![]() |
aŞKıN HaLLeRi I.
Beni ilk bakışındaki ejderha avlardı, Ne zaman göz göze gelsek, Gözlerimden başlardım tutuşmaya. Dokunuşunun yelesi köpüklü atları, Dörtnala koşardı toprağımda. Ellerinden başlardın tutuşmaya! Azat edilmiş kuşlar gibi alevlenir, İçimizdeki yılan süte kanana dek Yanardık. |
Bir zamanlar bir zalime gönül verdimde canım
Artık defteri kapattım Sen benin sevmesende ben seni severim Kalbimde hatıran sevgin var Vurdun hançeri Taş bastım bağrıma Sen yoksun diye çok ağladım canım Bir zamanlar seninle Güldüm seninle ağladım canım Bir daha vur kalbime hançeri Fazla derine gitme sen varsın Gözlerim gözlerine bakarken Ağlarken canım Gözlerimden akan yaşların Kalbimdeki ancın Gülemiyorum canım Sebebi sensin Ağlarken ağlayan gülerken gülen Her şeyi |
Yaş değil, kan gözlerimden akan
Sevgi değil, nefret yüreğime kazınan Gittiğin gün düşlerimde ve Parcalanmış bir yürek var ellerimde |
kalbime bir güvercin konudu....
sonra onu besledim ona baktım.... anladım bu güvercin kanadından sakatlanmış.. okşadım sevdim... sonra baktım ki kanadı iyileşmiş.... ertesi gün uçamayı öğrenmiş.... diğergünde.... uçmuş gitmiş kalbimden... sevilende değildi kabahat... o kanatları iyilerştirende.... ben yapmışım hatayı sever sandım sevmedi... ağladım hergün kafamı taşlara vurdum... ve ardındada... gözümdeki yaşların... kalbimdeki acının... gülemiyorum aşkım... sebebi sensin... bi |
Ecelim zamansız gelirse bir gün
Ona bu şarkımı dinletiverin Bu en son dileğim, en son sözümdür Ona sevdiğimi söyleyiverin Benden başkasına gitmiş olsa da O güzel aşkımız bitmiş olsa da Üstünden mevsimler geçmiş olsa da Ona sevdiğimi söyleyiverin Sonu hiç gelmeyen bir roman gibi İçimde sönmeyen bir volkan gibi Yazılsın bu sevdam bir destan gibi Ona sevdiğimi söyleyiverin. |
Sensizlik yüreğime sanki bir hançer gibi saplandı.
Acıların en büyüğü sensizken başladı. Gözümden yaş eksik olmadı, Kalbimdeki acı her sensiz geçirdiğim gün daha da büyüdü. Her sensizlikte bir acı,bir hüzün,bir özlem,bir umut vardı,belki birgün gelirsin diye SENSİZLİKTE seni aradım GÖZLERİMLE |
Ya hep ya hiç sevgilim
Ya seninle ya sensiz Olamaz başka biri Ya seninle ya sensiz! İstersen al at beni İstersen yarat beni Dağ gibi deniz gibi Ya seninle ya sensiz! Olmasa da sevenim Ağlayanım gülenim İlk sözüm son yeminim Ya seninle ya sensiz! İstersen sevme beni İstersen bekle beni Taş gibi toprak gibi Ya seninle ya sensiz! Yalnız bir mevsim değil Yalnız bir bahar değil Her zaman her yerde bil Ya seninle ya sensiz! İstersen öldür beni İstersen güldür beni Gün |
çileli hayatı senle paylaşan bendim
anlamsız günlerinin neşesi bendim karanlık dünyanın ışıgı bendim beni böyle bırakıp nasılda gittin ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,, nereden sevdim o zalimi hayatımı yakıp gittiii nereden sevdim o zalimi beni böyle perişan etti ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,, aşkından başka bir aşk tanımazdım ayrılık acısı tattırmadım ki canım gb sevdim yandırmadımki gönül defterini kapatıp gittin,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
pişman olup bir gün dönersen geri
yıllar geçti unutmadım ihanetini ben affetsemde yalan gözlerini allahından bul ben susuyorum!!! *******im zehir oluyor çaresizim allahım neyleyim keşke sevmez olaydım gönül vermez olaydımmm ben aşkı senin gb satmadımmm ^^ALLAHINDAN BUL BEN SUSUYORUM^^ |
hani *******i bir gün kavuşacagımızın hayallerini kurardıkya
bir gün sessizçe çekip gideceğimizin , o *******iN UMUTLARINI bir kalemde silmek kolaymı? umutlarım vardı benim kaybolmuş söylücek sözlerim vardı, yalan olmuş hayallerim vardı benim gerçekleştiremeden solmuş KAVUŞMAYI BEKLERKEN AYRILIK İKİMİZİN KADERİ OLSA GEREK!!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.