![]() |
Seni çok özledim...
Seni çok özledim Ve bu özlem artık taşıyor her yerimden... İlgine ihtiyacım var, Hoyratım çünkü. Sevgine ihtiyacım var Sevdiğini hissetmeye ihtiyacım var... Çok güçsüzüm Ve bu canımı çok yakıyor. Kendime zarar verecek kadar deliyim artık!!! Kendimden korkuyorum Evet... kendimden korkuyorum... Sana deli gibi ihtiyacım var Sana deli gibi muhtacım... Zor durumdayız farkındayım. Çaresiziz bunu da biliyorum. Fakat... adil olmayan bu yeryüzünde kendime göre bir adalet çıkaracağım |
Al Benekli Anılar...
I Uzanıp ısırıyorum elma kokulu Mayhoş dişlerini kızın Uyumlu türküsü o anda Bozuluyor ağaçkakanın Bir dal düşüyor başıma II Seriyorum yere kollarını Başının altında Göğsü nakışlı güz ayları Sökülüyor dikiş yerinden Gizli bir ibrişim Turuncu rengiyle sarıyor ortalığı Gül ve lale kokusu Bir kuşun taçyaprağına Sokulup uyuyorum III Anı gibi geçip gidiyor Yürüyüşünde güz dalgınlığı Gülüşü kaymağı balı Süzülüp akıyor yollara Ben düşlerimi topluyorum Gidiyor o döküle sa |
sevmek zormu...
bir yagmur başlar sönmeyi bilmez saatler asırlaşır geçmeyi bilmez duygularım kabarır inmeyi bilmez |
güzelim...
senin bilegin kadar benim yuregim var senin sevgin kadar benim şeklim var ama senin kötülüğün kadar benim delikanlılıgım var güzelim!!! |
dokun(ma)...
'dokun bana!' dedin aniden. sasirdim ilk basta anlik istegine. gecmise donup hatirladim, 'dokunma bana!' dedigin ani, bilinc altimda besledigim kinli ve kirli duygularla. nasil dokunabilirdim ki simdi sana? kirmistin ellerimi daha once bana soyledigin sozlerle. uzun sure gecti uzerinden bu olayin uzerinden. halen yerde kiriklari, aniden cekip giderken carpip, düsürdügün kücük akvaryumun. yillardir ozenle baktigim beni, ve yillardir hergun suyunu degistirip yemini verdigim baligimi öldürmüstün o |
**Imkansiz a$kim **...
A$kim yine alevlendi Sevgim gittikce búyuyor Gun geçtikce daha çok seviyorum seni Imkansiz ask olsada ben vaz geçemiyorum Dilimden du$muyor Aklimdan bir an olsun çikmiyorsun Dunler geçiyor yillar bitiyor Sana olan sevgim gittikce buyuyor Yine seni dusunuyorum Beyaz bir sayfada Seni anlatiyorum a$kimi anlatiyorum Sana olan sevgimi hayranligimi yaziyorum Gun geltikce a$k sevgiye donusuyor Ama hep istiyorum bitmesin Solmasin sonunda aci ve husran olmasin |
**Senin İçin Be GüLüM**...
Ölmek son değildir gülüm, Ölüm; kavuşmaktır sevdaya. Ve yüreginle gurur duy ki; Bedenini korkmadan ölüme Senin için seren bir sevdaya sahip.) Bir akşam vakti, Gözlerine yıldızlarla düşüp Yüreğini " yüreğimle " yıkayacaktım. Her gülüşünde, Gözlerinde yeniden açan baharlara, Delicesine gözlerimle sarılacaktım Geldiğimde Yangınlar içinde gördüm yüreğini Alevleri kuşanıp gözlerine, Kibritsiz tutuşturmuşsun denizlerini. Ölümü kazıyıp kirpiklerine, Kuru top |
**Suskunuz**...
Suskunuz... Hem de çiglik çigliga bir suskunluk bizimkisi... Bu konusacak bir seyimiz olmadigindan degil. Konusmaya çalistigimiz seylerin, alistigimiz yalnizligimizdan uzaklastirmasi aslinda bizim korkumuz... Ikimiz de cesaret edemiyoruz. Öylesine alismisiz ki içimizde büyüttügümüz yalnizligimiza. Seviyoruz onu. Bekli de yasandiginda yok olacagi korkusu bizi tereddütte düsüren. Kaybetmekten korkacagimiz bize ait bir sey olusturma kaygisi... Sen yapamadigin hamlenin, |
**Sensizlik**...
Sensizlikte başladım yeni bir güne... Bu nasıl bir şey biliyor musun? Bilemezsin... Bilseydin,aynı acıyı sende yaşatsaydın yaşatır mıydın bana bunu...iki gün oldu senle aynı şehirde değiliz.ne kadar tuhaf değil mi? Aynı şehirde olup da seni görmediğim halde sanki uzansam dokunacaktım sana ama burdan asla... Gözlerim bir noktaya dalmış öyle; duraksadım bir an...karşımda hayalini hatırlıyor da ne düşündüğümü hiç hatırlamıyorum. Geceyi seviyorum ya! ayrı bir güzelliği var karanlık çöktüğünde |
**Kim Özlerdi Avuç İçlerinin Kokusunu**...
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir, büyük ayrılıklar bile, en güzel yerde başlatılsaydı eğer. Utanılacak bir şey değildir ağlamak, yürekten süzülüp geliyorsa gözyaşı eğer. Yüz kızartıcı bir suç değildir hırsızlık, çalınan birinin kalbiyse eğer. Korkulacak bir yanı yoktur aşkların, insan bütün derilerden soyunabilseydi eğer. O kadar da yürek burkmazd |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.