![]() |
Bir Tek
Bir tek şiirlerimde olan Bir de şiirlerim var. Tesellim onlar Dünyam onlar Avunduğum onlar Bazen ısıtan güneş Bazen gül bahçesi Bazen huzur Bazen hayat Bazen neşe Bazen yar. Bir tek şiirlerimde olan Bir de şiirlerim var Öfkem onlar Dağılışım onlar Yıkılışım onlar Bazen hüzün Bazen gözyaşı Bazen sitem Bazen efkar Bir tek şiirlerimde olan Bir de şiirlerim var. |
Dal dalabildiğin kadar
In derinliklerine Sızlanmaların Arzuların varsa Onları dinle. Farkına var kendinin Korkma sorgulamaktan Attığın her kulaçta Var olduğunu göreceksin Indikçe derinliklerine Senin sen olmadığını O zaman öğreneceksin Ve..... Ağlıyorsa öteki yanın Boş ver Gerisini düşünme sakın Satabilirsen Sat anasını dünyanın. |
Bir tek şiirlerimde olan
Bir de şiirlerim var. Tesellim onlar Dünyam onlar Avunduğum onlar Bazen ısıtan güneş Bazen gül bahçesi Bazen huzur Bazen hayat Bazen neşe Bazen yar. Bir tek şiirlerimde olan Bir de şiirlerim var Öfkem onlar Dağılışım onlar Yıkılışım onlar Bazen hüzün Bazen gözyaşı Bazen sitem Bazen efkar Bir tek şiirlerimde olan Bir de şiirlerim var. |
Selam
Dayadım sırtımı ulu çınara Dal ile yaprağa merhaba dedim Bir güzel yanımdan geçti pınara Testiye kovaya merhaba dedim Örük örük saçlar yazma oyalı Kızarmış yanaklar pembe boyalı Vallahi görmedim doğdum doğalı Ardından izine merhaba dedim Yandan bakışıyla bir göz kaydırdı Yüreğim sıçrattı göğe kaldırdı Eğildi kovayı suya daldırdı Endama işveye merhaba dedim Döndü güzel geri yüzünde mana Başıyla der gibi merhaba bana Iç güzel suyundan doy kana kana Ve..baktım kendime merhaba dedim Yürüdüm ardından kalkıp yerimden Of..of..ile nara çektim derinden Büyüyen dilimin kem kümlerinden Zor bela peşinden merhaba dedim |
Son Takat
Son takatimi sana ayırdım Damarlarımda azgın bir zevk uçar umuduyla Son deminde belkide ömrümün Gözyaşlarımla suladım sevgi tohumlarını Büyüttüm erkeklik gururuyla Son takatimi sana ayırdım Kavuşmak umuduyla Seni istiyorum içimdeki korkuyla Son takatimi sana ayırdım Gelirsin umuduyla |
Yapayalnız
Düşmüşsünüzdür yola bir kez Bitecek sandığınız Birileri vardır yanınızda Güvendiğiniz Inandığınız Görürsünüz ki sonradan Bir başınasınızdır Terkedilmiş Ve.. Yapayalnız |
Sen Seni Anlat Yeter
Kırkahvesinde Yalnık ikimiz Bir de Demiyle uğraşan çaycımız O Demini aldıra dursun çayının Derinliklerine dalalım gözlerimizin Nem yüklü esintilerinde Şubat ayının Yanımızda odun sobası Üşümelerimizi ısıtırken çıtırtılarında Sokuluveririz birbirimize Dolaşırken ellerim omuzlarında Mutlu eder Seni dinlemelerim Gözlerim olur konuşan Benim hep böyledir ifadem Sen Seni anlat Yeter.. Yeter be..birtanem |
Köprüaltı Çocuğu
Ben Köprüaltı çocuğu Metin adlı biriyim Kafakağıdım yok Ne anamı Ne babamı Ne de doğduğum mahalleyi bilirim Yaklaşık Onuncu derecenin Dördüncü kademesindeyim Gençliğimin başındayım Yani ondört yaşındayım Aklım ereli hep buralardayım Merak ediyorsanız Yüzlerimiz Ellerimiz Elbiselerimiz Heleki gönüllerimiz Biz köprüaltı çocukları Birbirimize benzeriz Neyi gerektiriyorsa durum Vaziyeti ona göre alırız Bazı günler doyar Bazı günler Aç kalırız Biz Çöplerin Köprülerin çocuğuyuz Çoşkuluyuz Dolu doluyuz Bir tek şey hariç Belkide Mutluyuz |
Yıkık Mabed
Yılların yorgunluğu takatını bitirmiş Göçmüş dost güvercinler yuvasını yitirmiş Bir gariplik duyulur bestesinde hüzzamın Kalmış maddesi belki mana yok olup bitmiş Tutmuş nefesini taş eğilmiş çatlak duvar Köşeye zor tutunan kubbenin sitemi var Hayal ediyor sanki günlerini geçmişin Yıkık mabette hüzün yıkık mabette efkar Kırık minare baygın köşetaşları yorgun Çıt çıkmayan sessizlik mekanda zaman durgun Bozulan sükunette hepten yok oluş anı Sekeratta bir mabed mabetde renkler solgun Sonu olmayan vakit unutulmakta telaş Ayağa kalkmış gibi konuşuyor sanki taş Yok edip harap etme çekip gitme bir anda Akıp gitme ey zaman bari burda ağırlaş |
Neylesin
Şu sinemde gonca idin gül oldun Gönül seni sevmesinde neylesin Şair ettin şiirime dil oldun Sen leylamsın demesin de neylesin Kerem oldum mecnun oldum ferhatım Senin ile mana buldu hayatım Bir sen sevdam bir sen isen feryadım Gözüm yaşlar dökmesin de neylesin Yağmurunla çorak toprak can buldu Duygularım bulanıktı duruldu Yürekciğim yüreğine vuruldu Aklım baştan gitmesin de neylesin Yokluğunda varlığını soludum Sen sevdamsın sensin benim umudum Dinle beni yar ben sana vuruldum Bu can seni sevmesin de neylesin Sen isen ömrüme ömür katanım Bir sen olmuş isen kolum kanatım Kusuruma bakma canım sultanım Şu kollarım sarmasın da neylesin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.