yanından bulur bulur gelirim Bir defa değil asla ister isen bin sefer Her tualden bir çeşit alır alır gelirim Beğendiğin dünyanın adını söyle yeter Bu uğurda canımı verir verir gelirim Bir defa değil asla ister isen bin sefer Aşkın narında yanar erir erir gelirim Beğendiğin sevdanın adını söyle yeter Badesinden yudumlar içer içer gelirim Bir defa değil asla ister isen bin sefer Senin için kendimden geçer geçer gelirim |
Seni Kaybedemem
Bir kaç şiir Birkaç türkü ötede bulursun beni Iki sayfa çevirince okuyacağın Çarptığında kulağına dinleyeceğin Şiir ve türkülerde... Istanbulu anlatmaz şiirlerim Sevdan dururken. Hicazlar nihaventler okumaz dillerim Gölerin dururken. Ya da bir tualin seyrinde Göremezsin beni Sen dururken. Saçlarını anlatmadan Söz edemem rüzgarlardan. Bakışına uygun kafiyeler Yer almadıkça mısralarımda Çiçeklerden bahsedemem. Ilk ve son defa söylüyorum Yitiririm belki her şeyimi Ama Seni kaybedemem. |
Kurban Olurdum
Inmeseydi koyun ibrahimine Başını yoluna koyan olurdum. Yemin ederim ki ulu ismine Bin defa yaratsan kurban olurdum. |
Sor
Ara istediğin kadar Güneşe bulutlara kuşlara sor Dal derinliğine okyanusun Rüzgar ol fırtınalar gibi es Uzaya çık Yıldızlara sor Al alacağını Tara dünyanın tüm kitaplarını Tarihi coğrafyayı ezberle Masal ülkelerinin cadılarına sor Sanmıyorum bulacağını Zira Sevgi bulamayınca sine Çekip gitmiş işte Öylesine. |
Kaybolan Bakışlarım
Kayboldu bakışlarım benim değil ellerim Kim çözer kelepçemi bekliyor bileklerim Getirsinler bulanlar kaybolan bakışımı Koymasınlar yarıda meçhulle yarışımı Bu yarışta ruhumun savaşı amansızdır Vurgunların sebebi vakitler zamansızdır Bitecek bu yarışta ben olmayan hislerim Sadece benden bana kalacak sevgilerim. |
Söküp Atamadım
Söküp atamadım Yüreğimden. Silemedim bir türlü. Anladım ki dostlarım Ya silgim kalitesiz Ya bileğim güçsüzdü. |
Nakarat
Hep seni anlattım Şiirlerimde Isminin yerine Başka ad koydum Bitince dörtlükler Her seferinde Ardından gönlümü Nakarat koydum. |
Dal Dalabildiğin Kadar
Dal dalabildiğin kadar In derinliklerine Sızlanmaların Arzuların varsa Onları dinle. Farkına var kendinin Korkma sorgulamaktan Attığın her kulaçta Var olduğunu göreceksin Indikçe derinliklerine Senin sen olmadığını O zaman öğreneceksin Ve..... Ağlıyorsa öteki yanın Boş ver Gerisini düşünme sakın Satabilirsen Sat anasını dünyanın. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:30 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.