![]() |
bir daha dünyaya gelsem,yin seni severdim.
imkansızsın diye.biirsin imkansızlar herzaman güzeldir. biliyorum sen bir daha dünyaya gelsen yine beni sevmezdin imkansız şeylerin sonu yok diye.... |
hayaller kuruyorum gecenin karanlığında.
seni düşünüyorum her an,her dakika. neden ayrıldık söyle sen bana. beni sevmesende aşığım ben sana. bilmiyorum neden,neden hep sen. benim için öyle değerlisinki sen. ben senin için öylemiyim acaba. beni sevmesende aşığım ben sana. bu kadar insafsız bilmezdim seni. meğer ne yere bakan yürek yakansın. günler geçiyor sen yoksun yanımda. beni sevmesende aşığım ben sana. sana hayır dedim binlerce defa. anlamadın ne yaptımsa ben sana. |
giden gitmistir gittigi an bitmistir ben gideni degil giden beni
kaybetmistir.....ne seni unutacak kadar zaman gececek nede gecen zaman seni unutmaya yetecek.... |
Kaybolmaktan,unutulup gitmekten değil,
Kaybedeceklerimden korkuyorum Yalnız kalmaktan değil yalnız kalanlardan korkuyorum, Karanlık *******imden değil karanlık da olsa Bir gecesi olmayanlardan korkuyorum Yağmurlardan değil Sulara kapılıp giden hatıraların gelmemesinden korkuyorum Kalbimin dertlerle dolmasından değil Dertle de olsa dolacak bir kalbi olmayanlardan korkuyorum |
bu yalan dünyadan çekip giderim birgün bilirim.
sevdiğime söyleyin mezarıma gelsin. olur ya bir damla göz yaşı akar güzel gözlerinden ben hissederim. o bir damla göz yaşıylada ben kıyamete kadar YETİNİRİM... |
Sonsuzluktu Tek Yolum,
Artik Gitme Vakti, Herseyi Sana Birakip Yok Olma Zamani, Umutsuz Yolculugun Baslangicini Hazirlama Vakti, Herseyi Basarabilirdim Ya Ben, Bunu Yaparken Ne Acilar Cekiyordum Bir Anlasan, Meger Sen Benim Icin Hersey Olmustun, Hayatimin Anlami Benim Gozbebegim Olmustun, Kulaklarimda Cinladi Herseyim Deyisin, Bir Baktim Ki Kapinin Onunde , Seni Sonsuzluga Gommek Icin Bekliyorum, Cok Zordu Benim Icin, Butun Anilari Bir Kalemde Silip , Umut |
Güneş dünyaya aşık olmuş ama bir türlü yaklaşamamış, çünkü; yaklaştığı
zaman herşeyi yakacağını biliyormuş,onun için uzaktan sevmeyi öğrenmiş. Yüreğimde sonsuza kadar aşkın emaneti gönlüm kırgın ve yaralı bu yürek seni unuttu sanma bu gönül hala sana sevdalı, ama bu yürek seni aramayacak sevgilim. |
Söylesene unutulmak kime yakışıyor?
Unutan sen olsan da sana bile yakışmıyor ... &&&yüreğim&&& ~~~~Merak etme, üstüne giydirmedim bu duyguyu, unutulmayan olmak sende daha güzel duruyor... Görüyorsun işte, aşk'a ve sana ihanet etmiyorum benim kırgınlığım aşk'a... Sen üstüne alındın...~~~~ |
Hani bir admam vardı.
Seni herşeyden çok seven Hatırladın mı? Deli gibi tutulmuştu ya sana Hani canını koymuştu ya uğruna O adam işte Hani ilk dokunduğunda sana Kalbin duracak gibi olmuştu. Aşkına "evet" dediğin zaman Dünyalar onun olmuştu ya Hatırladın mı? Hani bir adam vardı. Mektup yazdığın Hasretle sarıldığın adam Unuttun mu yoksa Hani kırmızı gül vermişti. "SENİ SEVİYORUM"demiştin ya Gözlerine bakıp yalan söylemişti ya "Seni |
Yüreğinin Bir Köşesinde Bana Öleceksin...
Biliyorum hiçbirzaman affetmeyeceksin beni.. Her karşılaştığımızda bana nefretle bakacaksın, Sana yaptıklarımı hatırlayıp benden bir kez daha nefret edeceksin... Yemin edeceksin her aklına geldiğimde Beni unutmaya,resimlerimizi yırtıp atmaya! Am biliyorum ki olmayacak,yapamayacaksın Nefretin bazen ağır bassa da Öfkenin şiddeti yaş olup aksa da gözlerinden Benim ömrün boyunca seveceksin.. Bir gün bir başkası alsa da yerimi, Hiçbirşey |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:32 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.