![]() |
uzun bir yol var aramızda bir ucunda sen bir ucunda ben bir ateş
yanar bagrımda ateşi sen dumanı ben hasret şarkısı dudaklarımda söyleten sen söyleyen ben umut dolu gözyaşlarım aglatan sen aglayan ben.... |
bir ben miydim seven sanki alemde
aşk mahkemesine düştüm senin sayende cezamı kestiler bir kalemde sensiz yaşamaya mahkum edildim..... m........z |
Resimler elinde daha ne?
Soruyorsun beni Gözlerimi görmek istiyorsan , İyi bak.... Görmüyor musun? körsün.. Kalbini açmıyorsun, Mühür tutmuş kalbin, Mühür tutmuş gözlerin, Halbuki bir baksan bir görsen Bir anlasan beni... Neler göreceksin.. Resimlerim elinde sorgulama beni.. Gör beni, Anla beni, Ne olur... Anla beni!!!! SEN anla beni.... |
Al götür beni nereye gidersen?Beni de al Götür...
Uzaklara insan olmayan yere.. Sevgimizin tohumlarını atalım Orda yaşayalım Orda ölelim... Kin nefret uzak olsun Sevgilim.. Bıktım artık ihanetten bıktım Artık umutsuz Olmaktan Bıktım artık ... Sevdiğim insan yanında olsun Yeter... Al götür beni... Uzaklara Mekanımmız bizim mekanımız olsun Yıldızlara baksak Ağlayan gözlerimin yaşı aksa bile Sen sil... Hayatım boyunca ben sildim Sevgilim... Al götür beni.. Sevgilim... YA |
Seni Zalim
Seni Allah'tan korkmaz, içime düşersin kurt gibi Sular kararır kararmaz, Dudaklarında o bükülüş O hiç bir şey umursamaz Müstehzi gülüş, Bir hatırlayış ki sıtmalı, Bu yılan hikayesi artık bitmeli.. BİTMELİİİ **YETER ARTIK** |
Bak şimdi yağmur yağar yer gök ıpıslak olur
Bense her damlanın içinde bir seni büyütürüm. Su düşer kuraklığa çatlayan dudaklarının içine. Kurumaya yüz tutmuş çiçekler gülümser bana. Toprak sen kokar gül kokusu yeri göğü kaplar. Bir bahar akşamında serin sular tenime dökülür. Tutkuyla sallanır yaprak gözlerime hayalin dolar. Yağmur çoğalır dudaklarında çöl çiçekleri açar Su düşer sevda üstüne yakamozlar arzı kaplar İzin kalır yansıyan sulardan ay yüzünle yıkanırım Serinlik |
aylardan kasım ve hafif bir hüzün rüzgarı
deniz öyle masum ki ışıl ışıl sanki bana seni anlatıyor gönlümün vazgeçilmez yarası sedef katmanlı inciler dolaşıyor boşalan hayatımın içinde sen olmayınca ne yapayım ben anladımki adı aşksa mutluluk sen aylardan nisan ve yağmur yağıyor bomboş kalmış bu virane kente kalbimde bir sızı varsa adı ben mutluluğu sen şimdi yoksan sebebi ben severek ayrılığa giden sen unutmak suçsa suçlu ben ceza sen |
sen gidince sanmaki ben burda yaşıyorum.
sen gidince umutlarım hayallerim yok oluyor. sen gidince bu beden burdamı sanıyorsun. seninle beraber oda beni bırakıp gidiyor. belki senin için önemsiz biriyim. şunu unutma sen buradayken dünyanın en mutlu insanı benim sen bunu farketmesende ne olur yanımdan bir saniye bile ayrılma sen olmasan ben yaşayamam ne olur gör bu sana olan bağlılığımı seni bu kadar delice severken ne olur gitme. seni çok ama çok seviyorum. sen gidince bitiyor üm |
zaman geldi sevdiğim bak seni alıp uzaklara gidecek olan tren garda
şimdi ve gözlerimizde ayrılıktan kalan iki damla yaş yüreğimize saplanmış hançerleri saymıyorum artık canım o kadar yanıyor ki giden trene dönüp bakamıyorum korkum döndüğümde seni bulamamak ya gittiysen hangi zaman durdurur bu hüzünlü anı gitme sevdiğim bırakma yarım kalmış sevdamızı yaşıyalım dudaklarımız nefes almadan tutunsun birbirilerine aşkla sevişelim sabahlar olmasın sen uyandığımda kollarımda ol usulca birbirine a |
gece geç saatlerde vurur hasret kapıma
yine başladım senin hayalini kurmaya bundan sonra uyku haram bana sensizlik sarar birden kalırım tek başıma. bu can seni düşünür günler *******ce karşımda hayal olur ellerin yok nerede kalbimin her atışında kopar canımdan bir parça dayanamam bu ayrılığa dön gel ne olur... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.